Şimdi Ara

c sinifi en iyi f/p dizel guncel kasa?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
376
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bence c4 arkadaslar 2011-12 modelleri 35-40k arasi bulunuyor müdailleri astra ceed golf 50-55k arasi sizce?

• Su an icin guncel kasa olarak dizel en iyi f/p arabasi i30'dur.Bir de Elite donanimiysa konusmaya bile gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mazda 3 sedan diyorum almayı düşündüğümden dolayı

• snmez13 kullanıcısına yanıt
    Hocam bu almayi dusunuyorsan lutfen bu forumu dikkate alma Mazda konusunda,gecenlerde cihanair'le polemige girdim.Kendisi Mazda3'un degil Golf'le,Polo'yla karsilastirilabilicegini soyluyordu

Su anki arabami almadan once Mazda 6'ya cok gittim geldim suydu buydu derken 2.0'in yakiti ve vergisi belimi buker diye vazgectim.

Mazda3'u ciddi anlamda dusunun derim,hayirlisi olsun

• kartalus kullanıcısına yanıt
    valla hocam 3 aydır bakmadığım araba kalmadı nedense mazda3 sedanına hiç bakmamıştım(hb si hoşuma gitmemişti).bu zamana kadar juke,duster, rapid spaceback,auris gibi arabaları hep son anda almaktan vazgeçtik.örneğin aurise 45-50 vereceğime böyle spor görünümlü lansman kırmızılı mazda3 almak (60-65 arası) daha mantıklı geldi

Alacaksanız kulağınızı tıkayıp alın yoksa çok marka model öneren olur hem burada hem reel çevrenizde. Ama aldıktan sonra da herkes gıpta ile bakar

Hocam cok guzel bir tercih olur bencede

Ama lutfen ve lutfen bu foruma Mazda 3 almak ile ilgili bi konu acmayin,pisman olursunuz.Arabayi kullanicak olan sizsiniz,gonul rahatligiyla alin arabanizi.Piyasadaki en orjinal C sinifi model bence Mazda3

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kia ceed olabilir focus olabilir ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Hocam cok guzel bir tercih olur bencede

Ama lutfen ve lutfen bu foruma Mazda 3 almak ile ilgili bi konu acmayin,pisman olursunuz.Arabayi kullanicak olan sizsiniz,gonul rahatligiyla alin arabanizi.Piyasadaki en orjinal C sinifi model bence Mazda3

Bu arada mazda 3 hb gri 2010 impressive var arkadaşta gri 70bin küsürde araçtan çok memnun ;)
  • Ford Focus.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.