Şimdi Ara

C sınıfı az yakan Sıfır araç önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
1
Favori
700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İkinci ellerin gereksiz yuksek fiyatlari ve sorun cikarma potansiyellerini dusunerek sıfır araca yoneldim. Aralik kampanyalarindan faydalanip uzun sure binebilecegim, performansli ve yakiti az, orta seviye donanimli arac tavsiyelerine ihtiyacim var. Dizel/ benzinli karar vermis degilim. Bu konuda da tavsiye istiyorum. Ama yakit konusu onemli cunku uzun sure rahat rahat binmek istiyorum. Tesekkurler simdiden

Edit : kafamda Astra hb, focus, leon ve golf var. Ama fiyatlar cok yuksek. Polo, fiesta, i20 de baktim ancak icime sinmedi pek. C sinifi daha iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Golf.7 -- 16 Aralık 2014; 16:42:40 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• dizel b ler hemen hemen aynı yakar azdır yani. 1.3cdti astra öneririm torku çekişi oldukça yeterli hemde yakıt ekonomisi
  • Fransiz araçlar az yakar.
    Fluence, 308 düşünebilirsiniz.
    Ancak uzun sure kullanılacaksa Japon araçlar da düşünülebilir.
    Corolla, civic olabilir.
    Ben kesinlikle dizel öneriyorum.
    Civic LPG'li olarak alınabilir.

• Size citroen c4 1.6 otomatik öneririm. Bir kaç günlük aktif bir kullanımım oldu gerek konfor gerek yakıt olsun mükemmel bir araçtı donanımlarıda fiyatına göre cok fazla bir araç

• Leon alınabilir.
  • Kimisi begenmeyebilir. Ancak ekonomik arac istiyorsan tuplu araca yoneleceksin ustam. Ha cok km yaparsan kesinlikle dizel al. Benzinli alsan binemezsin. Tuplu olursa ucuza gezersin. Dolayisiyla atmosferik bakmani tavsiye ederim.

• lancer + lpg
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Az da yaksin istiyorsaniz 48-49k civari bir paraya en iyi alternatif leondur

• citroen c4 ve pejo 308 dizelde ekonominin krallarıdır.
  • Civic lpg

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • az yaksın dersen kesinlikle hdı dizel motorlu bi araç al derim dev gibi c4 picasso ile uzun yolda 3 litre ortalama karmada 4-4.5 kafam rahat..

c4- 308 bakabilirsin gücün varsa ds4 picasso yada c4 cactus 5008 gibi araçlarda bakabilirsin.. hele araca fazla binen biri isen benzine sakın bulaşma yada lpg uyumlu bi motor olan araç al...
  • Manuel olacaksa 308 uygun.e-hdi az yakıt yönünden işim duayeni.otomatikse vag grubu dışında aklıma gelen birşey yok

• Hepinize tesekkur ederim guzel tavsiyeler gelmis fakat bir sorun var ki benim fransiz araclara karsi bi antipatim var. Citroen ve peugeotlari begenemiyorum nedense. Vw grubu araclari hosuma gidiyor. Veya honda olabilir. tsi motorlar lpg uyumlu oluyor mu? Atmosferik motor denilen lpg uyumlu motor mu ozelligi nedir ? Bilen biri aydinlatirsa cok sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: hotel.california

Hepinize tesekkur ederim guzel tavsiyeler gelmis fakat bir sorun var ki benim fransiz araclara karsi bi antipatim var. Citroen ve peugeotlari begenemiyorum nedense. Vw grubu araclari hosuma gidiyor. Veya honda olabilir. tsi motorlar lpg uyumlu oluyor mu? Atmosferik motor denilen lpg uyumlu motor mu ozelligi nedir ? Bilen biri aydinlatirsa cok sevinirim

Atmosferik motor turbosuz motordur. Alt devirlerde fazla tork vermedigi icin ani hizlanlamalarda vites dusurup devirli kullanmaniz gerekir. Her atmosferik lpg ile uyumlu degil. Lpg dusunurseniz onerim Toyota Mitsubishi ve Honda dan sasmayin.

