Şimdi Ara

C Segment HB Kusursuz Araç Olmaması ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Astra K motor güzel, tasarım ön güzel, stoplar eh, iç tasarım facia

Golf dış tasarım güzel, ici eh, dsg patlaması sorun, motor dizelde 110hp, tsi 140 150 ona laf yok

308 dış tasarım bence kötü, iç tasarım özellikle direksiyon şahane, motor şanzıman güzel, fakat nedense turbo benzinli otomatik yok

Auris yeni aurisi daha göremedik eskisi çok albenili değil bu kesin

Civic hb rs ön tasarım bence efsane, stoplar fena sayılmaz, iç tasarım yeteri kadar sade ve güzel, motor gayet iyi, sanziman en azindan sağlam

I30 eski kasa güzel, fakat trim sesi ve kalitesizlik hissiyati var, yeni kasanın onu güzel, stoplar beğenmedim, iç tasarım çok alışılagelmiş bence eh.

Focus hb dış tasarım güzel fakat iç kalite ve tasarım bence çok yetersiz.

Kia ceed yenisi fena durmuyo ancak sanki level atlamamış gibi, eski kasa ön iyi arka kötü, motor güzel, direksiyon güzel, iç tasarım eh. Özellikle ekran kısmı berbat.

Leon dis tasarım bence gayet iyi, iç tasarım güzel fakat kalitesiz olduğu hep söyleniyor, özellikle kadranları hosuma gidiyor, motor iyi şanzıman sabıkalı.

Megane hb ön taraf güzel,motor güzel, stoplar ve iç tasarım özellikle ekran facia bence.

Düşünüyorum da kusursuz bir araç yok.

Ben bir tercih yapcak olsam sanirim civic hb derdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WSniper10 -- 29 Haziran 2019; 22:15:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yaptığınız değerlendirme tamamen öznel. Herkesin beğenileri farklı olur. Sana göre kusursuz yok; başkasına göre en az 5-6 model kusursuz olur. Bunun için başlık açmak doğru değil, dolayısıyla herkes fikrini söylemek için başlık açsa yüzlerce başlık açılır.
  • F segmenti araba alacak paranız olsa, bu sefer de f segmentinde kusursuz araba bulamazdınız.

• C sınıfında golf zirvedir bana görede.

• Bu kadar seçici olmak insanın ömrünü kısaltır hocam kadı kızında bile kusur vardır akışına bırakın

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • C segmentte neyin kusursuzluğu

Bizim ülkede 150-200 bin para verince beklenti yükseliyor tabi, avrupada ucuz araçlar bunlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lojistisyen -- 29 Haziran 2019; 22:34:10 >
  • Golf sorunsuz. 3 yıl 5 kasayı kullandım (tsi)
    son 4 yıldır da 6 kasa tdi+dsg hiçbir sorunla karşılaşmadım
    inş birkaç yıl sonra 7. nesli alabilirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    b segment araç seçimi
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • loutrec_ kullanıcısına yanıt
    Ben sadece c hb kusursuz araç vardır ve bu yüzdendir diyecek kaç kişi çıkar onu merak ediyorum

Yani fanboylugu birakarak konuşacak.

• DoctorEconomy kullanıcısına yanıt
    Amaç fikir edinmek her aracı herkes kullanamiyor hocam.

• 308’de turbo benzinli otomatik var sanki ya

• Auris skypack al geç

• 308de turbo otomatik benzinli var. Onun kusuru genel olarak diz mesafesi söylenir

• 308'de 1.2 puretech eat8 yok mu?

• Tasarım görecelidir, konfor kalite şanzıman motorlar ortada. Golf hepsinde önde yalnız şanzıman sorunu sıkıntı

• WSniper10 W kullanıcısına yanıt
    Bu karşılaştırmaya Bmw 1 serisi , Mercedes A serisi, Volvo V40 ve Audi A3'ü de dahil edelim. Bu dört araç da mükemmel değil, ancak saydığınız araçlara çok rahat kafa tutarlar...

• Civic hb en iyisi

• Değerlendirmelere bak

stoplar güzel iç tasarım öeeehehh

mootor güzel şanzıman oeeehehe
  • quote:

Orijinalden alıntı: lojistisyen

C segmentte neyin kusursuzluğu

Bizim ülkede 150-200 bin para verince beklenti yükseliyor tabi, avrupada ucuz araçlar bunlar...
    Hocam durum bu ama. Geçen Egea HB Sport ile Alfa Romeo Giulietta'yı, VW Golf ile Leon'u inceledim. VW sabıkalı firma zaten, hadi onları geçtim iç mekanı aşırı kasvetli ve sıkıcı aynalar minnacık. Benim güneşlikteki makyaj aynam bile daha büyük. Leon desen içi dandik.

Egea HB Sport'u bayide görünce dedim dışı hakikatten olmuş, 18" elmas kesim jantlar body kit vs araba yakıyor. İçine bir bindim, bambaşka bir alem. Bütün kaplamalar vs zordan duruyor.

Giulietta'ya geçtik, şimdi marka Alfa Romeo olunca beklenti büyük, dakika bir gol bir, konsoldaki kaplamamsı şey dürtünce ileri geri hareket ediyor. Sonra konsolda bir göz gördüm ve bastım, basmaz olaydım elimde kaldı 0 araba birde bu. 5. Denemede filan kapatıp çıktım bayiden.

Bana göre C HB'te en alınası araç Megane 4 Icon dCi EDC.

Bunda da yolda giderken teybi kilitlemeyi başardım, teyp takılınca 10 dk ne klimayı açabildik ne radyoyu değiştirebildik. 10 dk sonra kendini yeniden başlattı da klimayı açtık

Burda şimdi manuel klima candır diyecem de onu da diyemiyorum. 2 ay önce de benim arabanın manuel klimasının sıcak soğuk düğmesi elimde kaldı, 30 derece sıcakta klima tam sıcakta kaldı

• Birader iyi demişsin eyvallah da. C sınıf araba alıyorsun. Ne kadar ekmek o kadar köfte. C segemnt parasına E segment var da biz mi almıyoruz. Her şeyi iyi olsa C segment olmaz zaten.

• Sizin ilacınız EGEA HB tam anlamıyla kusursuz

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.