Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ilk önçe üye olun sonra oyunu indirin ben öyle yaptım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Montage

quote:

Orjinalden alıntı: Perseus

lvl 10dan sonra daha iyi mi dans ediyormuş.Birşeye yaradığını sanmıyorum.

Yok yukarda Sarı bir bar çıkıyormuş o dolunca bişe kazanıyormuşsun.. Oyundaki ****tormu ne o o söledi..

Edit sen resimde göstermişsin yukarda Mananın altındaki sarı şeyden bahsediolardı sanırım..

Hmm olabilir hiç dikkât etmedim.

Düzeltme: Evet işe yarıyor.Bunu öğrendiğim iyi oldu Sağol Montage

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 20 Haziran 2007; 23:19:01 >
  • quote:

quote:

quote:

Yok yukarda Sarı bir bar çıkıyormuş o dolunca bişe kazanıyormuşsun.. Oyundaki ****tormu ne o o söledi..

Edit sen resimde göstermişsin yukarda Mananın altındaki sarı şeyden bahsediolardı sanırım..

Güzelde ne işe yarıyorki :D

• quote:

Orjinalden alıntı: ronaldo718

yav green despairdemi kasacagiz ilk basta ben daha yeni girdim oyuna ilk basladigimiz sehirde kasayim dedim yattim nerde kasacaz yav

siteden canavarlarin lvllerine bakin oky
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Güzelde ne işe yarıyorki :D

Dediğin gibi o sarı bar doluyor.Sarı bar dolunca örn: Battle Aura, Multi Shooter gibi skillleri kullanabiliyorsun.

• CABAL ONLİNE REHBER HUZURLARINIZDA (GÜNCELLEME EDİLİYOR)

http://forum.donanimhaber.com/m_15187963/mpage_1/key_//tm.htm#15187963

BUYRUN ARKADAŞLAR KONUMUZ BURDAN DEVAM EDEBİLİR STAT SİKLL HARİTA YARATIKLAR HERŞEY BURDA CHAT SİSTEMİ PVP SİSTEMİ SAVAŞ SİSTEMİ IRKLAR

REHBERİN YARISI ALINTIDIR ÖNEMLİ OLAN ALINTI OLMASI DEGİL SİZLERE SUNULMASIDIR

EMEGE SAYGI .... EN AZINDAN YORUM YAPARAK REHBERİ HAYATTA TUTALIM
  • oyuna mükemmel bir louncher koymuslar. eski sürüm cliente sahibim. 7 days free trial zamanından kalma update etmeye kalktım ama 20kbs max iniyor. iptal ettim modeme restart attım (:sanki hızlanacak:) %3 kadar inmişti ve kaldıgı yerden devam etti! harika oyuncuyu bu kadar düşünen bi louncher görmemiştim daha önce :) iki sorun olacak

1. bu update hızını artırma yolu varmı
    2. louncher nasıl yazılıyor
  • Beyler ben girmeye çalışırken Connetting Failed diyo acaba nedeni nedir?
  • Arkadaslar oyunu gercekten tavsiye ederim.. 13 lvl oldum Wz yim . Yaptıgım Dueller

Ben WZ (11 lvl ) 2-0 One Step Closer Blader (11 lvl )

Ben WZ (13) 3-0 disast3r Blader (14 )

Ben WZ (11) 1-0 Blinmeyen adam Blader (?)

Iste yaptıgım karsılasmalar.

Oyunun muziklerı super . Baska muzık eklemeye hıc gerek yok
  • ya sinir oldum oyuna giriyorum login sayfası açılıyo ancak yazdığım yazılar yada oyunun kendi yazılar(oradaki login exit yazıları, karakter açarken bilgiler oluyor onların yazıları npc lerle konuşurken ki dialoglar, öteki player mob ve npclerin isimlerinin görünmemesi) görünmüyo aynı sornu yaşayan varmı aramızda?
  • sorularınız ve herhangi birşeyi

http://forum.donanimhaber.com/m_15187963/mpage_1/key_//tm.htm#15188106

bu topicden devam ettirelim lütfen

Cabal online mini guide

yakında

craft sistemi

yeni haritalar yeni yaratıklar sikll ve questlerle güncellenicekdir konuyu canlı tutalım..
  • klavye kısayollar
  • ARKADAŞLAR BEN WARİROR AÇTIM ŞİMDİ HER LVL ATLADIĞIMDA STR VE INT E VERECEM YADRDIMCI OLURMUSNUZ YENİ BAŞLADIM OYUNA BİDE DEVAMLI KUTU ÇIKIO NE İŞE YARIO LVL 5 İMDAHA GERÇİDE GÖREVLER NASIL YAPILIO YARDIMEDERMİSNİZ YARDIMALRINZII BEKLİOM SAOLUN
  • quote:

Orjinalden alıntı: SendomeN

ARKADAŞLAR BEN WARİROR AÇTIM ŞİMDİ HER LVL ATLADIĞIMDA STR VE INT E VERECEM YADRDIMCI OLURMUSNUZ YENİ BAŞLADIM OYUNA BİDE DEVAMLI KUTU ÇIKIO NE İŞE YARIO LVL 5 İMDAHA GERÇİDE GÖREVLER NASIL YAPILIO YARDIMEDERMİSNİZ YARDIMALRINZII BEKLİOM SAOLUN

burada verecegin statlar ve ayrıntlı bilgi yazıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

ARKADAŞLAR BEN WARİROR AÇTIM ŞİMDİ HER LVL ATLADIĞIMDA STR VE INT E VERECEM YADRDIMCI OLURMUSNUZ YENİ BAŞLADIM OYUNA BİDE DEVAMLI KUTU ÇIKIO NE İŞE YARIO LVL 5 İMDAHA GERÇİDE GÖREVLER NASIL YAPILIO YARDIMEDERMİSNİZ YARDIMALRINZII BEKLİOM SAOLUN

burada verecegin statlar ve ayrıntlı bilgi yazıyor

okudumda tam anlayamadım sölersen sevinirim kzuen pls lütfen

• quote:

Gorevlerde anlasılmcıak bısey yok ortaokul ıngılıscezı bıle yeter zaten gorevler bırbırıne baglı
  • quote:

Uptade olan oyunu diğer bilgisayara atın

denedim ama gene olmadı aynı setup la ikisine de yükledik fakat bir pc de ilk update te takıldı setup edilmiş dosyayı .rar yapıp diğer pc ye aktardım bu sefer de en son update yerinde kaldı.
  • Ayrıca bazı gorev alimlarında adamı konusrak ikna etmenız gerekıyor
  • Beyler bende geçmeyi düşünüyorum eğer zahmet olmassa account alım ve indirebileceim linkleri vereblirseniz sevinirim şuan oyun açık ve oynayan var deil mi ? şimdiden teşekkürler iyi oyunlar....
  • Evet oyun açık oynayan var ama ben oynayamıyorum Benim sorunuma bir çare lütfen
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.