Şimdi Ara

..::CABAL=VS= 2MOONS::.. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

Cabal beleş oldugunda ne olcak sanki paralı oynamaya dewam edenler avantajlı duruma geçmiş olcak exp ve skill bakımından. Böyle bir oyundada asla oynanmaz.

paralı oynayanlar avantajlı duruma zaten gecmek zorunda yanı para verıyorda bu avantajın parasız oynayanları ezip gecmemesi lazım eger ezip gecer dengeler saglanmaz ise bu iki grup arasında arkadasımız gıbı düşünür insanlar ya başlamaz ya bırakır gider....

Burdan yola cıkarak %25 lik exp ve skill exp olayı var göze batan zaten kıyafetler alınır oyun parası ıle düşünüp ona göre adım atmaları gerekıyor ( free oynamak ısteyenler )

4 günde 1 gün farkediyor yahu azda degil saka maka :P ama zevk alıyorum oynarım dıyen olursa sorun yok..

2 oynuda oynadım ona göre yapıcam değerlendirmeyi.

Grafik olarak 2moons daha güzel
    Kontroller cabal'a göre daha rahat ve güzel
    Loadingler sıkıcı(cabal'ın)
    "AGA KO'Yu bıraktıp, çabal varmış ona akalım bilader" diyen playerları yok 2moons'un.
    Siteyi türkçeleştirip "maganda" ko playerlarını "bak site bile türkçe bu oyunu oynayak" diye cezbetmeye çalışan bir görevli kadrosu yok 2moonsun.
    Bas parayı sistemi yok.
    Cabal'a verilcek para ile wow oynanır.
    Skill çeşitliği ve class çeşitliği daha fazla 2moonsun
    Balık tutmak gibi alternatifleri var 2moonsun
    2moonsun developperları sanatçı denilcek nitelikte insanlar. Oyunun dizaynı mükemmel.
    Silah çeşitliği daha fazla 2moonsun.
    pvpsinde bile hayır olmayan dengesizliklerle dolu cabal
    2moons'a - verebilceğim tek şey delayın çok olması

Burda "Cabal cabal" diyen insanların çoğu 2moonsu sadece isimle bilen kişiler hattan ko'dan fırlamış olan insanlar.

• Herşeyi bırak ama herşeyi, bu gün cabal.gen.tr sitesine bakarken orda reklamı edilen iki clanın ismini okuyunca başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü. CTRL ALT DEL CAFE clanı ve ELT clanı Ko yu bırakıp Cabal Online'a geçmişler. Eywah ki ne eywah. Arkasından ışığı gören gelir artık.

Edit: Cabal benim için tamamiyle bitmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seljukj -- 24 Mayıs 2007; 16:50:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: isadami34

quote:

Orjinalden alıntı: Sinek_Valesi

Cabal beleş oldugunda ne olcak sanki paralı oynamaya dewam edenler avantajlı duruma geçmiş olcak exp ve skill bakımından. Böyle bir oyundada asla oynanmaz.

paralı oynayanlar avantajlı duruma zaten gecmek zorunda yanı para verıyorda bu avantajın parasız oynayanları ezip gecmemesi lazım eger ezip gecer dengeler saglanmaz ise bu iki grup arasında arkadasımız gıbı düşünür insanlar ya başlamaz ya bırakır gider....

Burdan yola cıkarak %25 lik exp ve skill exp olayı var göze batan zaten kıyafetler alınır oyun parası ıle düşünüp ona göre adım atmaları gerekıyor ( free oynamak ısteyenler )

4 günde 1 gün farkediyor yahu azda degil saka maka :P ama zevk alıyorum oynarım dıyen olursa sorun yok..

her online oyunda paralı oynuyanlar guclu dıye bir şey yoktur..... oynamayı bilen herşeyi yapabılır o adam 1 ay ıcınde 100 olursa misal diyorum oteki adam 2 ay ıcınde olsun fark etmez fakat oynamayı gercekten bılıyorsa adam itemlerini de saglam yapabılır herşey paraya baglı degil arkadasım...

cabal ve 2 moonsu denemeden bir şey diyemiyecegim hele bi acılsınlar bende bişi solerım o zaman denemeden karar vermek yanlıs olur :P

• quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

Herşeyi bırak ama herşeyi, bu gün cabal.gen.tr sitesine bakarken orda reklamı edilen iki clanın ismini okuyunca başımdan aşşağıya kaynar sular döküldü. CTRL ALT DEL CAFE clanı ve ELT clanı Ko yu bırakıp Cabal Online'a geçmişler. Eywah ki ne eywah. Arkasından ışığı gören gelir artık.