Benim onerim benzinli arac alacaksaniz lpg uyumlu motoru olsun. Eger ikinci el kayginiz yoksa fiyatindan dolayi Lancer alin derim araba yakiti kokluyor. Yok verdigim para cok onemli degil ikinci elide olsun derseniz Corolla derim.

Yilda 25bin km ustune cikmayacaksaniz dizele o parayi vermenin anlami yok.

• Golf al..manuel al kafan rahat olsunn...az yakacaksa gucunde yeterse tdi al...yok gucun yetmesse 1,2 tsi lerde ekonomik vede performansta gayeet yerinde...ayrica golf yol tutus ve surus dengesinde yukardakilerden acik ara onde...golf alda ne alirsan al arabam var dersinnn

• quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

Hepinize tesekkur ederim guzel tavsiyeler gelmis fakat bir sorun var ki benim fransiz araclara karsi bi antipatim var. Citroen ve peugeotlari begenemiyorum nedense. Vw grubu araclari hosuma gidiyor. Veya honda olabilir. tsi motorlar lpg uyumlu oluyor mu? Atmosferik motor denilen lpg uyumlu motor mu ozelligi nedir ? Bilen biri aydinlatirsa cok sevinirim

Atmosferik motor turbosuz motordur. Alt devirlerde fazla tork vermedigi icin ani hizlanlamalarda vites dusurup devirli kullanmaniz gerekir. Her atmosferik lpg ile uyumlu degil. Lpg dusunurseniz onerim Toyota Mitsubishi ve Honda dan sasmayin.

Benim onerim benzinli arac alacaksaniz lpg uyumlu motoru olsun. Eger ikinci el kayginiz yoksa fiyatindan dolayi Lancer alin derim araba yakiti kokluyor. Yok verdigim para cok onemli degil ikinci elide olsun derseniz Corolla derim.

Alacak lancer i sonra yari parasina satacak yapmayin sunu yaa

• quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

Golf al..manuel al kafan rahat olsunn...az yakacaksa gucunde yeterse tdi al...yok gucun yetmesse 1,2 tsi lerde ekonomik vede performansta gayeet yerinde...ayrica golf yol tutus ve surus dengesinde yukardakilerden acik ara onde...golf alda ne alirsan al arabam var dersinnn

Focus ve Astra yol tutus ve surus dinamikleri olarak Golf u cogaltir!

• quote:

Orijinalden alıntı: pdr tecnics

quote:

Orijinalden alıntı: supremum01

quote:

Alacak lancer i sonra yari parasina satacak yapmayin sunu yaa

Baslikta ne yaziyor? Az yakan C segmenti demis, deger kaybi sorunundan bahsetmemis uzun sure kullanabilecegim ve lpg uyumlu demis.

Eger fiyat onemli degilse tabiki de Lancer bakmanin anlami yok. Ikinci elde degerini daha cok koruyan Corolla yazdim.

Az yaktigi sorunsuz oldugu ve lpg uyumlu oldugu icin belirttim.

Tsi ne zamandir lpg ile uyumlu ve sorunsuz?
    Opel ve ford lpg sevmiyor? Japondan baska ne kaldi?

• supremum01 kullanıcısına yanıt
    Siz yeterince test izlememisiniz sanirim astra ve focus yol tutuslari iyidir lakin hicbiri ayni zamanda konforla yol tutus ve dinamizmi golf kadar basaramamistir focus ve astranin takur tukur suspansiyonlarindan baska bi.ozelligi yok maalesef ayrica golf tdi veya 1,2 tsi dedim ikiside yeterince ekonomik lpg her aracta basa bela

• 110 bg 1.6 dizel astra
    C4 hdi

Yada 1.6 benzinli Auris ve lpg.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.