Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (101. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: HaFiFTeN_ArıZaLı

Ayrıca bazı gorev alimlarında adamı konusrak ikna etmenız gerekıyor

Bknz: Bloody Ice Grocer
  • Arkadaşlar skill pointle bi skillin levelini arttırdığımızda skilli sildiğimiz zaman skill poitnlerimiz geri geliomu. ( Hiç bir kayıba uğramadan )
  • Ücretsiz versiyonunu indirebileceim bir link atıverirseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: NeMeSiSFeaR

Beyler bende geçmeyi düşünüyorum eğer zahmet olmassa account alım ve indirebileceim linkleri vereblirseniz sevinirim şuan oyun açık ve oynayan var deil mi ? şimdiden teşekkürler iyi oyunlar....

34 sayfa boşuna konuşulmamış değil mi ? Birazcık ararsanız oyunun üye olma,indirme linklerini bulabilirsiniz.Ha yok üşenirim bakmaya dersenizdewww.google.com.tr ye girip Cabal online yazarsanız çıkar karşınıza.Zaten sitesi Türkçe.

quote:

Orjinalden alıntı: Ultra_GameR

Arkadaşlar skill pointle bi skillin levelini arttırdığımızda skilli sildiğimiz zaman skill poitnlerimiz geri geliomu. ( Hiç bir kayıba uğramadan )

1 puan kullandıysan o puan geri geliyor.Fakat karşılığında bir miktar para alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Perseus -- 21 Haziran 2007; 1:15:31 >

• 2 - 3 veya 4 kullandığımızda geri gelmiormu. para gitsin razıyım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ultragamer -- 21 Haziran 2007; 1:19:37 >
  • ya arkadaşlar ben su 10 lwldeki 1,Combo Die Bi Gorev var onu yapamadım ya nasıl yapılıyor ya ???

13 oldum hala onu yapamadım :S:S
  • 3 aşamalı görev o gidion önce tolgo fighter mı ne var onlardan kesiosun sonra zombie var sonrada dungeona giriosun üçünüde geçersen combon açılıo çok önemli görev.
  • quote:

3 aşamalı görev o gidion önce tolgo fighter mı ne var onlardan kesiosun sonra zombie var sonrada dungeona giriosun üçünüde geçersen combon açılıo çok önemli görev.

o dedigin troglo figter ise onu kestim hemde herturunden zombide de kestim bayaa ama son haline bakmadım artık nasıl olduguna yarın bakarım
  • quote:

Orjinalden alıntı: seni_gördüm

ya arkadaşlar ben su 10 lwldeki 1,Combo Die Bi Gorev var onu yapamadım ya nasıl yapılıyor ya ???

13 oldum hala onu yapamadım :S:S

Growth lv10 a göre statlarını vermen gerekiyor.Sanırım orada hata yapmışsın.Orada verilen statlara göre stat vermen gerekiyor.
  • habire oyundan atıp duruo bi hata vermeden yada pc rest atıyo ne biçim iş ya of
  • quote:

2 - 3 veya 4 kullandığımızda geri gelmiormu. para gitsin razıyım :)

Hepsi geri geliyor.Sorun çıkmıyor.
  • 12 lvl oldum bıraktım şuan beklediğimden çok daha stabil bi server vardı. Oyuncular kaliteliydi. Lag sorunu sonlara doru çözüldü. Güzeldi BU ARADA WIZARD RULZ :d
  • Skill XP kasmayı unutmayın ha sakın. :)
  • skill xp zaten free user oldugumuz için yaratık oldurdukce kasıoruz dummy miz yok .
  • skill xp kasmanız için dummy kullanmanız şart deyil ilerleyen lvl lerde adept setler alıp (armor weapon takı) fazladan skill expi verir bu itemler. skill kasabilirsiniz dummy sağdece bir kolaylık ve %35,40 arası skill kasabilirsiniz kalanını gene elle kasmak zorundasınız.

• full ayarda resim isteyen kimdi
  • tam oyuna giricem diye seviniyordum şimdide bu hata çıkıyor bana bu dosyayı uploadlayabilecek bir arkadaş varsa gerçekten çok teşekkür ederim

• Benim bi download takılmasaydı gelıcektım.
    Şimdi tekrardan oyunu yukluyorum (Dönüşüm muhtesem olacak :P)
    İnş. bi sorunla daha karsılasmadan hallederız su mereti
  • ya yokmu şu map klasörünü upload edebilcek?çok canım sıkılıyor artık
  • edıom az kaldı beqLeyalnız tek world 3 u upload edıom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 21 Haziran 2007; 8:08:18 >
  • 
Sayfa: önceki 99100101102103
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.