Şimdi Ara

C COUPE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
0
Favori
1.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Cihat_,

otomatik kemer yardımcısına 1200TL vermekle parayı çöpe atmak eşittir benim gözümde

ben yerinizde olsaydım o parayahttps://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-2015-bmw-4.20d-coupe-m-paket-14.000-km-262666295/detay

Bmw de standart olduğunu sanmıyorum. Hatta konfigüratörde ekstra gözükmesine rağmen Türkiye paketine dahil diye biliyorum kemer getiricisi için. 209 bine kumaş koltuk hiç gitmemiş doğrusu. Dolar ve Euro kuru yüzünden fiyatına değen araba da kalmadı ya boşa konuşuyoruz işte.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Verdiğin her bin lira karşılığı bir beygir bile alamıyorsun ya oda kötü be.

• Eğer coupe yani spor bir araç kullanıyorsam tabiki ilk beklentim performans olacak. Ben bu araçla 80'le de giderim 180'lede giderim. Önemli olan araç beni rezil etmesin ama olacak olan bu malesef bir cupra ile roll yapıldığında.

• quote:

Orijinalden alıntı: Paprika55

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

156hp gitmeyen bir motora 250.000TL vermek... Bu motorlu kasanın ederi 90.000TL'dir en fazla. Mercedes şu motoru kullanarak ayıp ediyor kendine.

250.000TL'ye 428i veya 420d alır C180'nin içinden geçersin performans ve yakıt konularında.

250.000TL mi yazıyor orada gözlük tavsiye ediyorum acilen yoksa iyi şeyler olmicak.
    Aracın bazı fiyatı 181.000TL ve amg'li ,benim yaptığım 20.000 TL'lik donanımlar gereksiz istemeyen almaz.
    90bin TL ye scirocco var neden bahsediyorsunuz.
    267 bine C300 coupe 245bg alınıyor.
    orjinal olarak mat renk,siyah jant,karbon-fiber iç süsleme falan ekletirsin gerçi o zamanda fiyatı 285 civarı olur.

benim anlamadığım madem performans istiyosun o zaman o paraya cla/a 45 amg l 385 hp ile ak git?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 10 Mayıs 2016; 10:01:54 >

• Ondan sonra talisman passat pahalı :)

• quote:

Merhabalar ağabeylerim ve kardeşlerim
    Kusura bakmayın konu açmadan duramazdım,içimi dökmem lazımdı.
    Geçen gün kırmızı c coupe gördüm canlı olarak ilk defa gördüm abi efsane bir şey biraz video izledim sahibinden den falan baktım.
    Özellikle aracın bu elmas gümüş rengi çok tatlı duruyor ve koltukları beyaz yapınca acayip prestijli duruyor.Bu rengi sahibinden de gördüm buna çok yakışmış caddede falan 2010 e coupe de bu renk var ona da hayranlıkla bakıyordum.
    Bu linkte daha fazla belirgin renk fotoğraflarda pek belli olmuyor.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-c-coupe-amg-2016-297130034/detay/
    Egzoz çıkışları karbon fiber yapılırsa tadından yenmez.

EDİT:Bahsetmiş olduğum e coupe satılıyor şansa bak şimdi e coupelere bakarken gördüm.
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mercedes-benz-2011-mercedes-e250-cabrio-55000-km-bayi-indigo-mavi-hatasiz-298794952/detay

C180 COUPE AMG 156PS 181.700TL

OPSİYONLAR:
    METALİK ELMAS GÜMÜŞÜ : 4.137TL
    19 İNÇ,ÇOK KOLLU AMG TASARIM ALAŞIM JANTLAR : 2.492TL
    KRİSTAL GRİSİ DERİ,SİYAH KONSOL : 7.637TL
    ALÜMİNYUM/KARBON-FİBER AMG SÜSLEMELER : 4.773
    OTOMATİK KEMER YARDI CISI : 1.166TL
    KARARTILMIŞ ARKA VE ARKA YAN CAMLAR : 1.962TL

TOPLAM FİYAT : 203.000TL

C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE
     C COUPE

C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE C COUPE

Araç güzel ama 250000TL etmez. 150000TL taş çatlasın. Çünkü E180 o fiyat.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hysteria_

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: zotacing

156hp gitmeyen bir motora 250.000TL vermek... Bu motorlu kasanın ederi 90.000TL'dir en fazla. Mercedes şu motoru kullanarak ayıp ediyor kendine.

250.000TL'ye 428i veya 420d alır C180'nin içinden geçersin performans ve yakıt konularında.

