Bildirim
c sinifi en iyi f/p dizel guncel kasa?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Su an icin guncel kasa olarak dizel en iyi f/p arabasi i30'dur.Bir de Elite donanimiysa konusmaya bile gerek yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
mazda 3 sedan diyorum almayı düşündüğümden dolayı
Hocam bu almayi dusunuyorsan lutfen bu forumu dikkate alma Mazda konusunda,gecenlerde cihanair'le polemige girdim.Kendisi Mazda3'un degil Golf'le,Polo'yla karsilastirilabilicegini soyluyordu
Su anki arabami almadan once Mazda 6'ya cok gittim geldim suydu buydu derken 2.0'in yakiti ve vergisi belimi buker diye vazgectim.
Mazda3'u ciddi anlamda dusunun derim,hayirlisi olsun
valla hocam 3 aydır bakmadığım araba kalmadı nedense mazda3 sedanına hiç bakmamıştım(hb si hoşuma gitmemişti).bu zamana kadar juke,duster, rapid spaceback,auris gibi arabaları hep son anda almaktan vazgeçtik.örneğin aurise 45-50 vereceğime böyle spor görünümlü lansman kırmızılı mazda3 almak (60-65 arası) daha mantıklı geldi
Alacaksanız kulağınızı tıkayıp alın yoksa çok marka model öneren olur hem burada hem reel çevrenizde. Ama aldıktan sonra da herkes gıpta ile bakar
Hocam cok guzel bir tercih olur bencede
Ama lutfen ve lutfen bu foruma Mazda 3 almak ile ilgili bi konu acmayin,pisman olursunuz.Arabayi kullanicak olan sizsiniz,gonul rahatligiyla alin arabanizi.Piyasadaki en orjinal C sinifi model bence Mazda3
kia ceed olabilir focus olabilir ;) -
quote:
Orijinalden alıntı: kartalus
Hocam cok guzel bir tercih olur bencede
Ama lutfen ve lutfen bu foruma Mazda 3 almak ile ilgili bi konu acmayin,pisman olursunuz.Arabayi kullanicak olan sizsiniz,gonul rahatligiyla alin arabanizi.Piyasadaki en orjinal C sinifi model bence Mazda3
Bu arada mazda 3 hb gri 2010 impressive var arkadaşta gri 70bin küsürde araçtan çok memnun ;) -
Ford Focus.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X