Şimdi Ara

..::CABAL=VS= 2MOONS::.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hiç bakmamıştım oraya valla. aynı fiyata WOw oynanabilirken buna para verme zahmetine girmedim çünkü.

yinede herşeye rağmenen 2moons la cabal ı kıyaslamak büyük hata. ikisi çok çok farklı oyunlar. görsel olarak, quest ler olarak, sistem olarak..

furkan flyff de questler in haritada noktaları çıkar 3 dk için. ondan sonra kaybolur. ona göre dikkat edersin gideceğin yere.

"It's nice to be important but more important is to be nice"
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ares

quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

parasını verip oyanyan elemanlar, siz beleş oynayacam diye sevinen arkadaşlar 80 lvl e geldiğinizde (ki bu çoook zor oalcak 0 dan) "lan ben neden bunları kesemiyorum" pvp de diye ağlaşmaya başladığınızda yada "bilmem ne questinin yerini bilen varmı" diye sorular içinde dağ gibi haritaları imagehack.us sitesine upload edip "işte surdan sole gidip bunu bulacaksınız" muhabbetleri başlayınca ben sizleri gorurm kim ağlaşıyor kim gülüyor

not : cablı cb de ve ob oyanmıs biri olarak konustum

kaç oyunda quest yerleri işaretle gösterilioki mesela flyff na bak hiç bi iz yok yerini sölüo gidon kendin bulon ya buldun ya bulamadin sirf bi gps için oyunmu oynamicas

hiç oynamadığın belli oyunda questi veren ve questin yeri işaretlenmiş şekilde geliyor

bu gün girdim cb dede 30 lvle oynadim

• e hala ne diye gps te questler yok diyorsun

Orjinalden alıntı: home_sweet_chaos

hiç bakmamıştım oraya valla. aynı fiyata WOw oynanabilirken buna para verme zahmetine girmedim çünkü.

yinede herşeye rağmenen 2moons la cabal ı kıyaslamak büyük hata. ikisi çok çok farklı oyunlar. görsel olarak, quest ler olarak, sistem olarak..

furkan flyff de questler in haritada noktaları çıkar 3 dk için. ondan sonra kaybolur. ona göre dikkat edersin gideceğin yere.

m ye bastiinda npclerin bile yerini görmessin flyffda SENDE BİZE 2moonsda Astral board kullanmayi öğretirsin artik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 20 Mayıs 2007; 15:08:22 >

• quote:

e hala ne diye gps te questler yok diyorsun

kardeş bn ole bişey demedim kaç oyunda gps varki dedim gpslemi doğdukki gpsle oynayalim hem stn map açik olcak bn flyffdan her şeye alişiğim
    Olursa Çulun,Olurlar Kulun.
  • quote:

quote:

e hala ne diye gps te questler yok diyorsun

kardeş bn ole bişey demedim kaç oyunda gps varki dedim gpslemi doğdukki gpsle oynayalim hem stn map açik olcak bn flyffdan her şeye alişiğim

yaw gps dediği zaten map anlayacağın dilden soyliyim ozamn oyunda belli bi lvlden sonra map olmayacak

oyunda pvp var ama paralı adamalrın eziciliği oalcak onu kastettim sen %25 daha az exp kazanacaksın %25 daha az sansla güzel drop düşüreceksin falan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ares -- 20 Mayıs 2007; 15:50:46 >

• Cabal iyi olsa bile 2moons u oynarım okadar bekledik :)

quote:

hiç bakmamıştım oraya valla. aynı fiyata WOw oynanabilirken buna para verme zahmetine girmedim çünkü.

m ye bastiinda npclerin bile yerini görmessin flyffda SENDE BİZE 2moonsda Astral board kullanmayi öğretirsin artik

ben sana kanat takmayı öğretirim Cabal da dert etme sen.

• home_sweet_chaos evet gayet haklısın kardeşim 2moons ve cabal birbirlerinde apayrı oyunlar karşılaştırılması hata ve arkadaşlar bunlar zevk meselesi kimine skiller hoş gelir kimine grafikler kimene hatun karakterler kimine erkek karakterler bu boyle uzar gider ve boyle konuların sonuda genelde hazin biter birbirinizi kırmaktan oteye gitmez.

ares her oyunda olduğu gibi bunda da bu tur parasal farklılıkların olması normal bu soylediğin farklılıklar diğer mmorpg lerde mevcut free oynuyacam para vermiyecem dersen ağır ilerlersin para vericem dersen free lerden farkın olur

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

Cabal iyi olsa bile 2moons u oynarım okadar bekledik :)

quote:

quote:

ben sana kanat takmayı öğretirim Cabal da dert etme sen.

combo yapmayide öğret

• oke Cabal da segnale açıp kırbaçla döverken 7+ lı combo yu bizzat gösteririm. sende bana 2moons ta mental warrior açıp kalkanla adam ittirmeyi gösterirsin artık kesin...

boşa konuşmaya başladın gene. Birbirinden ayrı iki oyunu kısaylamak ta en başta söylediğim gibi yersiz ve haybeye post kasmaktır. Cabal ı diğer oyunlarla kıyaslamak yersizdir. sro gibi bi yönü var çünkü. bilmem anlatabildimmi ?