Edit: Cabal benim için tamamiyle bitmiştir.

o 2 clan cabal paralıyken geçmiş dmeekki.ayrıca cabalda türk gm var sanirsam küfür eden hakaret eedeni uyarisiz direk banliolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 24 Mayıs 2007; 17:25:55 >

• ko yu bırakıp cabala mı gelmiş Elt? elt_4rch3r yani bunun takımımı

Orjinalden alıntı: Masteis

kıyaslama bi kere saçma.
    Ha illede kıyaslama istiyorsanız kıyaslıyayım.

"AGA KO'Yu bıraktıp, çabal varmış ona akalım bilader" diyen playerları yok 2moons'un.
    Siteyi türkçeleştirip "maganda" ko playerlarını "bak site bile türkçe bu oyunu oynayak" diye cezbetmeye çalışan bir görevli kadrosu yok 2moonsun.
    Bas parayı sistemi yok.
    2moonsun developperları sanatçı denilcek nitelikte insanlar. Oyunun dizaynı mükemmel.

Burda "Cabal cabal" diyen insanların çoğu 2moonsu sadece isimle bilen kişiler hattan ko'dan fırlamış olan insanlar.

Cabal daki sistemi biliyormusun ki, KO gibi olacak diye yakınıyorsun. Ortaya bir iddia atıyorsanız hiç olamzsa bilerek atın da böyle komik durumlara düşmeyin.

Evet ben Cabalı CB ve OB boyunca oynamadım evet ben 2moons'uda CB boyunca oynamadım. Amma da cahilmişim.

• quote:

Orjinalden alıntı: yaman01

neden oyuncuları sucluyorsunuz her zaman?
    ko yu bu hale getiren sadece oyuncularmi?
    wow oyuncularinin hepsi cok durust insanlar olduklarından mi wow bu kadar temiz bir oyun?
    yoksa blizzard boyle olaylara izin vermedigi icinmi wow bu kadar temiz bir oyun (ter temiz demiyorum en temiz oyunlardan birisi)
    oyunu yapan firmanın bu isi ne kadar ciddiye alıp almadığınında onemi var, ko kufur hack dupe bot dan gecilmiyor, bu tamamen oyuncuların sucu değil bence, bu tur seyleri yapan oyunculara gerekli cezayi vermeyen hatta oyununda boyle aciklarin oldugunu bile bile parmagini bile oynatmayan oyun firmasinin sucudur. ko da hack dupe kufur olaylarini caydirabilecek hic bir ceza yok,sadece banliyorlar ama adam premium oldugu icin aciliyor bani ertesi gun,bu zihniyet teki bir firma oyununun 4/4 luk olmasini beklemek hayal den baska birsey değildir
    basligin ana konusu hakkinda bir yorum yapayim bende hazir biseyler yazmisken
    2moons u bende bekliyorum uzun zamandir ama ikiside cikmadan bisey soyleyemem.

İşte buna kesinlikle katılıyorum.Oyuncularında suçu var ama GM'lerin bunları önlemesi lazım.GM takımı ne kadar iyiyse oyun o kadar temiz olur.Ko'dakiler saldım çayıra mevlam kayıra türünde bir oyun yapmışlar.Bırakmışlar adamlar öyle her türlü hileyi kullanıyo.Ama ben Cabal vb. oyunların böyle olucağını sanmıyorum.Cabal oldukça profesyonel bir oyun.Bu nedenle pek KO'laşıp kirleniceğini sanmam.Ayrıca doğru biliyosam GPS sistemi sadece görevlerde ve party üyelerini vb. görmek için.Ondan ayrı olarak birde sağ üst köşede harita var.
    Gelelim kıyaslamaya Daha oyunların son halleri belli değil.Oyun açıldığında karşımıza nasıl birşey çıkıcak bilemeyiz.Bu nedenle önce 2 oyunu da oynayıp öyle karar vermek lazım.

