Şimdi Ara

C COUPE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Kusura bakmayın konu açmadan duramazdım,içimi dökmem lazımdı.
    Geçen gün kırmızı c coupe gördüm canlı olarak ilk defa gördüm abi efsane bir şey biraz video izledim sahibinden den falan baktım.
    Özellikle aracın bu elmas gümüş rengi çok tatlı duruyor ve koltukları beyaz yapınca acayip prestijli duruyor.Bu rengi sahibinden de gördüm buna çok yakışmış caddede falan 2010 e coupe de bu renk var ona da hayranlıkla bakıyordum.
    Bu linkte daha fazla belirgin renk fotoğraflarda pek belli olmuyor.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-c-coupe-amg-2016-297130034/detay/
    Egzoz çıkışları karbon fiber yapılırsa tadından yenmez.

EDİT: Bahsetmiş olduğum e coupe satılıyor şansa bak şimdi e coupelere bakarken gördüm.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2011-mercedes-e250-cabrio-55000-km-bayi-indigo-mavi-hatasiz-298794952/detay

EDİT: Almanya da C200 COUPE(184ps) , C250 COUPE(211ps) motor seçenekleri mevcut belki ilerleyen zamanlarda türkiyedede satışa sunulabilir fakat bence baştan gelmeliydi.

C180 COUPE AMG 156PS 181.700TL

OPSİYONLAR:
    METALİK ELMAS GÜMÜŞÜ : 4.137TL
    19 İNÇ,ÇOK KOLLU AMG TASARIM ALAŞIM JANTLAR : 2.492TL
    KRİSTAL GRİSİ DERİ,SİYAH KONSOL : 7.637TL
    ALÜMİNYUM/KARBON-FİBER AMG SÜSLEMELER : 4.773
    OTOMATİK KEMER YARDI CISI : 1.166TL
    KARARTILMIŞ ARKA VE ARKA YAN CAMLAR : 1.962TL

TOPLAM FİYAT : 203.000TL

C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE

ŞU FOTOLARDA ÇOK KALİTELİ,PRESTİJLİ BİR HAVA YOK MU
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE

C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE
     C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 11 Mayıs 2016; 1:24:27 >

• Evet araç güzel ama fiyat çok yüksek.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Avrupada bu araç 50 bin euro altinda, 200 milyar bu araca verilemez. Ben vermem. Devlete hediye etmiş oluyorsunuz birde 1.6 ..

• O donanımlarla 181 olmalıydı. Galerilerde ucuzlarsa alınır. Yoksa sedanla aradaki farka üzülür insan ama tasarım dehşet harbiden.

• Tasarıma laf söyleyen çarpılır o derece güzel bir araç. Malzeme kalitesi de kusursuz. Süspansiyon konforu 19 inçlik jantlara rağmen oldukça iyi, darbeleri iyi sönümlüyor içeriyi sarsmıyor.
    Arkada baş mesafesi oldukça dar. Motorunun performansı, Normal C180'den biraz daha yavaş gibi. Ağırlığı daha fazla. Ruhsatında 1650 kg civarı yazıyor.
    E-oto dergi testinde 9.5 sn'de 0'dan 100'e çıkıyor. Sedan olan versiyonu 8.5 sn'de...

İstediği kadar doldursun, 250 bin tlye, 2.el 428i xDrive M Sport alınır, onun kadar kaliteli olmasa da, yakıt aynı olur, fazladan 90 beygirlik güç ve daha tepkili şanzımanı da büyük artıları.
  • Tasarimi guzel ona laf yok ama boyle bi tasarimav1.6 156 ps motor cok sacma. Performansli bi motor olmaliydi

• Alinmaz sedan desen tamam motorun dandikligini rahatligiyla konforuyla genisligi ile kapatiyor ama coupe dedin mi ben performans ararim cunku hem kucuk hem tek kapi,ne konfor var ne pratiklik olmamasida lazim ama yoksada onlarin eksigini giderecek bi motor sanziman sportiflik olmali

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C Suv Tavsiye
    2 hafta önce açıldı
    Skoda Superb vs Mercedes C-Class
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 1.6 Benzinli motolu coupe = 250.000tl
    Bunlar kafayı yemiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abstraction

Tasarıma laf söyleyen çarpılır o derece güzel bir araç. Malzeme kalitesi de kusursuz. Süspansiyon konforu 19 inçlik jantlara rağmen oldukça iyi, darbeleri iyi sönümlüyor içeriyi sarsmıyor.
    Arkada baş mesafesi oldukça dar. Motorunun performansı, Normal C180'den biraz daha yavaş gibi. Ağırlığı daha fazla. Ruhsatında 1650 kg civarı yazıyor.
    E-oto dergi testinde 9.5 sn'de 0'dan 100'e çıkıyor. Sedan olan versiyonu 8.5 sn'de...

