evet beyler xfire'i olan varsa birbirimizi ekleyelim.
quote:
Orjinalden alıntı: tàlhà
evet beyler xfire'i olan varsa birbirimizi ekleyelim.
xfireye ne gerek burası var
Birde yeni baslayanlar söyleyin bakalım lwleriniz kaç
konuşalın diye canım bşde kimin girip çıktığı belli olurdu
lvl 5 olduk VespeR Blader açtım Mars'tayız.
quote:
Orjinalden alıntı: Pk
demosty oldu herhalde sesın cıkmadıına gore
oldu oldu saolasın kaptırmışım
ya ben oyuna girdim hiç türk yok ya ko gibi zannediyodun bunu pm havada uçaçak hiç adam yok ya3 tane adam gördum onlarda ingilizçe konuşuyo ben bu arada mars a girdim
bende var halada var xfire'a eklemek isteyen olursa crashin4u herkese iyi oyunlar.
Ya arkadaşlar Marsta Kaçıncı Kanaldasınız .13 oldum daha bi türk göremedim oyunda .. Türk Clanı kuruldumu acaba
Şu anda benim bilgisayarda bu oyunu indiriyor...... Bide sitede bu oyun paralı yazıyor, boşu boşuna indirmeyelim..
download bitimine 2 dk kaldı bi aksılık cıkmazsa oradayım
Bu arada cfd7a nereden cıkardın paralı oldugunu sıtede free to play yazısını görmedin galiba
Oyunun haritası küçük diyorlardı bir ara tamamen yalan gayet yeterli bir harita var. Dungeon questleri heyecandan öldürüyor adamı ekstra heyecanlı. Ve şu ana kadar hiç ne agacı gördüm ne 5 k cı ve şaşırtıcıdır ki bunların hepsini yabancılar yapmaya başladı. Türk'ler efendi efendi oynarken yabancılar "i need potion pls gimme money" demeye başladılar. İnşallah biz böyle devam ederiz. Türk gm olduğu belli Türkçe küfür yazmayı denedim xxxx koydu. Hatta değiştirerek yazsanız bile xxxx koyabiliyor. Helal olsun diyorum. O kadar sövdünüz saydınız ama sonunda adam gibi bir oyuna kavuştunuz.
Saygılar...Gökhan...
arakadaşlar oyunu yükleme dc sorunu hariç oyun içinde anlamadıgınız yapamadıgınız olayları
açtıgım rehbere yazarsanız daha kolay ve hızlı cevaplaya bilirim genellikle rehberle uraşıyorum ve oraya bakıyorum
stat sistemini anlamadık diyen arkadaşım oyundayken ''c'' tuşu ile character bölümünü aç orda yukarda gloew lv. 10 yazar ve yanında mesela wizard için srt 8 int 57 dex 13 yazıyor yani lvl 10 oldugunuzda normal bir karakter için statların bu şekile gelmiş olması gerekiyor her class için bu farklıdır lvl 10 questi yani combo questini yapabilmek içinde glow lv.10 nun yanında istedigi statları dagıtmış olmanız gerekiyor istedigi statları dagıtınca questi yapabiliyorsunuz
gördügünüz gibi her 10 20 30 40 50 60...... gibi lvl lerde yeni questler cıkıyor ve bu questleri yapmak için glow lv. in yanındaki statı vermiş olmanız gerekiyor
umarım artık statla ilgili soru sorulmaz başka sorularınız için mini guideyi kullanırsak sevinirim
yakında: Npcler Yeni haritalar craft sistemi ve bulabilirsem questler
rehbere eklenicekdir saygılar..
quote:
Orjinalden alıntı: ::Battousai::
Oyunun haritası küçük diyorlardı bir ara tamamen yalan gayet yeterli bir harita var. Dungeon questleri heyecandan öldürüyor adamı ekstra heyecanlı. Ve şu ana kadar hiç ne agacı gördüm ne 5 k cı ve şaşırtıcıdır ki bunların hepsini yabancılar yapmaya başladı. Türk'ler efendi efendi oynarken yabancılar "i need potion pls gimme money" demeye başladılar. İnşallah biz böyle devam ederiz. Türk gm olduğu belli Türkçe küfür yazmayı denedim xxxx koydu. Hatta değiştirerek yazsanız bile xxxx koyabiliyor. Helal olsun diyorum. O kadar sövdünüz saydınız ama sonunda adam gibi bir oyuna kavuştunuz.
Saygılar...Gökhan...
Haklısın burdaki yabancılar gerçekten Türrklerden beter para isteyeninden küfür edenene kadar hepsini yabancılardan gördüm. Ama dfediğin gibi adam gibi bir oyun sonunda çıktı.
quote:
Orjinalden alıntı: cronicpeacer
oyuna mükemmel bir louncher koymuslar. eski sürüm cliente sahibim. 7 days free trial zamanından kalma update etmeye kalktım ama 20kbs max iniyor. iptal ettim modeme restart attım (:sanki hızlanacak:) %3 kadar inmişti ve kaldıgı yerden devam etti! harika oyuncuyu bu kadar düşünen bi louncher görmemiştim daha önce :) iki sorun olacak
1. bu update hızını artırma yolu varmı 2. louncher nasıl yazılıyor
Sana katılıyorum oyunun gercekten super bir launcheri var xD