Şimdi Ara

c0000034 önemli hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
22.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün gece oyunumu oynadıktan sonra güzelce bilgisayarımı kapattım.Hiçbir problem yaşamadım. Bugün bilgisayarımı açtığımda windows yapılandırması çıktı karşıma. Bir hayli uzun sürdü. Yarım saatte % 16 oldu. Ben de bilgisayara reset attım. Daha sonra açılırken yine bir ekran çıktı. Altında c0000034 önemli hatası yazıyordu ve alt kısmında hiç ilerlemeyen 213/... ( büyükçe bir sayı var burda). Böyle olunca bir daha resetledim. Yine aynı şeyle karşılaştım. Bilgisayarı 1 saat gibi bir süre açık bıraktım. Geldiğimde bilgisayarda "Sistem Kurtarma Seçenekleri" olduğunu gördüm. Hiçbir şeye ellemedim öyle açık duruyor. Ne yapmalıyım acil yardım edin arkadaslar. Teşekkürler şimdiden.

• Hdd sorun olabilir tekrar formatlayın düzelecektir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • onar diyebilirsin hazır o bolumdeyken
  • Çok dosyam var içinde format yanlısı değilim. Bu arada diğer arkadas da onar de demis. Başlangıc onarmaya tıkladım beni sistem geri yüklemeye yönlendirdi. Ne yapayım geri yükleyeyim mi ? Yükleyeceksem adım adım anlatabilir misiniz ?
  • onar derken Windows hatalı dosyaları yeniden yukluyor o sekilde onar dedim googleden baksan daha iyi olur ne sekilde onaracağın ama kastım format değildi fabrika ayarlarına doneceksende menü turkce zaten dosyaları yedekleme bolumu var yedeklersin nelerin yedekleneceğini seçersin acele etmeden güzel oku
  • Ben zaten format konusunda diğer arkadası cevaplamıstım da neyse :D Teşekkür ederim yardımın için. Google da baka baka artık birşeyler yapacağım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • geçen arkadaşın laptopta oldu aynı sorun. sistem geri yükleme de yapamadı laptop.
    laptopta recovery olayı olduğu için iki tuşla recovery yaptım, sorun çözüldü. recovery yaparken Acer laptop eski dosyaları koruma seçeneğini de sundu ama arkadaş önemli dosya yok dediği için sildim eskileri. Normalde dosyaları koruyup recovery yapma imkanı da var yani.

masaüstü içinse format gerekiyor. ama C de önemli dosyalar varsa windows kurulumuna gelip sistem yükseltmeyi seçerseniz eski dosyaları koruyarak sistemi düzeltmeniz mümkün oluyormuş.

Sorunun nedeni ise otomatik güncellemeler yapılırken yarım kalması, elektrik kesintisi veya güncellemeyi dikkate almadan kapatmak. Bunun için otomatik güncellemeyi kapatabilirsiniz, ya da "Güncellemeleri kontrol et ama bana sormadan yükleme" seçeneğini seçin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Mayıs 2013; 21:04:55 >
  • Arkadaslar herhangi bir dosya kaybı olmadan problemi hallettim. Bu problemi yasayan arkadaslar varsa
    erdincercosan.blogspot.com
    Windows 7 Ultimate SP1 kurulumu ve sonrasında c0000034 hata kodu sorunu giderme
    http://erdincercosan.blogspot.com/2011/05/windows-7-ultimate-sp1-kurulumu-ve.html
    bu sitede çok net bir şekilde anlatılmıs. Saolun yardımlarınız icin.

• quote:

Orijinalden alıntı: umut552255

Arkadaslar herhangi bir dosya kaybı olmadan problemi hallettim. Bu problemi yasayan arkadaslar varsa
    erdincercosan.blogspot.com
    Windows 7 Ultimate SP1 kurulumu ve sonrasında c0000034 hata kodu sorunu giderme
    http://erdincercosan.blogspot.com/2011/05/windows-7-ultimate-sp1-kurulumu-ve.html
    bu sitede çok net bir şekilde anlatılmıs. Saolun yardımlarınız icin.

Ö.d

• güzel paylaşım olmuş elinize sağlık @Turk'm
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlycasual

güzel paylaşım olmuş elinize sağlık @Turk'm

Rica Ederim Önemli değil sorunlarınız her zaman önemlidir
  • Arkadaslar ayni sorun bndede var pc ye restart atinca baslangic onarma gelmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben yaşadığımda kendim pc ggüncelleştirme yaparken pc yi power tuşu ile kapatmıştım .aynı sorunla bende karşlaştım.burada kendimin bu sorunu nasıl çözdüğünü paylaştımm.umarım yardımcı olur[

burada
    Burhan Kızıltaşyoutube
    windows güncelleştirme c0000034 hatası ve çözüm
    https://www.youtube.com/watch?v=Yi2cfwiS1GE&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uzun maydonoz -- 29 Mayıs 2019; 11:46:24 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.