Şimdi Ara

C.B Erdoğan'ın Konvoyu - Biraz fazla olmamışmı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
764
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • https://mobile.twitter.com/AtillaSertell/status/986098307524169728

Bildiğin sefere gidiliyor. Yaktığı yakıtla bana bir araba alınırdı yav.

Konvoy araçlarının hepsi ya Avrupa ya Amerika malı. Sonra ortalıkta kurunuz batsın, AB çöktü, Abd bitti diye geziyorlar. Mazlumların yardımcısı insan böylemi olur...

12. Cumhurbaşkanısın. 12 araç yeterli olmazmıydı.
    2 Makam Aracı
    4 GMC Zırhlı Jip
    4 Yakın Koruma Aracı
    1 Seçim Otobüsü
    1 Motorsiklet Polis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackGhost12 -- 18 Nisan 2018; 10:31:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu coğrafyada normal ama biraz fazla olabilir. Ayrıca hangi akıllı(!) "Finlandiya'da bisiklet ile gidiyorlar." diyecek acaba ? Onu bekliyorum ben.

• Her zaman söylediğim gibi; 10 TL istesek vermeyecek ama bu konvoyun harcadığı paraya "Helal olsun" diyecek ve o paranın kendi ceplerinden çıktığını bilmeyecek kadar cahil milyonlarca insanla bir arada yaşıyoruz.
  • konvoydan tasarruf olmaz!
  • Bugün Osmanlı olsaydı padişahın bu kadar uzun konvoyu olmazdı
  • Siz konvoy görmemişsiniz.

https://youtu.be/BK3zvsADN0U

• İtibardan tasarruf olmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu millete itibardan tasarruf olmayacağını öğretemedik.
  • Adam ulkeyi o kadar kotu hale soktu, ulkeye milyonlarca ne oldugu belli olmayan potansiyel teroristi elini kolunu sallaya sallaya sen kimsin diye sormadan ulkeye getirdi.

E simdi de vatandaslar gibi dolasmaktan korkuyor. Binlerce korumasi olmasa sokaga cikamayacak durumda.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizi kıskananlar çatlasın!

• webbie kullanıcısına yanıt
    Deveye diken insana öpen yaranır

• quote:

Orijinalden alıntı: jo_be

Bugün Osmanlı olsaydı padişahın bu kadar uzun konvoyu olmazdı
    Konvoy veya alaydan alaya fark var. Surre alayı, Cuma selamlıkları falan dediğin zaman iş değişir. Binlerce kişi katılıyor o alaya.

• Koskoca Abd başkanının bu kadar koruma konvoyu yok lan,akrep zırhlı araç bile var konvoyda.yapabilse itibar icin üzerinde atak helikopteri bile eşlik ettirir konvoya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yigitcan1990 -- 18 Nisan 2018; 13:50:0 >
  • Ülkenin ne kadar tehlikeli olduğunu anlamak için konvoylara ve katıldığı program öncesi aramalara bakmak yeterli.

Ve kendisi de biliyor o yüzden böyle dolaşıyor ancak....

“Allah’tan başka kimseden korkmayız.”

• webbie kullanıcısına yanıt
    dediğin noktaya kesinlikle katılıyorum, ayrıca Cumhurbaşkanının çizgisi, partisi, ideolojisi içinde eleştiride bulunabilirim hatta seninkilere de katılırım.

Ama diğer taraftan da şöyle düşünmek gerekir,

Orta doğu coğrafyasında (bak orta doğu daki yanlış siyasetiyle alakalı değil, Sınır politikaları ile değil coğrafik olarak konumuyla) Savaşa komşu bir ülkenin,

Orta doğu daki savaşın taraflarından olan hem etnik siyaset, hemde radikal dinci grupların her zaman potansiyel hedef olacak,

yine orta doğu coğrafyasının en kozmopolitik, ve merkezi şehirnde her türlü unsurdan insan barındıran, şehrin tarihini de göz önünde bulundurursak her ne kadar 'eski' olsa da hala daha toplumlar içerisinde manevi anlamda 'başkent' sayılan şehirde

partisi, ideolojisi, fikri, tarafsızlığı her ne kadar toplum içinde tartışılsa da,

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanından ve onun can güvenliğinden bahsediyoruz.

Bu nokta da alınması gereken önlemler, yapılması gereken uygulamalar, oluşturulması gereken güvenlik çemberleri, bu makamda ki kişi ne zaman dışarıya çıksa en üst seviyede olmalıdır.

Ha bizim ülkemiz, Batı ülkeleri veya Asya ülkeleri gibi, güvenlik, emniyet, terör, savaş gibi kavramlardan arınmış bir şekilde hayatına devam eder,

o zaman RTE yada bir başka cumhurbaşkanı veya bir siyasi lider hala bu şekilde yüksek önemle koruma çemberi ve önlemleri ile gezer,

o zaman bu söylediğinde sana tam olarak hak verebilirim. Ancak şu an için, maalesef bu konumda değiliz

Bizi bu konuma o soksa bile...

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Bu coğrafyada normal ama biraz fazla olabilir. Ayrıca hangi akıllı(!) "Finlandiya'da bisiklet ile gidiyorlar." diyecek acaba ? Onu bekliyorum ben.
    Coğrafya değil zihniyet adamlar sistemi kurmuşlar , diyor ki ben ölsem dengeler bozulmaz sistem devam eder , devlette süreklilik esas.Onu vuracak adamda diyor ki beyhude olur vursamda değişmez gerek kalmıyor.
    Bizde ise her gelen ben ölürsem ülke çöker (demekki kötü yöneticisin ki sistemi kuramamışsın) , sonra gelsin korumalar durum bu.
    Yalakalık zaten zirve yapmış çekici eklenmiş yakında başka araçlarda eklerler.
  • Ulkeyi yonetenlerin konvoyuna bir sey demem.

Ama vali, belediye , ilce baskani gibi olanlara yapilirsa elestiririm.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.