Arkadaşlar aracımızın sıkıntılarını, artılarını, eksilerini paylaşabileceğimiz bir sinerji oluşturalım artık.....
Benim aracım 2008 model C4 Sedan SX 1.6 Benzinli. Bu arabada en çok sevdiğim şey donanımın tek ve full olması. Tek sevmediğim onca donanıma rağmen cd çaların mp3 çalma özelliğinin olmaması.......
En güzel özelliği bu halde gidebilmesi
C4 sedanı alan herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum.Hayırlı olsun. Bİr şey sormak istiyorum izin verirseniz. sizi bu araca almaya yönelten şey nedir? Mutlaka başka araçlarla kıyaslamısınızdır.(Örn, astra sedan). Karşılaştırdıgınız araçlar arasından neden bu aracı seçtiniz?
Teşekkürler
Arkadaslar, yaklasik 6 ay once C4 sedan dizel aldim, bu ilk dizel aracimdi, daha once vw passat kullaniyordum.bu araci almamdaki en buyuk neden- sedan olmasi,ic mekan genisliginin passata yakin olmasiydi. Aracin motor,performans ve tuketimlerindende cok memnunum , bir depoyla ortalama 1300- km.yapabiliyorum , tabiki uygun kullanimla.Fakat aracin ic mekaninda kullanilan malzeme ve kaporta bana hic kalite hissi vermiyor.Belkide passatla- kiyaslamam dogru degil cunku 2 kat fiyat farki var sonucda, forumlarda cok sikayet edilen suspansiyon sesleri falanda yok. Ancak beni rahatsiz eden- biraz bozuk yollarda direksiyondaki titremeler ve verdigi tepkiler, duzgun asfaltda sorun yok ama ulke yol sartlari malum. Servise sordugumda bunun- arac suspansiyonlari sert oldugundan kaynaklandigini ve duzeltilemeyecigini soylediler ama bu beni tatmin etmedi, baska bir araci denedigimde ayni - sarsinti ve tepkiler vardi, araci satarsam sirf bu yuzden satabilirim.