Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bi oyun macerası daha bnm ıcın sona ermıstıren fasLa yarım saat oynadım ama gzl bı oyundu pc cok kasıo oyunun zevkını alamıom artıq yenı pc aLana kdr cabaLa elveda
  • quote:

Orjinalden alıntı: iskender000

ya ben ne oyunu indire biliyom nede üye olabiliyom üye gerekenleri dolduruyom ama altta şöyle bişey yazıyo yardım

The Username and Password must contain only letters and numbers

bu noluyo ya yardın edermisiniz

- _ gibi simgeler kullanmayacaksın.Kullanıcı adı ve şifre harflerden ve numaralardan oluşmak zorundadır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Perseus

quote:

Orjinalden alıntı: Romood

ya hıç kasamıyorum ben ya anca 3 lvl yaptım nasıl nerde kasıcam hangı job u seşeyim yardım edin ya
    pot bıtıyor para yok oo

Görevleri yaparak kolay lvl atlayabilirsin.Eğer Mars serverındaysan biraz para yardımı yapabilirim.Server 12deyim.P3rs3us

mars da oynuyorum da ya hiç lvl kasamıyorum ben

• Oyunu açtım "preparing Update..wait Please .." tmm anlıyorum yükseltme hazırlanıyor da bu 15 dk dir böyle kaldı "start cabal" button u aktif degil.Bu durumla karşılaşan var mı ?

-Clientim son sürüm, ayrıca gündüz saatlerinde updatelerini yaptı.
  • quote:

quote:

quote:

ya hıç kasamıyorum ben ya anca 3 lvl yaptım nasıl nerde kasıcam hangı job u seşeyim yardım edin ya
    pot bıtıyor para yok oo

Görevleri yaparak kolay lvl atlayabilirsin.Eğer Mars serverındaysan biraz para yardımı yapabilirim.Server 12deyim.P3rs3us

mars da oynuyorum da ya hiç lvl kasamıyorum ben

Alışırsın Gerçi 40a kadar lvl kasması kolay.O lvlda verilen tüm görevleri yapınca lvl atlamış oluyorsun zaten.

• bende geliyorumm...!!
    %68 accımı aldıydım zaten taaa 7 gün denemsinden kalma
    hazır olun show yapacam
    tabi ben ne yazıyım diye bakarkene %70 olmus orası ayrı
  • eve geldim kurdum bendede update yapmıyor pfff cabala tıklıyorum ne launcher açılıyo ne bişey
  • 7lvl oldum çıktım ya çok lag var
  • Girer Girmez 5 Dakkada çözdüm oyunu 1 şey hariç

Weaponların satış menusunde bende yada oyunda bi sorun var mesela weapon sellera açdığında yukarda Blader Warrior Archer gibi şeyler olması lasım bende gözükmüo bunda yardım edin

Diğer arkadaşlara nasıl kasıcanğınız hakkında bi bilgi vereyim bakın o vendorlar varya satıcıdır şudur budur onların kafasının üstünde bi kağit gibi bişi çıkar onun yanına gidin açın Quest diyin okuyun edin tmmlayın çok kolay kasarsınız bu şekilde bi günde 20 olabilirsiniz ama dediğimi yaparak ben sabaha kadar 30 olmayı planlıyorum şu sorunumu çözünce

Bu ARADA MARS'Ta OYnuyan Arkadaşlar Serverın 1 2 3 4 5 6 7 8 e girmeyin

Direk Server is War in altındaki boş olan servera dalın orda lag 0 şuan ben oynuyorum 0lag var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drawmu19 -- 20 Haziran 2007; 21:03:40 >
  • Arkadaşlar Bide ss aldım vendoru açınca Gösterdiği şey bu

http://img127.imageshack.us/my.php?image=cabalver117107062020560tn2.jpg

Resim
  • Eşyaların üstüne gelirsen kimin için olacağı yazar.Farklı şehirlerde farklı karakterlerin eşyaları satılıyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SelimTeklif

clienti indiremiyorum link verebılırmsınız

..

siteden indiremiyorummmmmmmmm

gamers hellden cekıyorum suan 14/kb ile geliyor :@ sizdede varmı boyle bir sorun 14 saat :D
  • yaw saten bütün şehirleri aradım az çok ingilizcemle level 100 üstü bi adama sordum oda blader di gösterdi

on buton blade menu dedi ama öle bi menü göstermiyo Ben Bladerim bu arada
  • bende blader açacağa benziyorum f.b. ciler kayboldu bi anda.
  • yaww çok zor mu kasıyor banamı ole geliyor canavarlar aşırı az ex veriyoz büyük kesiim desem hemen yatıyorum elbise alamıyorum statlar filan yetmiyor bide bi görev geldi traning gloves bide bişi daha istedi orda takıldım biri canavarlardan düştüde diğeride düşer mi???
  • FS de pointleri neye vermem lazım
  • quote:

Statları C ye bastıktan sonra Growth Lv* yazan yerin yanında verilen statlara göre ayarlayın.

quote:

Orjinalden alıntı: Stone

quote:

Orjinalden alıntı: Montage

Skiller ve Stat dağılımları hakkında bilen biri rehber hazırlasa güzel olur..

Zaten LvL 10 , 20 ,30 :D Yâni 10 ve 10'un katlarında STR'nin INT'inin ve DEX'inin Ne kadar Olacağı Yazıyo :D Görmüşsündür. :D
    Hemen Stat Verdiğin yerin üstünde "Growth Lv. 50 STR 23 INT 213 DEX 49"

Şeklinde Yazıyor. eğer ßunLarı Tamamlamazsan LvL 10 ve 10'un katlarındaki Questleri yapamazsın ,
    ßu Questler : First Combo , Battle Aura , Battle Mode , Astral Board Summon Skill vs... :D :)

SaygıLarımLa

Bu sayfa da 2 kere verilmiş cevap...Biraz araştıralım lütfen.

• Iste Cabalda Yasadıgım Deneyimler

9 lvl oldum ve oyun Eger ıyı bır sıstemınız varsa grafikler MUHTESEM !

0 lvl den baslayan questler cok zevkli arada Dungeona gidiyosunuz, questler cok sekilli git sundan oldur seklinde degıl ! .Neyse ben bir an once 40 olup clan kuracam. Aramızda ilk 40 olan clan kurucak bu arada . Tabııkı TheEnd e gelenler
  • quote:

Orjinalden alıntı: juveline

Oyunu açtım "preparing Update..wait Please .." tmm anlıyorum yükseltme hazırlanıyor da bu 15 dk dir böyle kaldı "start cabal" button u aktif degil.Bu durumla karşılaşan var mı ?

-Clientim son sürüm, ayrıca gündüz saatlerinde updatelerini yaptı.

Sil tekrar yükle bnde de olmuştu düzeldi
  • Katana mı yok sa blade mi çift elli
  • 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.