Şimdi Ara

C9 vs. ALLIANCE maçı ne oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
693
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçtiğimiz hafta oynanan maç ne oldu en son 1-1 di

• c9 kazandı
  • C9. Üzüldüm ya Niye bilmiyorum Rekkles'in olduğu takıma sempatim var.
  • Meteos ezdi geçti

Edit: yalnız maçı değil turnuvayı neredeyse tek başına kazandırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi speedymaster -- 9 Aralık 2014; 15:50:32 >
  • Froggen olabilecek en kötü performansı sergiledi.
    Yoksa Rekkles gayet iyiydi. Ve meteos'a rağmen o seriyi alabilirlerdi.Tüm sıkıntı froggendaydı bence.

Ayrıca TSM'i duman eden UOL takımıda madem böyle rezil bir final oynayacaktı keşke yenmeseydilerde c9 tsm finali daha bir güzel olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • meteos ve sneaky taşıdı bence o turnuvada c9'ı
  • C9 2-1 Yendi, maçların hepsi çok yakındı. Sneaky ve Meteos'un performansı tüm turnuva boyunca çok iyiydi. Ayrıca üstte de denildiği gibi Froggen'ın performansı kötüydü, tek yaptığı xerath oynamak oldu, onda da pek iyi sayılmazdı; Rekkles ise çok iyi oynadı.

Turnuvanın en iyi kısmı ise UOL maçlarıydı, sadece bu adamlar için LCS maçları izlenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gs-Hamburg Maçı Sizce Ne Olur?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • C9 kazandı... Ama turnuvanın kazananı UOL kesinlikle. Değişik picklerle herkesin sempatisini kazandılar. Özellikle tf jung ve popy top çok hoşma gitti. Bu sene tüm picklerini takip edeceğim kesinlikle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

C9 2-1 Yendi, maçların hepsi çok yakındı. Sneaky ve Meteos'un performansı tüm turnuva boyunca çok iyiydi. Ayrıca üstte de denildiği gibi Froggen'ın performansı kötüydü, tek yaptığı xerath oynamak oldu, onda da pek iyi sayılmazdı; Rekkles ise çok iyi oynadı.

Turnuvanın en iyi kısmı ise UOL maçlarıydı, sadece bu adamlar için LCS maçları izlenir

Poppy e botrk tan sonra tank gitmesi lazımdı C9 bir dakikadan sonra sadece onun üzerine oynadılar . Full damage Poppy ultisiz neredeyse 1 saniyede eridi . Onun dışında Uol takımı gerçekten heyecan veren tek takım .Umarım alttan gelecek 2 takım da gerçekten güçlü olurda sadece ALL ve UOL arasında geçmez şampiyonluk yarışı

• quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

Meteos ezdi geçti

sneaker?
  • Eu hic NA'yı yenebildi mi ? Coğu NA takımları Eu takımlarını tokatlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Eu hic NA'yı yenebildi mi ? Coğu NA takımları Eu takımlarını tokatlar

Şu sezona kadar EU NA'den daha iyiydi, önemli turnuvalarda daha iyi sonuçlar alıyordu. Sezon 1-2-3 WC, neredeyse tüm IEM turnuvaları, Azubu 2012 summer örnek verilebilir. NA bu sezon EU'ya yetişebildi; bunun olmasında NA'in yükselmesi (C9'nın ortaya çıkışı ve Amerika'yı domine etmesi ve diğer takımların yurtdışından oyuncular getirerek daha iyi noktalara gelmesi.) rol oynarken EU'nun da düşüşü pay alıyor( İlk olarak CLG.EU'nun sonra da Gambit Gaming'in çoküşü.)

Edit: Ayrıca EU LCS gittikçe batıyor, artık izlenecek takım kalmadı. Şuan EU LCS'de izlenmeye değecek ALL ile UOL var gibi gözüküyor; Millenium Ryu ve H0R0'yu getirdiği zaman avrupadaki en iyi 3 takımdan biri olurlar diye düşünmüştüm, fiyasko oldular.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teddybear01 -- 9 Aralık 2014; 22:59:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

quote:

Orijinalden alıntı: burakko9

Eu hic NA'yı yenebildi mi ? Coğu NA takımları Eu takımlarını tokatlar

Şu sezona kadar EU NA'den daha iyiydi, önemli turnuvalarda daha iyi sonuçlar alıyordu. Sezon 1-2-3 WC, neredeyse tüm IEM turnuvaları, Azubu 2012 summer örnek verilebilir. NA bu sezon EU'ya yetişebildi; bunun olmasında NA'in yükselmesi (C9'nın ortaya çıkışı ve Amerika'yı domine etmesi ve diğer takımların yurtdışından oyuncular getirerek daha iyi noktalara gelmesi.) rol oynarken EU'nun da düşüşü pay alıyor( İlk olarak CLG.EU'nun sonra da Gambit Gaming'in çoküşü.)

Yetişti mi? şaka gibi NA şu anda her türlü tokatlar Eu LCS izlenmez bile bir kaç maç dışında

• o değilde unicorns of love'ın top solo'su muazzamdı !
  • Abi maçın tekrarlarına nereden ulaşabiliriz göremedim youtuba da ben çok fransız kaldım c9 vs all nasıl kaçırırım ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rosedaled3 -- 10 Aralık 2014; 1:02:08 >
  • rosedaled3 kullanıcısına yanıt
    http://www.twitch.tv/esltv_lol/profile/past_broadcasts şu linkten IEM San Jose yazanlara tıklarsan izleyebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: G_Lilith

C9 kazandı... Ama turnuvanın kazananı UOL kesinlikle. Değişik picklerle herkesin sempatisini kazandılar. Özellikle tf jung ve popy top çok hoşma gitti. Bu sene tüm picklerini takip edeceğim kesinlikle.

Cidden pickleri sayesinde çok eğlendim izlerken. Poppy oldukça iyiydi. Şahsen lux görüncede baya zevk aldım izlerken :D
  • UOL'un pickleri şahaneydi fakat Meteos ve Sneaky bu yıl bayağı iddialılar, C9'ın turnuvayı alacağı kesindi. Lemon ve Balls'da her zamanki gibi iyiler. Hai hala sıkıntılı...

ALL maçında Fizz ile Lissandra'ya kafa attığı sahne aklımdan çıkmıyor. Bir de geçen seneden şu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osensei -- 10 Aralık 2014; 2:42:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dertli Genç

quote:

Orijinalden alıntı: speedymaster

Meteos ezdi geçti

sneaker?

yok snickers
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.