Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya ben bi görev aldımda 4 tane lynxhorn diye bişey öldürmeliymişim onları nerde bulabilirim (görevi o ormanlık bölümden aldım ama orda bulamadım)

bide dans nasıl ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darth Mentor -- 6 Temmuz 2006; 21:14:44 >
  • Bloody ice a gitcen.Dans etmek içinde tendine tıklayınca yukarda isminin yanında menü yazar.Menüye tıklarsan
    Personal Shop
    Lot
    Dance

var.
  • Ħ10ỏџґ

sağol orayı geçtim ama şimdi başka bi yerde takıldım

guard marcus diye bi dama gidiyorum bene görev versin diye ama bi türlü alamadım

bide dire boards nerde bulurum
  • o gorevin icinde yapman gereken bir gorev vardır ii incele gorevi dire boards guest olması gerek ama hatırlamıom :)
    bu arada guild kuracam maksat bir arada toplanmak olsun ama isim belirlemedim goruslere acık
    girmek istiyen arakadaslar nicklerini versinler bu arada chanel 12 de olucam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @_@ -- 6 Temmuz 2006; 21:47:03 >
  • benim lvlim 28 oyun hakkinda sormak istediginiz bisi olursa cewaplamaya calisirim haa bu arada her zaman en son serverde oluyom (en son 12 acildi 13 olursa oradayim :P ) nickim burdakiyle ayni kutukolaTR
  • ben Hillary bugun başladım 14 lvl im yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum (blade im )

bişey sormak istiyorum binek varmı?
  • olcak motor:D araba filanda olabilir belki:D
    http://img519.imageshack.us/my.php?image=cabalsc38n8dyv6e8dh6on.jpg
  • YA BENDE SORUN VAR YA SERVERDA guild kura basıom ismini cismini yazıom guildin server la bağlantı kurulamıyo dio nası iştir
  • guild kurulumunu ben su sekil biiyorum lvl yazan yerin orda 5 tane dikdörtgen war (rank) onu 5 yapınca kuruluyo diye biliyorum.
  • o combo çizelgesi değilmi?
  • O ZATEN BESTE 5 inci ranktayım lvl 40 ta oldu galiba su an 43 ondan once zate cerate cımıyordu
  • level 26 oldum.Quest yaptığınız sürece çok hızlı lvl atlıyosunuz.Mutlaka bütün görevleri yapın.
    +skillleri öğrendiğiniz NPCde upgrade skilllerini tıklayın ordan Vivality Masteryi(böyle bişidi) öğrenin HPniz atıcaktır.((Simgesi kırmızı bi şişe))
  • ya ben 2 göreve takldım

plant toal denen yaratık nerde cıkıyo

bide bugzard tear crystal denen bişey bulmalıyım o ormanlı bölümde ama neyden cıktığını bulamadım

guild kurdunuzmu?
  • Arkadaşlar acc alamayanlar için bugün mail adresime bir acc daha geldi isteyen varsa bu msg altına ilk yazana hediye edebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt53 -- 7 Temmuz 2006; 12:12:34 >
  • kardes o green despair war oradan ilerlere doru gidince sırasıyla troglo warrior troglo gibi gorürsün oradan sola doru ilerleyince zaten haritada bi nehir görürsün o nehri içinde dışında felan plant toad war bugzard ise biraz daha ilerde yol çatal halinde 2 ye ayrılır oradan sola dününce hemen orada görrüsün bende 2 tane fazla üyelik war ilgilenenler pm atsın ama oyun beni pek sarmadı
  • Oyun çok güzel diyecek laf yok ama gel gör antivirüs programı iki gündebir exe sini siliyor oyuna girerken uygulama hatası diyip atıyor
  • kurt53 eğer acc duruyorsa bana verebilir misin?oyunun goruntuleri manyak yaa cok hosuma gitti ama oyuna giremiyorum. :)Eğer bana verirsen sevinirim.
  • pm ni kontrol et yolladım acc yi
  • tsk kurt umarım hep benim olur bu acc. :D
  • oyun mükemmel ama hala account bekliyorum
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.