Şimdi Ara

C2 hakkında ...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bence iyi, öyle olmasa almazdım zaten ama bir cooper s olamaz sorunu biraz daha açarsan daha düzgün cevap verebilirim
  • almayı düşündüğüm citroen c2 vtr 1.6 cc 110 hb full aksesuar modifiyeli triptronik bi araç....ama bugün çok kafam karıştı hiçkimse tavsiye etmio 2. elde zor satılır ve güvenilirliği açısından şüphem oluştu.bide şööle bişey var tabi bu araba çok süratli , 110 beygir ama en az 10-15 beygir daha fazla hale getirilmiş..öyle işte:)
  • 10-15 beygir modifiyeli bir vtr alacağına modifiyesiz vts al vts 125 beygir.Zaten 10-15 beygir modifiye bence lafta modifiye olmuş performansda öyle aman aman bir fark olmayacaktır.ikinci eli problem yaratabilir mi? yaratma ihtimali yüksek ama belli de olmaz çünkü Ankara'da aracı çokca görmeye başladım ayrıca ikinci elinin iyi olup olmaması arabanın kalitesine bağlı değildir.Üçüncüsü aracı tavsiye etmeyenlerden kaçı kullanmış, kaçı binmiş, kaçı görmüş
    bence araç küçük ve 3 kapı oluşu, şık ve spor görünümü,fiyatına göre zengin aksesuarı,cüssesine göre güçlü motoru ile tam benim aradığım araçtı.bir de şunu söyleyeyim ben türkiye'nin en büyük holdinglerinden birinde çalışıyorum ve arabayı Audi,BMW,Mercedes ve Jaguar gibi araçların arasına çekiyorum, aracı aldığım ilk hafta şirkette benden anahtarı isteyip içini dışını inceleyen hatta tura çıkan, güvenlik görevlilerine kimin bu araba diye soran çok kodaman gördüm
    alma kardeşim sen bu arabayı ,c2 sadece bende olsun

• c2 çok beğendiğim bir araç, 207 GT çıktı havası söndü o ayrı
  • 207 şeklini şemalini düzeltsin de ondan sonra GT olsun
  • bencede c 2 iyi bir araç.spor şık uslu bir yapısı altında agresif bir guce sahıp..
    benzıne acımayıp gaza bastıgında senı goturuyor.ben sahsen 195km i gordum en son daha da gıdıyordu yanı birde ozellıkle siyah olduğunda iyice ilgi cekıyor araba surucuyu tatmın edıyor .tek sorun yanı 2 kapı olması cunku arkaya bınecek oldugunda biri o koltugu kaldırınca insanın içi gidiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giannizzero

207 şeklini şemalini düzeltsin de ondan sonra GT olsun

güzel yahu, bak normal 207 yi bende beğenmiyorum ama GT yi güzel yapmışlar
  • Peugeot denince aklıma 106 ve 205 den başka araba gelmiyo biraz tarz meselesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Giannizzero

10-15 beygir modifiyeli bir vtr alacağına modifiyesiz vts al vts 125 beygir.Zaten 10-15 beygir modifiye bence lafta modifiye olmuş performansda öyle aman aman bir fark olmayacaktır.ikinci eli problem yaratabilir mi? yaratma ihtimali yüksek ama belli de olmaz çünkü Ankara'da aracı çokca görmeye başladım ayrıca ikinci elinin iyi olup olmaması arabanın kalitesine bağlı değildir.Üçüncüsü aracı tavsiye etmeyenlerden kaçı kullanmış, kaçı binmiş, kaçı görmüş
    bence araç küçük ve 3 kapı oluşu, şık ve spor görünümü,fiyatına göre zengin aksesuarı,cüssesine göre güçlü motoru ile tam benim aradığım araçtı.bir de şunu söyleyeyim ben türkiye'nin en büyük holdinglerinden birinde çalışıyorum ve arabayı Audi,BMW,Mercedes ve Jaguar gibi araçların arasına çekiyorum, aracı aldığım ilk hafta şirkette benden anahtarı isteyip içini dışını inceleyen hatta tura çıkan, güvenlik görevlilerine kimin bu araba diye soran çok kodaman gördüm
    alma kardeşim sen bu arabayı ,c2 sadece bende olsun

+1000

• c2 vtr ye cok bındım,ama kullanamadım (arkadas hastası kımseye vermıo :D )

araba cok guzel,performansı barız yeterlı...donanımıda ıyı fakat arkaya oturan biraz daralabilir ve bagaj sorunun olabilir...ama rahatca kafanı oraya buraya sokup rahatca gıdebılırsın :D

ayrıca benım c2 de en cok sevdıgım sey modıfıye parcasının cok olması,,neon farlar body kitler cok daha guzel gorunume kavusturuo arabayı,tavsıe ederım....

yalnız bıde su war,2.el alırsan daha ıyı olur,,0 ı ıle baya fark war sanırım..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.