Şimdi Ara

..::CABAL=VS= 2MOONS::.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu su demek oluyor lvl fazla onemlı degıl ama skıll rank onemlı olan bumu yani ?

Şimdi şu oyunda bu var burada bu var olayına girersek bırakalım hepimiz WoW'a geçelim yani.

Diğer başlıklarda açıklama yaptık ama gördüğüm kadarı ile yine okunamdan yorumlar yapılmış. GPS harita değildir. Bir yön bulma sistemidir ve belirli bir lvl den sonra zaten Quest olmadığı için gerek duyulmayan bir sistemdir.

Ve büyük artı olarak Cabal uzun süredir oynanan oturmuş bir oyun.

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

cabal forever(2moonsun çikcaa yok)

katılıyorum birader sana 2 moonsun çıkcağı yok
  • 2moons aceleci davranmazsa çok oyuncu kaybedeceğinden eminim çünkü,bugün cabal online close betaya gircek.13 hazirandada tam anlamıyla oyun free olcak.İnşallah oyun 13 hazırana kadar açılmış olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

bu su demek oluyor lvl fazla onemlı degıl ama skıll rank onemlı olan bumu yani ?

Lwl den cok daha onemli tabi ki skill rank mesela söyle izah edeyim

Skill Ranklar ( bunları sıfırdan yazmıyorum )
    Master mesela masterdan amastera
    A.master +50 hp ve 8 stat
    G.Master +50 hp ... stats
    Comp.. +50hp stats
    Trans... +70 hp stats
    gibi :) bu oranlar degismis olabilir kesin degil aklımda kalan bu
    Magic ve sword olarak düsünülürse Cok asırı bi hp ve stat alıyorsunuz benim fb nin 1700 civari hpsi vardi ki her turlu bossun altına yatıyordu Dual trans olmanın avantajı..
    diger konuda ise kaldırıldıgı ıyı oldu evet ama eski oyuncular hep bu sekilde kastı rankları adaletsizlik oldu yeni üyelere..genede yanlısın neresınden dönersen kardır :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0war -- 21 Mayıs 2007; 14:59:21 >

• tekrar belirteyim arkadaslar benim tavsiyem Warrior yada ForceBlader olun oyunda Bossların altına yatmak icin ki +95 haritalarda Cok onemli..
    Ayrıca Cabal = defans diyebilirim...
    Wizardin Vurusları ve defansi Cok kotu dondurma özelligi ise var ama Butun classlarla esit bir dondurma :)
    (122 lwl Wizard kastım malesef)

Avantaj olarak ForceBladerin Defansi ve g.master vurusunun Damagesi + genis bi alanda etkiili olması
    Pvp icinde Fbnin Dondurucu Skilli ( bu skill Söyle böyle degil haha Oynayanlar bilir DOndur kes yanı adamı)
    Warrior ise malum Muhtesem Defansi ve Hpsi Ayrıca hp, def Buffu :) Harika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0war -- 21 Mayıs 2007; 15:07:16 >

Orjinalden alıntı: foreweer

2moons aceleci davranmazsa çok oyuncu kaybedeceğinden eminim çünkü,bugün cabal online close betaya gircek.13 hazirandada tam anlamıyla oyun free olcak.İnşallah oyun 13 hazırana kadar açılmış olur.

