Şimdi Ara

Citroen C3 bluetooth bağlantı problemi çözümü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8.133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar yaşadığım bi sorunun çözümünü burda paylaşmak istedim, aracım 2011 c3 ikinci el aldım telefonla bluetooth,i eşleştirmesi bir Türlü yapamamıştım. satın aldığım kişi eşleştirmişti kendi telefonunu fakat ben bir türlü başaramadım ekranda eleştirme hatası yazıyordu.
    Telefonum Lg G6 android 8 yüklü telefonu android 7 e düşürdüm yine olmadı başka telefonlarlada denedim yine olmadı artık pes derken ingiliz bir forum sitesinde aküyü 1 dakka sökerek sonra takarak sorunun çözüldüğünü söyleyen birini gördüm. bende araç teybinin ve ekranın sigortasını (f8,f9,f14) 1 dakika kadar söktüm sonra taktım teyp kod falanda istemedi telefon hemen eşleşti benim aracım c3 fakat teyp olarak bir çok modelde kullanmışlardır, bu teybi sorun yaşayan arkadaşlara duyrulur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Teşekkür ederim denedim oldu. 1.5 yıldır kullandığım 2010 c3 aracın bluetoothu bağlanmamaya başladı. Eşleşme hatası diyordu. Kargaburun yardımıyla f8 ve f9 kodlu sigortaları çıkartıp 1dk bekleyip geri taktım. Sıfırlandı multimedya ve sadece saat ve tarihi düzelterek sıkıntısız kullanmaya devam ediyorum. (Direksiyonun altındaki sigorta kutusundan yapacaksınız. Köşelerden orta bir şiddette kendinize doğru çekerseniz geliyor kapağı.)

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.