Şimdi Ara

C-Elysee Lastik Basınç Göstergesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
13.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bugün İstanbul'dan dönerken Körfez taraflarında lastik basınç sensörü uyarı verdi.Baz donanım olan Attraction'da bile sensör olması açıkçası şüpheye düşürdü beni,acaba başka bişeyin sensörü olabilir mi? Uyarı bildiğimiz (!) şeklinde.

Lastikçiye gösterdim,4 lastikte kontrol edildi hiçbir sıkıntı yok,havaları da tamam.

Bu uyarıyı ekrandan nasıl silebilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

C-Elysee Lastik Basınç Göstergesi: Sıfırlama İşlemi

Lastik basınç göstergesi, Citroen C-Elysee'de lastiklerinizin hava basıncını izleyen önemli bir özelliktir. Uygun lastik basıncı, güvenli ve verimli sürüş için esastır.

Lastik basıncınızın düzenli olarak kontrol edilmesi ve gerekirse ayarlanması önemlidir. C-Elysee aracınızda lastik basınç sensörü bulunuyorsa, lastik basıncınızı gösterge panelindeki ekrandan görebilirsiniz.

Lastiklerinizin basıncının ayarlanması gerekiyorsa, bunu aracınızdaki lastik basınç sıfırlama düğmesiyle yapabilirsiniz. Bu düğme genellikle gösterge panelinde veya direksiyon simidinde bulunur.

C-Elysee Lastik Basınç Sensörü Sıfırlama Adımları:

1. Tüm lastiklerinize araç üreticisinin önerdiği basınç miktarına kadar hava basın.
    2. Aracınızı park edin ve el frenini çekin.
    3. Lastik basınç sıfırlama düğmesini bulun.
    4. Düğmeyi yaklaşık 3-5 saniye basılı tutun.
    5. Gösterge panelindeki lastik basınç uyarı ışığı yanıp sönmeye başlayacaktır.
    6. Işık sabitlendiğinde, lastik basınç sensörü sıfırlanmıştır.

Önemli Notlar:

• Lastik basıncını sıfırlamadan önce tüm lastiklerin doğru basınçta olduğundan emin olun.
    • Lastik basınç sensörü sıfırlandıktan sonra, aracı birkaç dakika sürerek sensörlerin yeni lastik basıncını algılamasını sağlayın.
    • Lastik basıncınızla ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, bir oto tamircisine başvurun.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Uyarı bu mu ?

Bu ise menüden ayarlardan lastik basınç kısmına gelip güncel basınçları ile kaydedin uyarı gider. Bu arada bendeki baz donanım symbolde de var bu özellik.

2015 yılı itibari ile esp ve lastik basınç sensörü standart oldu tüm binek ve hafif ticari araçlarda.
    Bu mesaja eklenen görseller:

C-Elysee Lastik Basınç Göstergesi

• vetenes kullanıcısına yanıt
    Aynen uyarı bu.

Anladım fakat şöyle bi durum var,bu arabada ki yol bilgisayarı o kadar detaylı değil,anlık tüketim,genel tüketim,menzil falan var sadece.

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

Aynen uyarı bu.

Anladım fakat şöyle bi durum var,bu arabada ki yol bilgisayarı o kadar detaylı değil,anlık tüketim,genel tüketim,menzil falan var sadece.

Radyo üzende menü tuşu var Oraya basın ve yönlendirmelerden devam edin. Orada ayarlardan yapabilirsiniz.

• Bi dönem gelen Attraction donanımlarda torpidoda lastik basınç düğmesi var lastikleri şişirdikten sonra bu düğmeye araçtan uyarı sesi gelene kadar basıyorsunuz ve sıfırlanıyor. Bazılarında da orta konsolda menüye basıyorsunuz orda kişiselleştirme menüsüne geliyorsunuz araç parametreleri gibi bi bölüm olacak orda orda lastik basınçta tıklıyorsunuz sıfırlansın mı uyarısı çıkıyor evet tıklayıp sıfırlıyorsunuz uyarıyı.
  • Bu özellik kışlık-yazlık lastik değişimi sırasında başa bela olmaması daha iyi,iş bilmeyen ustalar parçaya zarar verebiliyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Citroen C5 Lastik Hava Basıncı?
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.