bn zaten cabal olmasaydi direk 2moonsu oynicaktim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0war -- 21 Mayıs 2007; 15:31:37 >
  • ya bence bu iki oyunda yalan olacak yeni bişey gelecek herkes yeni gelen oyunu oynamaya başlayacak falan 2moons ertelemekten artık gına getirdi, cabal desen okuduğum kadarıyla bedavada bir sürü eksiği var biz en iyisi kendi kendimize online evcilik , saklambaç falan oynayalım çocukluk yıllarına dönüş falan
  • Bu konuda ben kararsız kaldım.Sebebi ise cok fazla bebe dolmuş f2p olucak diye 7 gün free trial den istifade edip görelim diye girmişler. Ama öte yandan oyun grafiksel anlamda sağlam, skill efektleri, senaryosu geniş.Fakat balon gibi patlıyo mobların çoğu yere yıkılma yada parçalanma yok moblarda ölürken.Ucan kaykay ve motor olayı,pelerin tasarımı hoşuma gitti.İtemlar diğer mmorpglere oranla daha farklı duruyor, benzer yönleride yok değil ama...
    2moons da ise 17 yaş sınırından dolayı kan,mobların parçalanması ve karakterlerin çizimleri daha farklı bu açıdan güzel. Grafik tasarım, mapleri ve slotları güzel yapılmış şahsen yeterli diye düşünüyorum.2side çoğu bakımdan eşit pek farkları yok gibi, skill stat sistemleri açısından farklılıkları olduğunu düşünüyorum ve cabal da dungeonlar ilk levellerden itibaren başlıyor.Sonuçda burda bana göre zevkimize kalan bir durum var hangisini oynamak istersek, ben ilk etapda oyundaki ortama bakıcam laçkalaşma ve meşhur tabir bebe akını olursa oyunu bırakırım.Buna görede ikisinden birinde karar kılıcaz. Sun online yada aion eu yada us olarak çıksaydı bu iki oyunla aynı zamanlarda seçeneklerimiz çoğalıcaktı en azından...Belli olmaz iki oyunada bebe akını olabilir.Ama şimdilik 2MOONS Ob olmadığı için CABAL diyorum...

• quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

ya bence bu iki oyunda yalan olacak yeni bişey gelecek herkes yeni gelen oyunu oynamaya başlayacak falan 2moons ertelemekten artık gına getirdi, cabal desen okuduğum kadarıyla bedavada bir sürü eksiği var biz en iyisi kendi kendimize online evcilik , saklambaç falan oynayalım çocukluk yıllarına dönüş falan

+1 Katılıyorum ikiside yalan olcak 2moons bu zihniyetle baydı aşırı derecede ve ben 2moonsun zaten lagtan bugtan hackten gecilmeyecegine eminim..
    Cabala gelince %25 skill + %25 exp NE kadar sorun olur bu kisiden kisiye degisiyor ama bunun yanında Mutlaka dahada fazla Aba altından su yürütülcek insanları kışkırtmak ıcın Para verin diye ....Cabalda zihniyet Para üzerine kurulu malesef...

yeni bir oyun su an görünmüyor ufukta O kadar bosluktayım kı Text oyunu oynuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0war -- 21 Mayıs 2007; 17:16:25 >

• quote:

Orjinalden alıntı: seljukj

Bu konuda ben kararsız kaldım.Sebebi ise cok fazla bebe dolmuş f2p olucak diye 7 gün free trial den istifade edip görelim diye girmişler. Ama öte yandan oyun grafiksel anlamda sağlam, skill efektleri, senaryosu geniş.Fakat balon gibi patlıyo mobların çoğu yere yıkılma yada parçalanma yok moblarda ölürken.Ucan kaykay ve motor olayı,pelerin tasarımı hoşuma gitti.İtemlar diğer mmorpglere oranla daha farklı duruyor, benzer yönleride yok değil ama...
    2moons da ise 17 yaş sınırından dolayı kan,mobların parçalanması ve karakterlerin çizimleri daha farklı bu açıdan güzel. Grafik tasarım, mapleri ve slotları güzel yapılmış şahsen yeterli diye düşünüyorum.2side çoğu bakımdan eşit pek farkları yok gibi, skill stat sistemleri açısından farklılıkları olduğunu düşünüyorum ve cabal da dungeonlar ilk levellerden itibaren başlıyor.Sonuçda burda bana göre zevkimize kalan bir durum var hangisini oynamak istersek, ben ilk etapda oyundaki ortama bakıcam laçkalaşma ve meşhur tabir bebe akını olursa oyunu bırakırım.Buna görede ikisinden birinde karar kılıcaz. Sun online yada aion eu yada us olarak çıksaydı bu iki oyunla aynı zamanlarda seçeneklerimiz çoğalıcaktı en azından...Belli olmaz iki oyunada bebe akını olabilir.Ama şimdilik 2MOONS Ob olmadığı için CABAL diyorum...

