Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya open betada noluyo closed betada noluyo? ne değişcek? :S
    Karakterler silinmez inş. level 32ye kadar kastım
  • TUM karakterler silinicek benim karakter 45 oldu bu gece 50 olur 3 st batle modu acıp bırakacam karakteri bska kartakter acıcam emekler bosa gidecek ama hic olmassa sen sıfırdan baslamamıs olucan herkesin karakteri silinecek open beta yeniliklerle gelir herhalde lvl cap ta genisler
  • Force shielderdan başka bişi olamam ben artık.Diğerler sınıfların defansları çok düşük ve fazla damage alıyolar.Level atlmak zorlaşıyor.
    Neyse open betada guild kuralım.20 tane türk gördüm oyunda gerçi ama
     CABAL ONLİNE

CABAL ONLİNE

• kardeş oyunda türk çokda düzgününüde bulmak çok zor adam guild açmış, adama insanca kardeş bu guild ismini türkçeyi wurgulayacak yane türk olduğumuzu belli edecek bi şii olsun diom adam bana çık sen kur dio lafa baksana bizde türk die adam sayıp konuşuyoz

• quote:

Orjinalden alıntı: @_@

TUM karakterler silinicek benim karakter 45 oldu bu gece 50 olur 3 st batle modu acıp bırakacam karakteri bska kartakter acıcam emekler bosa gidecek ama hic olmassa sen sıfırdan baslamamıs olucan herkesin karakteri silinecek open beta yeniliklerle gelir herhalde lvl cap ta genisler

ya been fazla öenmesiyom artık.tüm carları tek denuyom .en beyendiğimle başlıcam.ama bu gidişle blade e devam...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DarK_XenonX

kardeş oyunda türk çokda düzgününüde bulmak çok zor adam guild açmış, adama insanca kardeş bu guild ismini türkçeyi wurgulayacak yane türk olduğumuzu belli edecek bi şii olsun diom adam bana çık sen kur dio lafa baksana bizde türk die adam sayıp konuşuyoz

Biliyorum orda bende vardım.Hatta sen Ottoman Empire olsa daha iyi olmazmıydı falan dedin neyse.
    Bene şimdi bütün sınıfları deniyorum.Hangisi hoşuma giderse onla oynucam bu gibişle Force Shielder

• oyundaki en guzel charlardan biri force shield 40 tan sonra pelerin de takıyorlar bundan sonraki deniyeceğim char bu şimdiki char warrior

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @_@ -- 8 Temmuz 2006; 19:03:04 >
  • ya parolayı nasıl bişey yapcaz???? could be better deyip duruyoooo
  • harf ve sayı kulan parolada
  • zaten öyle yapıyom
  • paralı olacak dimi 1 ay sonra?
  • bedava galiba open betayı bedavaya aldık
  • Bencede bedava open beta parasız olduğuna göre inşallah parasız olur
  • Dikkat ederseniz open betaya kayıt olurken birkaç ankette soruyolar.Online oyun için ne kadar para verirsiniz diye.Herkesin ankete verdiği oya göre paralı veya parasız olacak sanırım.
    Ben 0-5 Dolar dedim
  • arkadaslar kötü bi haberim war galiba betaya üyelik alımı kapanmış çünkü sitede üyelik ywerine tıkladığımızda adam bize parolamızıda soruyo bence artık üyelikler cabala alınıyo normal olarak
  • Ya arkadaslar ben lwl 10 oldum 1st combo diye bi gorev var ama alamıyorum nedenini bilen varsa bana yardımcı olabilir mi acaba ??
  • oyun grafikleri felan çok güzel ve bu oyunun parasız olması baya bi küçük ihtimal
  • yaw tatildeydim oynayamadım oyunu şimdi indiriyom bide ss lerde motora benzer taşıtlar var bunlara binmek mümkünmü?
  • ya ben kaç gündür bilgisayar bozuktu ondan giremedim foruma ewet open betada taşıtlara binmek mümkün olucak şu anda closed betada ise ne yazıkki binemicez. We oyun open beta açıldıktan 1 ay sonraya kdr bedava olucak ohh be bilgisayarsızlık ne kötüymüş:D

Ya arkadaslar ben lwl 10 oldum 1st combo diye bi gorev var ama alamıyorum nedenini bilen varsa bana yardımcı olabilir mi acaba ??

cye basıp statlarını kontrol et oradaki groth lvl 10daki statlara göre wermen gerek her şeyini. Ondan dolayı alamıosundur görewi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhanglang -- 9 Temmuz 2006; 16:23:32 >
  • battle modu gercekten harika arkadaslar :)
     CABAL ONLİNE

CABAL ONLİNE
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.