• Beyler çok uzattınız tam 2 farklı oyundu yanlıs ve sacma bir konuydu kapatın artık ortalıgı gerdirmeyin.
    Gpsyi Harita sanıyorlar ki harita bile olsa o oyunda haritalar cok kücük haritaya ihtiyac hic duymadım acıkcası :))) oyunu oynayan bir insana sormak yeterli kac kere haritaya baktın diye
    Ben cabalı cok uzun bir süre oynadım artık oynamıyorum cabalı savuncak felanda degilim benı alakadar etmıyor.
  • yorumları okudum vede herkez bısey sallamıs sınır oldum neyse barı acıklama getıreyım dedım cabal lvl 100 e kadar questlar ıcermektedır lvl 100 questindan sonra baska quest yoktur bundan sonra bıreysel yada maximum 4 kısı ıle kuracagın bır partyde toplu kasarsın gps evet questlar icin onemli ama 100 lvldan sonra quest kalmıyor evet combolar muhtesem gorsel solen oldukca yuksek tutulmus yani sikilmanız mumkun degil ama suda bır gercek karakterler arasında dengesızlık var neden dersenız forcearcher herzaman ıcın avantajlı cunku skıllerın dolma hızı oldukca yuksek forceblader oldukca ıyı ama trans olana kadar yırtınmanız lazım ondan sonra duzene gırıyor ben 121 lvl forceblader a sahıptım eski oyuncular varsa benım charı bılırler nickim madcow du fakat oyunu 4 ay once bıraktım cunku drop rate benı tatmın etmedı ama yan lıs anlamayın drop rate sadece benım chara buı azızlıgı yaptı yoksa drop rate gercekten yuksek sadcece bana ozel bır durum olustu ve nedenını kesınlıkle bılmıyorum gırdıgım bır cok zındandanb eli bos döndüm hatta gm e felanda pm attım ama sans dedıler ben yınede ısrarla denedım ama maalesef bu sans degıl benım char hıc bır sekılde kayda deger ıtem dusurmuyordu bende 4 ay once bırqaktım sıralamada ilk 60 taydım ama drop rate benı harbiden deli etti oysa bır baska arkadasım osmıum kılıclar lapıs orblar ne bıleyım son sevıye gıysıler dusuruyordu ama bense sadece cop dıye nıteleyebılecegım ıtemlar dusuruyordum su an rappelz oynuyorum ondada ıyı bır char yarattım lvl 52 sımdı onu bırakıpta cabal yada 2 moons a gecermıyım pek emın degılım cunku rappelz gercekten benı tatmın edıyor

• bende forceblader idim (136 lwl Marsta Dual Trans)skill lwlleri 9 yaptıgımda sorun pek kalmamıstı.(dolma hızını için ) ve bence oyundakı en iyi class fb zaten anketlerin hepsinde bunu oyuncular belirtiyor Archera gelince onun skilllerinin dolma hızı evet gercekten yüksek ama damageside o kadar az :)

oyuna yeni baslayan arkadaslara tavsiyem fb yada wr classlarini secmeleri en ezik malesef wz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0war -- 20 Mayıs 2007; 17:19:19 >
  • Cabalda cok hızlı lvl kasılıyor bunun nedenı ne sro dakı gıbı ayrı yetten bır sp olayımı var skill rank felam 14x gordum ben cok mu kolay kasması yani...2moonsu denemeden gecmem o kadar beklendı bende bekledım 2 ay boyunca ama acılmıcak gıbı o yuzden 2 moonscular cabala gecıcektır yada bılmıyorm gecmesler belkı ... ama oynamadanda karar vermemek lazım ben bi oynuyabılsem karar verıcem ama yoututbe de ızledıgımm videolara gore cabal derim ama oyun 2moons ıcınde nasıl onu bılemıyorum vsvs bu durumda cabal onde gıdıyor
    Benim magic ve Sword skillerim Trans/trans bunu su an heralde kimse hayal edemez ama bizim zamanımızda söyle yaptı herkez ileri geri slip yaparak (kayma hareketi) ile o zaman bu 0.5 dolma süresine sahip olan slipler cok iyi skill exp veriyordu ve basit bi actoll macrosu ile 4-5 gece sabaha kadar bırakınca dual trans oluyordu herkez.. Ama simdi kaldırıldı exp gelmıyor slipler ile
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.