250.000TL mi yazıyor orada gözlük tavsiye ediyorum acilen yoksa iyi şeyler olmicak.
    Aracın bazı fiyatı 181.000TL ve amg'li ,benim yaptığım 20.000 TL'lik donanımlar gereksiz istemeyen almaz.
    90bin TL ye scirocco var neden bahsediyorsunuz.
    267 bine C300 coupe 245bg alınıyor.
    orjinal olarak mat renk,siyah jant,karbon-fiber iç süsleme falan ekletirsin gerçi o zamanda fiyatı 285 civarı olur.

benim anlamadığım madem performans istiyosun o zaman o paraya cla/a 45 amg l 385 hp ile ak git?

performans istiyorum demedim ki iyi okursan anlarsın 80'lede cool cool giderim mühim değil tabi yüksek bg olsun isterim o ayrı.Bir ara bende bakıyordum cla45 ama c coupe görünüm olarak daha iyi performans yeterli bana göre

• senersongur kullanıcısına yanıt
    bu 250.000TL yi kim çıkardı öyle bir şey yok.Araç donanımlarla birlikte 203.000TL ayrıca donanımlarda çok gerekli bir donanımlar değil kendini tatmin etme donanımı almasan düz c180 amg 181.000TL amg istemiyorsan 161.000TL
  • ben mesajınızın "267 bine C300 coupe 245bg alınıyor. " şu kısmından performans aradığınızı çıkarttım.
  • Şu sonradan takılmış gibi duran ufak ekran hiç hoş durmuyor, sırıtıyor.. Nasıl olsa binerken sürekli orada duracak, niye ayrı bi parça gibi koyuyorlarsa , volvo s60 gibi sabitle mis gibi dursun.
  • hysteria_ kullanıcısına yanıt
    Bazı arkadaşlar 428i alınır dediler aynı fiyata c300 alırdım gibisinden dedim.
  • hsnksy92 kullanıcısına yanıt
    haklısın ama artık alıştım ben ya da şöyle diyim tasarım insanı cezbettiği için pekte umursamıyorum.
  • C Coupeyi bırakta samsunda 56'lardaki Siyah R8'i gördünmü moruk dehşey birşey geçtiğimiz hafta sonu 2 kere gördüm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbul_540

C Coupeyi bırakta samsunda 56'lardaki Siyah R8'i gördünmü moruk dehşey birşey geçtiğimiz hafta sonu 2 kere gördüm.

Ayıpsın kardo dershanem 56'larda hep görüyorum yalnız sahibine baksan bu araba bunun mu dersin geçen gün 56'ları inletiyordu.

56'lardaki mavi e cabrioyu biliyomusun satıyor yukarda linkte var.
    Bu mesaja eklenen görseller:

C COUPE C COUPE C COUPE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JanKlod -- 11 Mayıs 2016; 1:51:22 >

• quote:

Orijinalden alıntı: heymannn

O donanımlarla 181 olmalıydı. Galerilerde ucuzlarsa alınır. Yoksa sedanla aradaki farka üzülür insan ama tasarım dehşet harbiden.

C coupe ekstra distribütör kazığıyla satılıyor zaten.

1) Alman konfigüratöründe 50 bin euroluk C180 sedan oluşturdum. Sonra aynısını TR konfigüratöründe oluşturdum ve 178 bin TL fiyat çıktı.

2) Alman konfigüratöründe 50 bin euroluk C180 coupe oluşturdum. Sonra aynısını TR konfigüratöründe oluşturdum ve 193 bin TL fiyat çıktı.

Sürpriz!!!!!! Arada tam 15 bin TL fark çıktı. Almanya fiyatları aynı, vergileri aynı ama gel gör ki distribütör C coupeden, C sedana göre fazladan 15 bin TL kemiksiz direk kar ediyor.

Coupe alarak distribütöre fazladan para kazandırmayın.

• Bende foto alacaktım sonra salla dedim.Sağdan dönünde yukarıda güzellik salonun önündede duruyor bu orayla bir bağlantısı varmı acabaE Cabrioyuda biliyorum.Pazar günleri en az bir kere görüyorum onu.
  • Araçlar çok iyi, hele e-coupe çok güzel. Geçenlerde gördüm, bir bayan kullanıyordu. Birazda yavaştı
  • Barış26 kullanıcısına yanıt
    Sedan olarak aslında almanya ile hemen hemen aynı fiyatlarımız fakat böyle disbirütör(yanlış yazdım sanırım) uyanıklığı görmedim zaten millet alıyo diyorlar ver gazı ama bmw yede bakmak lazım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Matthew Murdock

Araçlar çok iyi, hele e-coupe çok güzel. Geçenlerde gördüm, bir bayan kullanıyordu. Birazda yavaştı

E coupe yi bende beğeniyorum.Mercedes'in coupeleri sanki daha prestij,zengin havası,cool havası var değil mi?
    Yalnız yeni kasa da yeni e coupe nasıl olacak merak ediyorum.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.