Şimdi Ara

CABAL ONLİNE (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.979
Cevap
0
Favori
186.763
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 5 lwl oldum bi guide kuralım donanım haber olarak ismimiz ne olsun onu düşünelim bence CILGIN MARSLILAR sizce nasıl(bu arada ben marstayım siz)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borem -- 21 Haziran 2007; 10:42:49 >
  • bn 2 güne kalmaz mercuaryde 40 olurum kafası esen girer guilde ELEKTİRİK KESİLDİ SABAH OYNAYAMADİM
  • bende giremiyorum oyuna şu an akşam üstü giricem 1 saat filan ve furkan biz kararlaştırdık marsta açıcaz istersen gel
  • quote:

Orjinalden alıntı: borem

bende giremiyorum oyuna şu an akşam üstü giricem 1 saat filan ve furkan biz kararlaştırdık marsta açıcaz istersen gel

BOŞVER BNM TANİDİİM HERKES MERCUARUYDE
  • AMA TÜM FORUM MARSTA
  • quote:

Orjinalden alıntı: LORDFURKAN

quote:

bende giremiyorum oyuna şu an akşam üstü giricem 1 saat filan ve furkan biz kararlaştırdık marsta açıcaz istersen gel

mercury lvl 40 olalım bizimde arkadaşlarla kurucagımız bir guild var

furkan niye msn acmıyon
  • quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

quote:

furkan niye msn acmıyon

Bi önceki konuda (şuan kapatıldı)marsta diye anlaştık forumca ve en çok türk marsta son olarak en güçsüzlerde marsta en güçlü bizim olabilmemiz için biz marstayız ve benim bir tane honor puanım var adamın biriyle pvp duel yaptım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borem -- 21 Haziran 2007; 11:27:07 >

• AKSESUARLAR

TİCARET SİSTEMİ

VE NPC LER REHBERE EKLENMİŞTİR

REHBER İÇİN :http://forum.donanimhaber.com/m_15187963/mpage_1/key_//tm.htm#15188106

YAKINDA:
    CRAFT SİSTEMİ
    YENİ HARİTALAR
    YENİ HARİTADAKİ NPCLER
    BULABİLİRSEM QUESTLER

Oyun ile ilgili sorularınızı rehberde sorarsanız daha çabuk yanıt alabilirsiniz.

Emege saygı not:cabal online mini guide diger oyunlar bölümündedir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Herakles. -- 21 Haziran 2007; 11:29:33 >
  • marsda genelde hangi serverde oluyosunuz?
  • Arkadaslar TheEnd clana 2-3 gune kadar kurulacaktır . Marsta Haberiniz Olsun. TheEnde gelmek ısteyenler pm atabilir bu arada
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::Battousai::

Oyunun haritası küçük diyorlardı bir ara tamamen yalan gayet yeterli bir harita var. Dungeon questleri heyecandan öldürüyor adamı ekstra heyecanlı. Ve şu ana kadar hiç ne agacı gördüm ne 5 k cı ve şaşırtıcıdır ki bunların hepsini yabancılar yapmaya başladı. Türk'ler efendi efendi oynarken yabancılar "i need potion pls gimme money" demeye başladılar. İnşallah biz böyle devam ederiz. Türk gm olduğu belli Türkçe küfür yazmayı denedim xxxx koydu. Hatta değiştirerek yazsanız bile xxxx koyabiliyor. Helal olsun diyorum. O kadar sövdünüz saydınız ama sonunda adam gibi bir oyuna kavuştunuz.

Saygılar...Gökhan...

Evet nedense HIC para ısteyen turk yok hep yabancılardan gordum free stuff give me faln dıolardı. Bıkac Turk gordum onlarla efendi efendi questleri sordular yardımcı oldm

• quote:

Orjinalden alıntı: posetr

quote:

quote:

furkan niye msn acmıyon

alla alla açiik silmiş olabilirim bida ekleBİ KAÇ KÜFÜRBAZ ÇOCUU SİLDİM SENİDE ONLARİN ARASİNA ATTİM GALB
    İA

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LORDFURKAN -- 21 Haziran 2007; 12:12:51 >

• arkadaşlar burda ne istiyor ?

• Arkadaşlar kotayı aşarak indiriyorum bu oyunu o yüzden yanlış bir halt yemek istemiyorum oyunu indireceimiz sitehttp://www.cabalonline.com/tr/ bu mudur bir de oyunu indirirken sadece avrupa karakterleri için geçerlidir diyor bi anlam veremedim şunları açıklayan biri olursa çok sevinirim ondan sonra bende aranızdayım...
  • Birde arkadaşlar hangisini önerirsiniz direk setup olarak mı indireyim yoksa cabal kendine ait bir downloader ı var onla mı indireyim indiren arkadaşlardan acil cevap bekliyorum sabırsızlığımı maruz görün az beklemedik bu mereti
  • EU indirhttp://www.cabalonline.com/tr/ 2 gün önce indirdim sorun yok
  • Bu open beta süreli deildir umarım 2 ay sonra demesinler paralı yaptık kardeşim buraya kadar
  • arkadaşlar rehberi beyenmediniz galiba oyunun yarısını anlattım orda hemen hemen lütfen konuyu rehberden devam ettirerek yukarda kalmasını ve herkezin bilgilenmesini saglayalım
  • arkadaşalar wariror kulanım ama str verecem demi lvl atlayınca bide ıntdex var wariror dex vermez bildiğim akdrıyla ama bazı silahlkarda warioor siahında dex de var yardım cı olurmusnuz
  • beyler çok lag var ya dün 5-6 defa dc yedim şimdide 3 defa dc yedim ayarları en düşüğe aldım shadow vs 0 a getirdim yine faydası olmadı affedersinizde ko yu 1 sene oynadım bu kdr lag görmedim ne biçim iş bu ya kafayı yicem burda
  • 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.