• bende cabal derim onun diliyle mi ugrascam adam gibi oynarım hem onlar benim rüyama girer

Orjinalden alıntı: newherochu

bende cabal derim onun diliyle mi ugrascam adam gibi oynarım hem onlar benim rüyama girer

Doğru. Hem zaten bak o oyun 17 yaş+

Sen cabal oyna

Orjinalden alıntı: Wessago

Cabal daki sistemi biliyormusun ki, KO gibi olacak diye yakınıyorsun. Ortaya bir iddia atıyorsanız hiç olamzsa bilerek atın da böyle komik durumlara düşmeyin.

quote:

Orjinalden alıntı: isadami34
    Cabal vs moons olduguna göre konu ben oyumu cabaldan yana kullanıyorum..
    Moons cünkü k.o gibi bisey olacagı kesin bug hack lag .vs v.s gecilmez o oyun

Saygılar

Siz bu iddayı attığınızaa göre çıkmamış bi oyun hakkında komik duruma düşmemiş oluyorsunuz çok şükür..
    -----

Ko forumu içinde cabal online ile ilgili bi başlık açıldı bu arada gözünüz aydın diyorum ben....
    -------------

Cabal ile 2moons u kıyaslayan zihniyeti de hayret ile takip ediyorum. Bu kadar aykırı 2 oyunu aynı kefeye koymak çok yersiz ve daha öncede dediğim gibi POST KASMAK tan öteye geçmeyecek bir girişim..

Bi kaykay bi kombo sistemi ile kotarılmaz bu işler. Ekrana baktınmı monitörü dolduracak GRAFİK göereceksin bi kere. WOW gibi yada L2 gibi.. Bi adamı kestinmi adam kesilmiş gibi düşecek kanayacak parçalanacak.. Öyle şebelek gibi pöt diye yere düşüp kaybolmayacak.

2moons başlı başına MATURE bir yapıda.. CAbal da yaş kısıtlaması yok, gerek te yok !

newherochu arkadaşımızın da dediği gibi '' Gece rüyalarına girer sonra '' 2moons taki görsel objeler..
    -----------

Cabalı da oynadım ezik mezik 73 lvl charr yaptım zevk te aldım. Asla kötü pis kaka da demedim bu oyun için. Ama grafik olarak BANA SIFIR geldi bıraktım.. Beğenene de hiç bi laf etmedim, etmem de ZEVKtir çünkü bu..
    ----

Ama aklı başında bi mukayese ye giriştiğinizde 2moons/dekaron un rakibi CABAL değildir bunu da söylerim çekinmeden.
    ----

1 milyon kayıtlı kullanıcı ÇIKMAMIŞ bir oyun için ulaşılması kolay bi rakam değildir.. Bunuda unutmayın. Bu 1 milyon hesabı benim gibi yapıp 3 - 5 register yapan insanlar olduğunu düşünsek bile 350-500 bin kişi yapar; ki bu bile büyük bir rakamdır.

Ben bizzat Cabalı bırakıp 2moons a geçecek 12 arkadaşımı biliyorum msn de konuştuğum.. ki hiç birinede aman bu oyun şöyle süper böyle güzel cabal pis kaka bırakıp gelin dahi demedim. Onlar bana sorup duruyorlar açılmadımı daha diye. Bi takım gerçekleri, gözü kapalı bağlı olduğunuz önyargıların ardına itmeyin..

"It's nice to be important but more important is to be nice"

• home_sweet_chaos kardesımız dogru soylemız elıne dılıne saglık
    bırbırınden farklı 2 oyun bu karsılastırma yapmak buyuk hata herkezin sadece kısısel tercıhlerı vardır benım begendım bır seyı baskası begenmez ne soylenebılırkı
    ama sunu bılıyorumkı hepımız ko ve sro denemısızdır karsılastırmalar sadece oynadıgımız oyunlarla yapılır
    2moons suan kapalı yenılıkler gelecek dıyorlar son halını gormeden kımse bu oyun hakkında yorum yapamaz bence
    CUNKU 2moons u denemeyen cok ınsan var ,bende dahıl olmak uzere ıcımızde bu oyunu bu forumda gorenlerımız var hakkında edındıgımız bılgıler kulaktan dolma seyler denemeden yorum yapmak yanlıs

lutfen topigi kapatın

ıllakı karsılastırma yapılacaksada suan oynanabılır oyunlarla yapın

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Masteis

kıyaslama bi kere saçma.
    Ha illede kıyaslama istiyorsanız kıyaslıyayım.

