Şimdi Ara

Bvt Live Tv 3.0 Çıktı !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
3.580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BVT Live TV 3, 1 Mart 2009 da kullanıma sunulacak

Türk programcılar tarafından yazılan BvtLiveTv 3.0 en geniş kapsamlı multimedya yazılımı olmaya aday.

CanlıTv.com® ekibi tarafından yazılan ve dünyanın en büyük Türk yapımı multimedya yazılımı olma özelliği taşıyan BvtLiveTv 3.0, 1 Mart 2009 tarihinde ücretsiz olarak kullanıma sunulacak. Müzik dosyaları , video dosyaları ve canlı yayınlar (internet radyo ve televizyonları) için ayrı ayrı uygulamalar kullanma ihtiyacını ortadan kaldıran BvtLiveTv, eklentiler özelliği ile de oyun oynamaktan, online video ( google,yahoo video vs.) izlemeye kadar kullanıcılarına sınırsız eğlencenin kapısını aralıyor.

Altı kişilik bir ekiple yaklaşık bir senede tamamlanan yazılım, Türk programcıların dünyadaki diğer medya programlarını geride bırakabilecek özelliklere sahip bir program yazabileceklerini kanıtlamış oldu. İlk versiyonu 1 Nisan 2005’ te kullanıma sunulan yazılım, geçen süre içerisinde sadece online radyo ve TV programı olmaktan çıkartılıp, geliştirilerek tam bir medya yazılımı haline getirildi. Halen çok geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan yazılım, bu yeni versiyonu ile çok daha geniş kitlelere ulaşmayı hedefliyor. Ayrıca bu versiyonun sahip olduğu dil desteği özelliği, programın Türk kullanıcılar dışındaki kullanıcılara da hitap edebilmesine olanak sağlıyor.

Aşağıdaki linki tıklayarak programı hemen kullanmaya başlayabilirsiniz

BvtLiveTv 3.0 http://www.bvtlivetv.com/

Bvt Live Tv 3.0 Çıktı !

Programın yeni sürümünde sunduğu özelliklerden başlıcaları:

1 – Bilgisayarınızdaki multimedya dosyalarını (mp3, wma, avi, mpg, ) oynatabilme özelliği
    2 – Zenginleştirilebilir eklentiler desteği ile tam ekran oyun oynayabilme, son dakika haberlerini okuyabilme, namaz vakitlerini takip edebilme gibi birçok eklentiye direk erişim özelliği
    3 – Ses kayıt modülü ile oynamakta olan medyanın sesini kaydedebilme özelliği
    4 – Online TV ve radyo yayınlarını kullanıcı dostu yeni arabirimi ile kolayca takip edebilme özelliği
    5 – Favorilerim bölümü ile kanal listesini kişiselleştirebilme özelliği
    6 – Skin (Arayüz) desteği ile farklı görünümlerle programı kullanabilme özelliği
    7 – Programda yapılan değişikliklerin otomatik güncellenmesi özelliği
    8 – Yeni medya kontrol butonları ve kısa yolları sayesinde, medya dosyaları üzerinde daha kolay kontrol özelliği
    9 – Her kullanıcıya ayrı medya listesi kaydedebilme özelliği
    10 – Birden fazla dilde kullanılabilme özelliği

http://www.canlitv.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphicer82 -- 4 Temmuz 2014; 21:49:09 >

• Ben indirdim fakat internet bağlantısı yok diyor, radyo ve tv kanallarını yüklemiyor !! Halbuki internet bağlantım var.
    Bvt Live Tv 2.0 versiyonunda böyle bir sorun yoktu. Yine eskisini kullanmaya devam ediyorum..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zekierinc

Ben indirdim fakat internet bağlantısı yok diyor, radyo ve tv kanallarını yüklemiyor !! Halbuki internet bağlantım var.
    Bvt Live Tv 2.0 versiyonunda böyle bir sorun yoktu. Yine eskisini kullanmaya devam ediyorum..

Biz deneme yaptık böyle bir sorun yok, bvtlivetv.com dan tekrardan indirip kurmayı deneyebilirsiniz. Yorum için teşekkürler.
    .
  • quote:

Orjinalden alıntı: DLI

yükledim çalıştı bende, güzelmiş

yorum için teşekkürler.

Orjinalden alıntı: graphicer82

quote:

Orjinalden alıntı: zekierinc

Ben indirdim fakat internet bağlantısı yok diyor, radyo ve tv kanallarını yüklemiyor !! Halbuki internet bağlantım var.

Biz deneme yaptık böyle bir sorun yok, bvtlivetv.com dan tekrardan indirip kurmayı deneyebilirsiniz. Yorum için teşekkürler.

Denedim ama yine olmuyor.Neyse belki benim sistemde bir sorun vardır.
  • İnterneti ilk bağladığım zamanlarda kullandığım bir programdı. Yeni sürümünü deneyelim bakalım.

Orjinalden alıntı: musty®

Teşekkürlerçok güzel olmuş yeni hali daha hızlı sanki

ben teşekkür ederim.. evet daha hızlı..

• korsan tv kullanıyorum normalde birde bunu denemek lazım
  • turk kanallari varmi canli olarak bu programla internetten izleyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ersintnt

turk kanallari varmi canli olarak bu programla internetten izleyebiliyormuyuz?

evet türk kanalları var.. yerli ve yabancı radyo ve tvleri izleyebiliyorsunuz.. Bvt Live Tv 3.0 ın en büyük özelliklerinden bu..

Orjinalden alıntı: muratgun

denemedim daha eve gidince deneyeceğim program nasıl olursa olsun şimdiden başarılarınızın devamını dilerim

teşekkür ederim kardeş.. bütün türk yazılımınlarına başarılar dilemek lazım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ErdincTuran

Bende yükledim teşekkürler ama bir sorum var. Benim kota sınırlı acaba interneti ne kadar kullanıyor bu program?
    Sonra kotayı aştık diye 100TL gelmesin?

:)) kotayı neyde harcadığına bağlı, radyo dinlemek o kadar etkilemez ama sürekli tv izlersen herhalde kotan dolar.. artık takip etmen lazım : )

Mekanın, Cennet'in en Mavi'si olsun büyük üstad

• quote:

Orjinalden alıntı: boldshark

güzel bir yazılımmış...paylaşım için teşekkürler

ben teşekkür ederim kardeş..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.