Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.766
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkasaslar uzun uğraslar sonucu materiallerin nerede ve nasıl kullanıldığını cozdum tabi screenshot almayı unuttum ama su an core cilerde satılan material elementleri lvl 50 de kullanabiliyorsunuz honor point lvl atladımı aynı zaman da port lux ta ki potcu size bi gorev veriyor ve bu gorev sonunda size bir cisim veryor bu cisim le esyaları parcalayıp element elde ediyorsunuz bu elementlerle silahlarınıza ozellik katıyorsunuz armorlar icin de var ama onu cozemedim hala .. ilerliyen zamanlarda daha detaylı blgi verecem armor sorunu halolunca
  • Betada oyun bitirdim estirdim cizdim oyunu bea silah bile yapabiliyom skill bonuslu filan :D
    1 haftami almadi 50 olmak kolay kasmak :) ( tabi gunde en az 6 saat oynarsan ) :D
  • sapika yada @_@ benim msn adresimi eklermisiniz cabal hakkında sormak istediim bi kaç bişi war tşkler whyhionewhy15@hotmail.com
  • honor point ne işe yarıyo bide combo yu nasıl kullanıyoz
  • quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

honor point ne işe yarıyo bide combo yu nasıl kullanıyoz

İnsan bi merak ederde sözlüğe bakar ben baktım honor demek şeref onur demek :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: Zwan

quote:

Orjinalden alıntı: nU_MeTaL

honor point ne işe yarıyo bide combo yu nasıl kullanıyoz

İnsan bi merak ederde sözlüğe bakar ben baktım honor demek şeref onur demek :D

ne demek olduğunu biliyorum ne işe yaradığını bilmiyom bide veradnix mi ne olyle biri varmiş nerde bulurum onu
  • dostum veradrix desert scream'da officer'in arkasında

bu arada ben sasıracaksınız ama cabal'da gm'yim cogu forumda tanıtmıstım oyunu burayada sızdıgını gorunce bi el atim dedim bu arada oyun hakkında kısa bilgi vereyim oyun temmuz ayında beta testi donemine girdi suan paralı olup olmaması tam belli deil 2 ihtimal avr ama beta donemi bittikten sonra ya 6 ay bedava olup sondan sonra p2p yada beta testten sonra tamamen f2p olucak..

oyundan kısa bilgiler.. kesinlikle force blader olun diyorum dier karekterlere gore daha iyi cunku.. 1vs1 duel'lerde karsınızdaki size yaklasana kadar yuksek ataklı magic skilleri kullanabilirsiniz... magic skillerin sword skillerinin yanında fazla atagı olması dier karekterlere gore force blader olmasından kaynaklanıyor bi nebi mage ve blade karısımı...

bu arada oyunda item ihtiyacı olan turkler channel 1'de SkyTe'ye whisper atsın

bide son baktıgımda cabal forumuna kayıtlı 290 kusur user var buda bi gelişme eger cok tutulursa turkiye serverını acabilme ihtimalim var..

• msnlerimizi ekleyek forumdan takip etmek zor oluyo benimki zwanxante@gmail.com

oyundaki ismim zwanxante kendi levelimdeki bi adamı manyak özel gücümle crit tekte alıyorum söleyim yaklaşmayın :D
  • nsystem benim merak ettiğim konu su an sınır lvl 50 ben warriorum ve sttaslar tam anlmıyla verilmis ama bir sonraki item ve armorlara gecmek icin stats eksiğim var ama bakıyorum ve bir kac kisi bu elbise ve itemleri kullanabiliyorlar 50 den sonra bu adamlar nası lvl alabiliyolar ve ya el deymiş olabilirmi ???
  • quote:

Orjinalden alıntı: HioNeTaCKo

sapika yada @_@ benim msn adresimi eklermisiniz cabal hakkında sormak istediim bi kaç bişi war tşkler whyhionewhy15@hotmail.com

burada da sorabilirsin elmizden geldiği kadar yardımcı olmaya calışırız.
  • Arkadaşlar ben bu oyunu yükledim ama 21 temmuzda açılacak diyorlar open beta, şuan oynuyan varmı? Varsa nasıl closed betadan acc alcam bir yardımcı olun lütfen boşuna 21 temmuzu beklemiyim.
  • su an alamssın ayın yirmibirine kadar sabredicen..
  • quote:

Orjinalden alıntı: @_@

nsystem benim merak ettiğim konu su an sınır lvl 50 ben warriorum ve sttaslar tam anlmıyla verilmis ama bir sonraki item ve armorlara gecmek icin stats eksiğim var ama bakıyorum ve bir kac kisi bu elbise ve itemleri kullanabiliyorlar 50 den sonra bu adamlar nası lvl alabiliyolar ve ya el deymiş olabilirmi ???

Yanlış kişiye sormuşsun arkadaşım burda tabu gibi ben varım böle oyunlara özel yeteneğim olduğunu herkez gördü bi sen göremedim :P

Skiller var Novice Apprantice Regular Expert A Expert Master filan böle bunlar her kademe yükseldiğinde stat verir.
    Sword Str ve dex için
    Magici geliştirirsen İnt verir ben sırf onun için Expert Sword hiç işime yaramasada magic kastım regular oldu int 34 filan str 150 str 150 yani.
  • saağol aydınlattığın icin bende farkına vardım onun ben pek sp kamamıstım ondan dolayı dikkatimi cekmedi genede sağol
  • hâLa Closed ßeta Acc Aranıyor :D:D:D Ortak 9 Güncük KuLLanacak ßir arkadaş yok mu ? :D
  • valla benm acc 3 kisi kullanıyos trafik yoğun oluyor yoksa verirdim
  • Ahh ahh :D Zaten Gireceğim ßi saat ßişi :D SağOLasın Sen Düşünmen yeterli :D
  • yaw bu nsystem arkadaşın bize closed betadan bi üyelik ayarlama şansı yokmu acaba???
    bide beyler oyun f2p olsa daha ii we bunu isteyen arkadaşlar bi konu açalım cabal ın forumunda oraya herkes eklesin F2P olsun die ha nedersiniz? ben yazmaya gidiom sizde destek olursanız sewinirim...
  • ya nsl gm olmuş acaba ben onu merak ettim çünkü böle büyük oyunlarda sadece çalışan şirketten çıkıo we bu arada oyun 6 ay deil 1 ay bedava olucak eğer size gelen open beta yazısını okursanız anlarsınız. Oyunda kesinlikle paralı olucak böle bi tartışma yok o sadece oyuncular arasındaki bi tartışma
  • dostum onceden game-masters'a başvuruda bulunucaktın gm olmak için...

bu arada bursuru kişi whisper attı 3 tanenesine cevap verebildim bitanesi salaktı resmen soluyorum herif item istedi verdik sonra niye lvl atlatmıyosun dedi ole bi yetenegimiz yok dedim ana bacı kufur ediyo neyse oyunda baya turk oldu...

bu arada zwan'ın ozel yetenegine hastayım amulet of prince'den haberi yok arkadasın
    +'sız olaraka str int dex'e 10 stat point ekliyo kullanabilmek için 50 lvl olmak gerekiyo en son channel 1'de 5m'ye satılıyodu..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsystem -- 13 Temmuz 2006; 12:07:52 >

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.