Bas parayı sistemi yok.

Evet ben Cabalı CB ve OB boyunca oynamadım evet ben 2moons'uda CB boyunca oynamadım. Amma da cahilmişim.

Üstad ben cabaldaki sistemi biliyorum ve sana şunu sölüyorum "Çoooook fazla açıkları olan bir oyun. 7 günde 4 tane bug çalıştım dungeonlarda 3 günde 52 lvl char yaptım daha ben sana ne diyim."

Bu oyun Ko gibi olurmu dersen. ŞAHSİ FİKRİM bu gidişle KO'yu geçer.

Ki ctrl alt del ve elt gibi iki oyun üstünde her türlü illegal yolu deneme taraftarı clan varsa o dahada vahim bir durum....

• Home_sweet_Chaos Başkalarının yazdıklarıyla bana cevap vermen çok hoş tebrikler.

İkincil olarak, KO gibi dandirik bir oyun ve dandirik bir yönetimin olduğu bir yapıyı Caballa kıyaslamak gülünçten de öte.

Seljukj, her oyunda bug var arkadaşım. WoW olsun, diğer paralı oyunlar olsun hepsinde bug var, o yüzden zilyon tane patch çıkarıyorlar bunları kapamak için.

Madem kanıt istiyorsunuz, 2Moons CB de dupenin allahını yapmadımı insanlar. Sonra gelip bunu kapadık dediler değilmi. Siz öyle sanın, oyunun son günü girenler neyin ne olduğunu gördü. Adamın biri kendisinden 5 tane kopyalayıp ortada dolaşıyordu. Şimdi siz bu gün gibi açık örnek dururken gelip de bana 2Moons Cabaldan daha temiz olacak diyorsanız söyleyecek bir şeyim yok.

7 Mart da kapandı bu oyun dikkatinizi çekerse, bu gün 25 Mayıs. Ve oyunun ne zaman açılacağı hakkında bir fikri olan var mı? Bu kadar lakayıt bir firma size güven veriyorsa eyvallah. Ben kendimi kandırılmış hissediyorum. Şimdi gelip de CB nin aynısını önünüze sürerlerse ne yapacaksınız?

• ya gelirselerde gelsinler onlar kendi yoluna biz kendi yolumuza hem bug hack fln onlar uyarisiz banlanio türk gm var küfürde edemssin ayrica

@Wessago İkincil olarak, KO gibi dandirik bir oyun ve dandirik bir yönetimin olduğu bir yapıyı Caballa kıyaslamak gülünçten de öte.
    bu lafina tamamen katiliyorum

Home_sweet_Chaos Başkalarının yazdıklarıyla bana cevap vermen çok hoş tebrikler.

İkincil olarak, KO gibi dandirik bir oyun ve dandirik bir yönetimin olduğu bir yapıyı Caballa kıyaslamak gülünçten de öte.

Seljukj, her oyunda bug var arkadaşım. WoW olsun, diğer paralı oyunlar olsun hepsinde bug var, o yüzden zilyon tane patch çıkarıyorlar bunları kapamak için.

Madem kanıt istiyorsunuz, 2Moons CB de dupenin allahını yapmadımı insanlar. Sonra gelip bunu kapadık dediler değilmi. Siz öyle sanın, oyunun son günü girenler neyin ne olduğunu gördü. Adamın biri kendisinden 5 tane kopyalayıp ortada dolaşıyordu. Şimdi siz bu gün gibi açık örnek dururken gelip de bana 2Moons Cabaldan daha temiz olacak diyorsanız söyleyecek bir şeyim yok.