İstediği kadar doldursun, 250 bin tlye, 2.el 428i xDrive M Sport alınır, onun kadar kaliteli olmasa da, yakıt aynı olur, fazladan 90 beygirlik güç ve daha tepkili şanzımanı da büyük artıları.

428i baz versiyonu 250bin tl buna m paket ekleyince fiyat 270 bin tl olacak.
    C300 amg coupe 270 bin tl 245bg
    Siz gelip 428i yi c180 ile karşılaştırıyorsunuz.
    Ben olsam c300 alırım hem herkesin elinde olan bir otomobil değil daha yeni biraz daha prestijli duruyor benz sadece bmw ye göre biraz daha yaşlı en azından bana göre

• quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

Alinmaz sedan desen tamam motorun dandikligini rahatligiyla konforuyla genisligi ile kapatiyor ama coupe dedin mi ben performans ararim cunku hem kucuk hem tek kapi,ne konfor var ne pratiklik olmamasida lazim ama yoksada onlarin eksigini giderecek bi motor sanziman sportiflik olmali

Pratiklik falan diyorsunda aile ile binecek halimiz yok bu otomobile genç işi araba
    Ayrıca bmw nin 418i coupe 136 lik aracına be demeli o zaman?
    Siz böyle diyorsunuz ana herkes alıyor valla satışlar fena değil
    Bence mercedes daha fazla motor seçeneği çıkarmalı bmw nin 4 serisine yaptığı gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: Nejoz

Avrupada bu araç 50 bin euro altinda, 200 milyar bu araca verilemez. Ben vermem. Devlete hediye etmiş oluyorsunuz birde 1.6 ..

Dostum avrupada şöyle böyle fiyat söylemlerinizden artık vazgeçseniz diyorum yapacak malesefki bir şey yok.

• C Coupe hep güzeldi. W204 Coupe de çok güzel, kuğu gibi gidiyor yolda.

Ama şu 1.6 motora bi el atsınlar arkadaş, VW'nin 250 Nm torku neyse Mercedes'in de 156'lık motoru aynı.

İkisi de şirket kararları ile "değiştirilmesi teklif dahi edilemez" hükmüne alınmış resmen.

1.6 motordan 250 beygir al demiyoruz ama en azından bi 180-200 beygir arasına oturtun şu motoru. Ayıptır.

• şu araç 200+hp olsa ve 170.000 civarından satılsa türkiyede alınabilecek en güzel spor otomobil olur.
  • otomatik kemer yardımcısına 1200TL vermekle parayı çöpe atmak eşittir benim gözümde

ben yerinizde olsaydım o parayahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-bmw-4.20d-coupe-m-paket-14.000-km-262666295/detay
  • 1962 tl'ye cam karartıyorlar, havar komşular havar. Araç güzel !
  • İstediği kadar güzel olsun,o motor ve şanzıman rezalet tek kelimeyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

otomatik kemer yardımcısına 1200TL vermekle parayı çöpe atmak eşittir benim gözümde

ben yerinizde olsaydım o parayahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-bmw-4.20d-coupe-m-paket-14.000-km-262666295/detay

200 bin arabaya veriyosun 1200TL de ver bi zahmet (prestij)
    yalnız linki atmayaydın iyidi içim cız etti bmw de başka vallahi

• quote:

Orijinalden alıntı: kartalus

İstediği kadar güzel olsun,o motor ve şanzıman rezalet tek kelimeyle.

Hoşgeldin abi
    yukarı arkadaşında dediği gibi 180 civarı olsa güzel olurdu.Şanzımanı bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

156hp gitmeyen bir motora 250.000TL vermek... Bu motorlu kasanın ederi 90.000TL'dir en fazla. Mercedes şu motoru kullanarak ayıp ediyor kendine.

250.000TL'ye 428i veya 420d alır C180'nin içinden geçersin performans ve yakıt konularında.

250.000TL mi yazıyor orada gözlük tavsiye ediyorum acilen yoksa iyi şeyler olmicak.
    Aracın bazı fiyatı 181.000TL ve amg'li ,benim yaptığım 20.000 TL'lik donanımlar gereksiz istemeyen almaz.
    90bin TL ye scirocco var neden bahsediyorsunuz.
    267 bine C300 coupe 245bg alınıyor.
    orjinal olarak mat renk,siyah jant,karbon-fiber iç süsleme falan ekletirsin gerçi o zamanda fiyatı 285 civarı olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

otomatik kemer yardımcısına 1200TL vermekle parayı çöpe atmak eşittir benim gözümde

200 bin arabaya veriyosun 1200TL de ver bi zahmet (prestij)
    yalnız linki atmayaydın iyidi içim cız etti bmw de başka vallahi

sen o kolu prestij olarak mı görüyorsun?

yemişim presftijini en ucuz en kötü plastik şey ederi maximum 5 lira,

bak alakcaksın 4.20d al, 100km/8l litre ile gezersin c180 yakar benzinle 10 litre

ayrıca 8 ileri ZF paha biçilemez.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.