Bebe konusunda olacagı o yanı farklı bişey düşünülmez 2moon ve ya cabal icin gecerli bu ..
    mobları öldürdükten sonra yok oluyorlar orda bir özellik yok haklısın.. Skiller , combolar , Grafik yeterli kimse yetersiz diyemez ama haritalar ıcın bunu soleyemem onunda sebebi cok fazla dungeon (zindan) , Cesitli görev haritaları (bf1,bf2...lakeler v.s v.s) olması sanırım oyun oynanmıcak oyun degil cokta zevkli kendi gurubunuzu olusturup en azından +95 de acılan cz haritasına kadar kasıp sonra cz den cıkmamak :) ırk secimleri felanda önemli olcak tabi ki burda .. Cabal oynanır Arkadaslar ama gelecek vaad etceni sanmam neden mi ben test asamasindan beri oynuyorum yani senelerdir simdiye kadar gelecek vaad etmedi bundan sonrada etmez...yenilikler geldi gelmedi degil pet ve haritalar ama yetersiz bence oyunun en büyük eksikligi pvp kısmı ve classlar arasındakı dengesizlik FORCEBLADER den baskası yalan demeyen 1 kisi gösterin bana pvpde Dondur ve kes mantıgı işliyor.. wizard oyunda yok , blader desen aura modu ile bisiler yaparsa yapar..Warrior kesinlikle indirilmez teke tek.. Archer hp pot ve skill pot kullanımı ile bi yerlere tutunuyor...Fb ezip geciyor.......

• quote:

Orjinalden alıntı: Elluin

ya bence bu iki oyunda yalan olacak yeni bişey gelecek herkes yeni gelen oyunu oynamaya başlayacak falan 2moons ertelemekten artık gına getirdi, cabal desen okuduğum kadarıyla bedavada bir sürü eksiği var biz en iyisi kendi kendimize online evcilik , saklambaç falan oynayalım çocukluk yıllarına dönüş falan

bunlardan güsel oyun çiksa ztn bedava olcaani zannetmiorum

cabal sadece skill combo hareketleri hoşuma gidiyor cok serii ve şekilli pc kaldırırmı bılmem aynı 2moons uda kaldırırmı bılemıyrm hero online da bıle kasıyor iken bunların 2 sını nasıl oynarım acep
    cabal online işinde ciddi bence çunku biz türkleri baştan düşündüler türkçe site desteği,türk gm ler ve türkiyede yerleride var oyunu yapmadan önce iyi çalışmışlar ve bu adamlar işlerinde ciddi düşünüyorlar bence uzun vaadeli düşünüyorlar..

@n0war bılgıler ıcın sagol

cabal sadece skill combo hareketleri hoşuma gidiyor cok serii ve şekilli pc kaldırırmı bılmem aynı 2moons uda kaldırırmı bılemıyrm hero online da bıle kasıyor iken bunların 2 sını nasıl oynarım acep

p4 2.4ghz işlemci 768ram ve atı 9250 256mb ekran kartıyla oynuyorum fazla sorun olmuyor ilerde kalaalık pvp lerde biraz sorun olabilir

@n0war bılgıler ıcın sagol

cabali benim bilgisayar cok rahat kaldırıyordu hic zorluk cekmedim özelliklerini söliyim bilgisayarımın
    2.8 intel , 64mb ekran kartı , 512 ram :) orta yollu yani burdan pay biç :) Cabalda ben lag oldugunu hic görmedim ayrıca buda önemli .. 2moonsa gelince o oyunda cok aşırı lag olacagı belli ( Player fazla olacagı ıcın) , pc kaldırsada kaldırmasada lag olur...

hero = lag zaten o oyunun kanında var senın bilgisayardan oldugunu sanmam ..

not: oyunda lag olması yanı serverdan kaynaklanan ( serverların ısınması , kapasitesine bağlı olarak )
    Bilgisayarı kasiyor ve yoruyor kısa zamanda performansı düşüryor serverlarda problem yoksa bu tür oyunlarda sorun olcanı sanmam..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0war -- 21 Mayıs 2007; 18:42:57 >

• benımkı senınkınden dusuk desene oynuyamıyacam yukseltmem gerekıcek

heroda lag var en son 1 patch geldı oyunun a... du
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.