Selam dostlar, haziran sonunda 600.000 TL bütçem olacak. Otomatik ya da yarı otomatik araç istiyorum. Bu iki araç arasında kaldım. 5-6 ay daha sabredip 700.000 ' e 2015 model temiz tam otomatik Yaris de alınıyor ama beklemeye değer mi o kadar emin olamadım. punto DUALOGİC yarı otomatik şanzuman kullanıyor c-elysee de ETG5 kullanıyor. ilk arabam olacak sizce hangisini tercih etmeliyim? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 10 Mayıs 2025; 14:23:1 > |
c-elysee vs punto (yarı otomatik)

-
-
Kuzenimde var benzinli otomatik punto. Baya memnun bir sorunu sikintisi yok. Gayet de guzel avrupavari bi araba. C elyse symbol gibi sirket araci
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Puntoda ki otomatik şanzıman sizi çok sinir edebilir. Detaylı araştırmanızı tavsiye ederim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Araştırdım ancak herhangi bir bilgi bulamadım. C-elysee hakkında ne düşünüyorsunuz acaba? İlk arabam olacak bu arada.
-
Etg5 de yarı otomatik sanziman arada bir fark yok ayni temel prensipleri doğrultusunda çalışıyor
2 side konforsuz robot arızaları vermeye meyilli şanzımanlar
O fiyat bandinda tam otomatik tork konvertörlu sanzimana sahip 1.4motor i20 1.4 Corsa (1.2 değil ) 1.4 Fiesta(1.6 değil ) alınır.
600 Punto icin cok fazla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Mayıs 2025; 15:7:43 >
Hocam dediğiniz araçlar bu fiyata var evet ama çoğu 200.000 km veya daha üstü ve çoğu parçası değişmiş. Örnek link atma şansınız var mı? belki ben yanlış bakıyorumdur.
-
İlk arabanı aliyorsun hatasiz boyasız araç bakma kardeşim trafikte bir tikladilar mi en az 50 bin asagi degeri düşer. (Yüzde 10 civari en az kaza yerine gorede değişir) trafik çok değişkenli bir olaydır kaza her zaman meydana gelebilir
Araç yasina gore senede 10-15 bin km arasi yapmış araç normal kabul edilir.
Kaliteli bir ekspere sokarsin motoru gösterirsin sase podye airbag kontrolü yapılır alınır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 10 Mayıs 2025; 15:15:58 >
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-sahibinden-cok-temiz-yaris-1185083106/detay/
Bu nasıldır peki hocam 4-5 ay daha biriktirip bu tarz bir şey?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flakel -- 10 Mayıs 2025; 15:13:35 > -
Bit kadar araba fiyati daglarda geziyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X