Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.761
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • slm arkadaşlar bende bu oyuna yeni başladım sayılır hatam olursa kusura bakmayın ve düzeltin lütfen. Oyunu çok beğendim lvl 30 kadar gelebildim ama bir görevde takıldım Görevin ismi Battle Mode 1 di herhalde. BloıodyIce taki Henkoff(Officer) a git diyordu. Gittim ama Quest e tıkladığımda aşağıda verdiğim resimdeki yazı çıkıyor. Karakter özelliğini kontrol etmek icin C ye bas diyor herhalde tam anlayamadım zaten onuda yaptım ama hiç birşey olmadı. Acaba eksik birşey mi var bilmiyorum. Verilen bütün lvl 30 görevlerini yaptım Bir tek bu kaldı. Bu görevi nasıl geçeceğim. Yardımcı olursanız sevinirim. Şimdiden herkese tşk

• oyun icinde C ye basip ordaki growth goal karsisindaki statlar gibi yapmalisin statlarini en az
    yapmazsan boyle oluyor
  • guild arıyorum 61 level a.expert
  • quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

değişmiyor

kaç lvlde degisiyor bu pençe orak olayı falan
  • quote:

Orjinalden alıntı: Overmedia

quote:

Orjinalden alıntı: DEMosTy

değişmiyor

kaç lvlde degisiyor bu pençe orak olayı falan

50.. 26 oldum ben yarin ankaraya gidiorum 1 hafta da yokum guildime oyunda soyleyemedim burdan saygilar..
  • quote:

Orjinalden alıntı: yaman01

oyun icinde C ye basip ordaki growth goal karsisindaki statlar gibi yapmalisin statlarini en az
    yapmazsan boyle oluyor

çok tşk kardeş yapmayı başardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legolas777 -- 4 Temmuz 2007; 18:29:47 >
  • bu oyun ucretlimi yoksa premium yada item falan almak icinmi para aliyolar oynamak icinde bi miktar odemek gerekiyormu
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarozx

bu oyun ucretlimi yoksa premium yada item falan almak icinmi para aliyolar oynamak icinde bi miktar odemek gerekiyormu

ya gzl kardesım 100 bın kere soyledıık bunu ya lutfen bi arama yoq olmadı sıtesıne gir baq orda yazıo
    harbi sıktı artık hergun hergun aynı seyLeri soyleMek
    ama son bi kez daha soyLeyeLım oyun eft ucretsiz ama item mall dan predir kaykaydir petdir gibi esyaLar aLabilion
  • Bir questte takıldım arkadaşlar
    ss aldım aşağıda dungeon ın sonuna geldim
    yuanla konuş dio konuşuorum bişey istiyor sanırım nedir bu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 4 Temmuz 2007; 20:13:40 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: razor1903

Comboda yeni rekorum

srodan sonra buraya da mı el attın sen göksel?

• quote:

Orjinalden alıntı: PaRTy_TiMe

quote:

Orjinalden alıntı: Sonhanedan

Valla kardesim dogruyu söylemek gerekirse ben warrior kasiyorum 36 levelim ve acayip baydı heran birakablirim skill araliklari cok uzun çok hantal kasmak skıcı bunlar -leri fakat +larini düsününce dayan az daha az kaldı level 50ye diye sesler duyuyorum o yüzden bakalim 50+ yapim ondan sonra kesin karari vereceim unutmayin hiçbir char level 50 e kadar zevkli deildir 50 yapmadan birakmayın derim

evt katılıyorum 50 yapmadan bırakmayınbenim fa var güzel char 33 lvlim ama ama fa larin A. expertte başlıyor asıl skilleri :(( bu nedenle fa biraz kötü ama 50+ yapcam memnun kalmazsam bi wizard açmayı düşünüyorum çok tevsiye ediliyor

Benim 58 Fa Var Ben Sahsen sıkıldım Su An KEske 56+ Bi Warriorla Takas Yapabilsem diyorum Buradan Da duyrulur

• quote:

Orjinalden alıntı: Denizciks

Bir questte takıldım arkadaşlar
    ss aldım aşağıda dungeon ın sonuna geldim
    yuanla konuş dio konuşuorum bişey istiyor sanırım nedir bu?

daha onceki questLerden fln bısı vermes oLması lzmdı herhaLde ben o gorevi yaptım ama unuttumkı hangı ıtemi ıstıodu:((

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 4 Temmuz 2007; 20:25:18 >
  • ya ben atmışsam o itemi
    tekrar nasıl geri alabilirim arkadaşlar?
    bi yardım edin arkadaşlar quest olmayacaksa char değiştircem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Denizciks -- 4 Temmuz 2007; 20:36:57 >
  • off ya cabaLa giremiom bende anLamadım ne oLdu... dun format attım pc ye dun aksam girdim bu sabah yordam bulanamadı die update hatası verdı... bende clıentı tekrar ındırdım ve kurdum ama yine aynı hata napcam yawverdii hata bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 4 Temmuz 2007; 21:10:33 >
  • gorevle ilgili bir esyayi atamazsiniz drop not alloved yazar
    satmissaniz eger
    gorevi aldginiz npc ile konusun yenisini verecektir
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pk

off ya cabaLa giremiom bende anLamadım ne oLdu dun format attım pc ye dun aksam girdim bu sabah yordam bulanamadım die update hatası verdı bende clıentı tekrar ındırdım ve kurdum ama nıe aynı hata napcam yawverdii hata bu

ee ya daha once kımse boyLe bi hata iLe karsıLasmadımı bıLen yoqmu:((

• arkadaslar 100+ kişiler nicklerini yazarlarsa sevinirim ben MzAa 107 level g.master force shielderim itemler +5 topaz critick damage basılı +5 red omium blade (120ap)critical damage basılı 2parca +6 osmi 2parca +5 osmi var itemlerim simdilik fena değil gibi.. Bide 100+ olanlar foto koysunlar görelim charlarımızı
  • İşte 107 level g.master MzAa server Mars

http://img116.imageshack.us/img116/3783/yenibitelemresmiog2.png
  • Arkadaşlar bi fiyat analizi almak istiyorum sizden 43 levellik EOF+3 ü 4m ye aldim birde 69 levellik EOF+5 i 800k ya aldim fiyatlar uygun gibi geldi bana sizden de bi bilgi almak istedim...

Edit:Diğer Guide bölümüne yazdım fakat yanlış yer olduğunu düşündüğüm için buraya taşıdım kusura bakmayın...
  • 
Sayfa: önceki 154155156157158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.