Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Statları C ye bastıktan sonra Growth Lv* yazan yerin yanında verilen statlara göre ayarlayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pk

bide bırı kısa yol tusLarını soyle mesela yerden ıtem topLama fln sıteden baqcam da acılmıo ki

Yerden item almayı skill penceresindeki extra kısmından yapıyorsun scroolu aşşağı kaydır görürsün..
  • bu sordunuz sorularin hepsi boş 10 milyon kere cvplandi
  • lag çok.......
  • Tutorial de yerden toplama tuşunu filan tamamen söylüyor.

Saygılar...Gökhan...
  • saydım lag yüzünden 65 kere öldüm bide wizard ım zaten def az . Çok lag var çözmeleri lazım.
  • ya hıç kasamıyorum ben ya anca 3 lvl yaptım nasıl nerde kasıcam hangı job u seşeyim yardım edin ya
    pot bıtıyor para yok oo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi st-so -- 20 Haziran 2007; 20:04:33 >
  • ohaa bu ne yaw kayıt olurken sırf o code için stepleri geçmek için yarım saat bekledim çok kişi kayıt oluyor galiba bide bende launcer da start gelmiyo nedennnnnnn
  • beyler cift el kilic li charin statlari nasil verilcek str ler felan?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Montage

Skiller ve Stat dağılımları hakkında bilen biri rehber hazırlasa güzel olur..

Zaten LvL 10 , 20 ,30 :D Yâni 10 ve 10'un katlarında STR'nin INT'inin ve DEX'inin Ne kadar Olacağı Yazıyo :D Görmüşsündür. :D
    Hemen Stat Verdiğin yerin üstünde "Growth Lv. 50 STR 23 INT 213 DEX 49"

Şeklinde Yazıyor. eğer ßunLarı Tamamlamazsan LvL 10 ve 10'un katlarındaki Questleri yapamazsın ,
    ßu Questler : First Combo , Battle Aura , Battle Mode , Astral Board Summon Skill vs... :D :)

SaygıLarımLa
  • hay saatlerdir bekliyodum 1-2 saat dışarda işim vardı çıktım oyunu açmışlar hemen
    üye olamıyorum register sayfası bir türlü gelmiyor sanırım yoğunluktan

ayrıca oyunda çok lag varmış umarım kısa sürede düzeltirler

edit: yeni server istiyoruz f2p ciler için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dengal5 -- 20 Haziran 2007; 20:12:16 >
  • ben oyunu indirdim kurdum ama uplate yapmıyor bir türlü
  • ya oyuna nasıl girdiniz start yarım saatte geliyo çıldırcam
  • Bende herşeyi hallettim ancak Login olunca Connetting Failed yazıyor...Serverın yoğunluğundandır o yüzden çabuk girmek için uğraşmayın belki gece 1 gibi felan girebiliriz
  • uye olmaya calıışıyom olamıyom üyelik açılıyo ama biyeyi yanlış yapıyom aşagıda şöyle bir yazı çıkıyo

The Username and Password must contain only letters and numbers

anlamı ne bunun
  • Arkadaşlar bende oyunun eski clienti var acaba buna update yaparlarda bende oynayabilirmiyim ?
  • clienti indiremiyorum link verebılırmsınız

..
  • banada cevap ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Romood

ya hıç kasamıyorum ben ya anca 3 lvl yaptım nasıl nerde kasıcam hangı job u seşeyim yardım edin ya
    pot bıtıyor para yok oo

Görevleri yaparak kolay lvl atlayabilirsin.Eğer Mars serverındaysan biraz para yardımı yapabilirim.Server 12deyim.P3rs3us
  • ya ben ne oyunu indire biliyom nede üye olabiliyom üye gerekenleri dolduruyom ama altta şöyle bişey yazıyo yardım

The Username and Password must contain only letters and numbers

bu noluyo ya yardın edermisiniz
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.