Şimdi Ara

..::CABAL=VS= 2MOONS::.. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
164
Cevap
0
Favori
7.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • benim bilgisayar 3 senelik zaten senın kı sanırım tarihi eser :P ekran kartı felan bak 256 lik 100 ytl felan :)
    Comboster..
  • üstad sen gene 1 senelik zarardasın. Yani senin yeni bilgisayar alma zamanın zaten gelmiş (benim düşüncem). Sebebi ise çıkan oyunların sıkı takipçisi isen ızdırap yerine oyun oynamak istiyosan tabiki. Esefle tavsiye ederim ki MAC pro alın. Vectörel tabanlı grafik kartına sahip oldugundan bi 10 yıl hardware upgrade'ine ihtiyac duymazsınız. Ki fiyatıda geyet makul oda olmadı MAC mini al şu anki core duo'ların canına okur her şekil....
    Düşün Ne Düşünmediğini...
    Comboster..
  • benim bu iki oyunada antipati duymaya başladım.Yani artık çıkacaksa çıksın çıkmayacaksa da..... Ali sami diyorum bunlardan iyi f2p elbette çıkar ama yakın bir gelecekte olur mu emin değilim.Şu korelilerin(sadece koreye özel) yaptıkları mmolara bakarsanız gayet düzgün f2p oyunlar yapılabileceğini görürsünüz tabi oyunlar avrupaya gelince cılkı çıkıyor avrupa insanının parası var parasını kullanıp bot-hacki teşvik ediyor yani sonuç olarak avrupa-amerika serverlı oyunlarda bot ve hack olmaması birazcık imkansız gibi(çok üstün bi yazılım hariç ki o da ancak bir süre idare eder)Wow da bile hackler başladı yani kötüye gidiyor aslında mmo dünyası pislik içinde yüzüyor...

dal vardıda tutmadık mı?
    Yaz dendide yazmadık mı?
    Siz verdiniz almadık mı?
    SÖYLENENİ YAPMADIK MI???
  • evet ya artık kaldırmaıyo bende 64 mb kart var bu en son yamadan sonra oyun oynanmyıyo character ve diger hiç bi detay gözükmüyo bende sadece oyun oldugu yeşil düz alan dağlar ovalar gözüküyo
    quote:

Orjinalden alıntı: O_HÜKÜMDAR_O

2.8 intel , 64mb ekran kartı , 512 ram olursa oynayabılırım

heroda lag var en son 1 patch geldı oyunun a... du

falan filan fişmekan

• ben ikisinide oynucam :) yaf bu yasam bicimi degil ki kimse secim yapmak zorundada degil ikisinide yükleyın ikisine oynayın yahu ne olcak.. benim pc de 6-7 oyun birden yüklü su an hangini istersem ona dalış yapıyorum ala allah
  • bende de 10 - 11 tane ama hepsinide oynamak sacma olur gelelim konu baslıgına arkadaslar sadece 2moons mu cabal mı onu yazın bi kac bılgıde verebılırsınız fakat tartışmayınız ortamı germeyiniz daha fazla tarrtısma olursa topici sildirmem gerekiyor yapmayalım lutfen boyle şeyler sadece yorumunuzu yapın o guzel bu guzel tartısması yapmayınız lutfenn seviyeli bir sekilde yorum yapınız !!

2moons diyin yada cabal diyin ben tartısın diye acmadım konuyu arkadaslarım olmadı 2 sınıde oynarım diyin...

Edit : Tabiiki de CABAL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypocrites -- 22 Mayıs 2007; 10:13:31 >
    Cabalda(TheSharp) ban ı yeyince heroonline(60lwl im şu an) a geçtim. Sen Rapplezdeymişsin bende geleyim bakalım nasılmış:)
  • her iki oyunuda oynamadım ama aldığım kadarı ile her iki oyununda kendine has ozellikleri ve güzellikleri var e ozaman banda her iki oyunu oynamak düşer 1 hafta birine takılır dier hafta öbürüne oyle devam eder gider
    İyi forumlar.
  • Ne güzel takip ediyorduk arkadaslari nameless mi ne geldi mahfetti ortalıgı herkeze satastı gece gece sinirimden üyelik aldırdılar banada neyse forum yetkililerini tebrik ederim kirlikten kurtardılar bizi nameless gibilerindende kurtarırlarsa sorun kalmaz...

Cabal vs moons olduguna göre konu ben oyumu cabaldan yana kullanıyorum..
    Moons cünkü k.o gibi bisey olacagı kesin bug hack lag .vs v.s gecilmez o oyun

Saygılar

Orjinalden alıntı: isadami34

Moons cünkü k.o gibi bisey olacagı kesin bug hack lag .vs v.s gecilmez o oyun

Saygılar

>>>><<<<

Cabal Free olunca bu arkadaşlarının aldığı hesap ile gene gel yorumlarını bi yaz görelim lütfen. Ko <=> 2moons benzetmesi.. Süpersin,

Foruma hoşgeldin her neyse
    -------------

Dikkat ederseniz son 20 - 25 post sadece Cabalcılar tarafından yazılmış.. Gereksiz yere uzatmamk için 2moons cular zaten çekilmiş.. Çünkü çıkmamış bir oyunla, BELEŞ olacak kapalı bir oyunu kıyaslama gereği görmedik..
    ---

Sizde Cabalı ululaştırmak yerine bekleyip izleme politikası yapsanızda her iki oyun FREE olarak meydanlara düştüğünde bi görüşsek ??

Bi sürü de kavga etmişsiniz galiba kaçırdım post ları ama görünen bu... Bence bırakın artık şu iyi bu iyi muhabbetini... İkiside güzel ikiside BELEŞ.. ikiside KAPALI. Açılınca forum içinde bi poll yapar kaç kişi hangisini oynuyor görürüz..

bence daha fazla birbirinizi kırmadan bu başlığı alt sıralara gönderin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi home_sweet_chaos -- 23 Mayıs 2007; 19:07:21 >

"It's nice to be important but more important is to be nice"

• Düzeltme: Haklısın konuyu uzatmamak gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dmltnman -- 23 Mayıs 2007; 15:56:58 >
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.