7 Mart da kapandı bu oyun dikkatinizi çekerse, bu gün 25 Mayıs. Ve oyunun ne zaman açılacağı hakkında bir fikri olan var mı? Bu kadar lakayıt bir firma size güven veriyorsa eyvallah. Ben kendimi kandırılmış hissediyorum. Şimdi gelip de CB nin aynısını önünüze sürerlerse ne yapacaksınız?

cb ve ob birbirinden farklıdır arkadaşım cb de birçok bug,lag,vs.vs olurken oyun ob ye geçtiğinde herşey değişir görüyorsun adamları nasıl uğraşıyolar oyunu açmadılar hala kendine neden diye sorarsan cevabı kafanda bulursun zaten

• Çok pardonda.. 2 sayfa içine hangi post ta kim KO ile CABAL ı kıyaslamış ki ?? Oo
    Kocuların cabala kayacaklarından bahsedilmiştir ki olay da doğrudur. geçen sene ko bölümünde sro konusu açılmıştı.. görüyoruz sro yu değilmi ?

'' Home_sweet_Chaos Başkalarının yazdıklarıyla bana cevap vermen çok hoş tebrikler. '' bu yazdığını ciddiye alıp cevap yazmalımıyım ? Ne yazacağını bilemeyip bişiiler yazmış olmak için karalanmış gibi durdu bu kelimelerin bende.. ki onu sana cevap olarak yazmadım. GÖRESİN istedim sizin tayfada '(senin tabirin ile ) KOMİK.

2moons CB di. anlamını senin gibi deneyimli biri bilir açıklamak yersiz. Dekaronda 1 seneden fazladır oynuyorum ve HALEN AÇIK YOK ! yada ben çok malağım hiç bir bug bulamadım artık hangisini uygun görürsen.

halen neyi kanıtlamaya çalıştığınızı anlamak elde değil. İki oyunda birbirinden amerika iran gibi farklı... 2 side kişilere göre güzel ve kötü. Bunu herkesiz anlayabilmesi için daha kaç bin kere yazmak zorunda kalacağım ?

bi son verin artık bu saçma ebleh tartışmalarınıza da keyfinize bakın oyunlarınızda. mümkün olduğunca soğuk kanlı takip ediyorum atışmaları ama sanıyorum bu şekilde birbirine LAF SOKMA yarışına girilecek olursa; bu başlık emin adımlarla kitlenmeye gider.. bu son post benden. kişisel laf atma olmadıkça birşey yazma gereği duymuyorum açıkçası; boşa zaman kaybı gibi burası.

"It's nice to be important but more important is to be nice"

• Cabal ında 2moons unda videolarını izledim ve kesinlikle Cabal diyorum aşırı derece gzl hele o astral motorlara bayıldımskill lerin effect lerine gelince yorum yapmama dahi gerek yok 2moons u bekliyordum ama artık cabal diyorum başka bişey demiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoeniX_755 -- 25 Mayıs 2007; 18:04:45 >

Home_sweet_Chaos Başkalarının yazdıklarıyla bana cevap vermen çok hoş tebrikler.

Üstad sen olayı yanlış anlamışsın bak. Bug muhabbetini ben sistemi bildiğim ve cabalın sisteminin aslında sağlam olmadığının farkında olduğum için yazdım drop rate'ler bile cok saçma aç blader char warrior item kas.Böle bişey olamaz ya...

Ko ile kıyaslanması yanlış bi bakıma neden grafik olarak cok daha öte bi oyun cabal ama şuda varki yaklaşık son 4 post'tur anlatmaya didindiğim sebeplerden dolayı cabalın gidişatıda Ko dan iyi durumda olmayacak. Bunuda allahınız aşkına anlayın karşılıklı tartışmalarda bulunmayalım.

BUNLARIN HEPSİ BENİM ŞAHSİ GÖRÜŞÜMDÜR.....

Bir de kavramsal karışıklık olmuş.

CB, online oyunların hizmete sunulmadan önce testerlar ve belirledikleri oyuncular tarafından oyunun her türlü açıklarının bulunması sebebiyle çıkarılmış clienttır.
    OB oyunla ilgili gerekli düzeltmeler ve yamalar (patch) yapıldıktan sonra serverların kapasitelerinin ve oyunda unutulmuş yada görülmemiş hataların tüm oyunculara açılarak tekrar gözden geçirilmesidir.

Sonrasında oyunlar Open (açık) diye tabir edilen pozisyonda hizmete sunulur.

Cabal ücretsiz servise geçmeden önce Open client pozisyonundaydı.Bunuda dip not olarak belirtmek isterim. Hatasız oyun olmaz ama oyuncuların etik olarak bu hataları firmaya bildirmeleri gerekir. İstismar etmeleri değil!!!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.