Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • elinde beta testing icin acces varsa girebilirsin ama yeni aldıysan giremessin ayın 21 de
  • oyunu indirdim ama acc alamıyorum

bana birisi acc alabilirmi

e-mail: small_disaster@hotmail.com
  • arkadaslar oyundaki tüm charlar yarın silinecekmiş boşuna uğraşmanın alemi yok
  • aynen gitti guzelim char ayın yirmibirin de open beta acılıyor o zaman herkes girebilecek
  • bu arada oyunda biri bana silah gösterdi gun yane adam taramalı gibi saydırıyodu silahla ama manyakda bi görüntüsü wardı onu çözen oldumu aramızda? adam bana quest dedide bana pek inandırıcı gelmedi ama bilmiyom...
  • çift silah o bow kullanan ların battle modesi
  • ama adam takır takır indiriyodu yaf ağlayacaktım walla
  • evet aynen oyle level 50 skili okcu da guzel char denemek istediğim charlardan dı ama faworim force shield wizard larda sağlam vuruyolar ama cok kacamak savasıyorlar canları ve defan ları az ben ya warrior yada force shield acacam
    yaratıklara iman gucuyle dalacam 8 10 yaratık bi arada kesmek cok zevkli oluyor

bu arada lvl 50 de dorduncu hrita acılıyor port lux ismi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @_@ -- 9 Temmuz 2006; 20:54:09 >
  • @_@ mrb.msn adresini verirsen warrior hakkında biraz konuşabilir miyiz?ben force archer kasıom lvl 50 olcak az kaldı.open beta da warrior istiorum bi kaç konuda bişiler var da bilmediim onları sorcam da onun için.msn adresini bekliorm
  • pm attım ama force archer de guzel char ve kasanda cok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @_@ -- 9 Temmuz 2006; 20:58:49 >
  • benim hesap duruyo
  • Güney amerikadan bağlananların Acc.ları silindi.Serverlar bomboş
  • beta ne zamn acılır
  • bu ayın 21inde
  • bizimkiler silincekmi ?
  • Hayır silinmicek.En azından şimdilik.benim chardan bir kaç tane daha Ss:
     CABAL ONLİNE

CABAL ONLİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stone -- 7 Şubat 2011; 3:34:04 >
  • dikkatli okusaydım senin aldığın acc nin 21 temmuzda aktif olacağını okurdun

ya ben bi görev aldım (su ormanlı bölümden) red jungel dungfeom clear diye ama yerini bulamadım.nerden gircem
  • ya beyler acc lar kapandı dediniz ya 21inde aktif olcak dediniz birde bazi arkadaslar zor mail geliyoo dedi bana hemen geldi birde siteye filan giriyom indirsem oyuna girbilirmiyim herseye giriiom sitede beyle galiba aliniyoo hala
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.