Şimdi Ara

BİM AKTÜEL ÜRÜN -DÜRBÜN- İNCELEMESİ.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu sabah kalktım,sırf kendim için taa BİM'e kadar yürüdüm,ve 19.50'ye dürbün aldım.Ürünümüzün dıştan görünümü şöyle: BİM AKTÜEL ÜRÜN -DÜRBÜN- İNCELEMESİ.
    Ürünün yanında bir kaç parça şey aldım,onlar da şöyle: BİM AKTÜEL ÜRÜN -DÜRBÜN- İNCELEMESİ.
    Ürünümüzün paket içeriği;Dürbün,temizleme bezi,boyun ipi ve çantadan oluşuyor.: BİM AKTÜEL ÜRÜN -DÜRBÜN- İNCELEMESİ.
    Şimdi geldik asıl ürüne.Dürbünümüzün üstten görünümü şöyle: BİM AKTÜEL ÜRÜN -DÜRBÜN- İNCELEMESİ.
    Bu da başka bir üstten görünüm: BİM AKTÜEL ÜRÜN -DÜRBÜN- İNCELEMESİ.
    Bu da bonus: BİM AKTÜEL ÜRÜN -DÜRBÜN- İNCELEMESİ.

Şimdi de ürünün kalitesine geldik.
    Öncelikle söyleyeyim BİM'in diğer ürünleri gibi plastik kokmuyor.
    Ürün sağlam bir şeye benziyor.Malzeme v.s iyi.
    Yakınlaştırması v.s 19.50'lik bir dürbüne oranla çok çok iyi.
    Gün ışığında çok net gösteriyor diyebilirim.

Fiyat:9/10
    Kalite:8/10
    BİM'den almanın verdiği mutluluk PAHA BİÇİLEMEZ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B0B5D7B50 -- 23 Eylül 2011; 11:14:24 >

• nasıl gösteriyor beğendinmi.böyle incelememi olur sadece resim

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

görüntü açısı falan nasıl. Yani ne kadar uzaklığı gösterebiliyor,net mi? tavsiye eder misin?

++

Orijinalden alıntı: StoryLine

quote:

Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam

görüntü açısı falan nasıl. Yani ne kadar uzaklığı gösterebiliyor,net mi? tavsiye eder misin?

++

Evet,görüntü açısı,netliği fiyatına göre gayet iyi.Tavsiye ederim,sizde edin BİM kazansın

•  BİM AKTÜEL ÜRÜN -DÜRBÜN- İNCELEMESİ.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *DeviantART -- 23 Eylül 2011; 11:18:58 >

PSN:Darkhate90
  • forever bim
    ama askerde böyle piyasa malı dürbün doluydu. bi kaç ay sonra merceği yerinden kayar düşer herhalde.yada açısını kaybeder görüntü bozulur.yanlış anlamayın bimden aldığınız için söylemiyorum.piyasa malları genelde böyle oluyo.
    ayrıca konuyla alakasız ama dürbünü ne için aldın tek tarafını söküp silahın üstüne bantlayıp mevcut silahını sniper olarak kullanmak içinmi :)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 78erhan78 -- 23 Eylül 2011; 14:27:02 >

Orijinalden alıntı: mumak

nikona giydirmiş bim :))) rikon ne ya :D
    ama askerde böyle piyasa malı dürbün doluydu. bi kaç ay sonra merceği yerinden kayar düşer herhalde.yada açısını kaybeder görüntü bozulur.yanlış anlamayın bimden aldığınız için söylemiyorum.piyasa malları genelde böyle oluyo.
    ayrıca konuyla alakasız ama dürbünü ne için aldın tek tarafını söküp silahın üstüne bantlayıp mevcut silahını sniper olarak kullanmak içinmi :)))

ya aslında dürbünle hiç alakam bile olmazdı,o dürbünü kullanacağım ayda yılda 1 kaç kere.yani avlanmaya falan gitmeyeceğim,karşı binayı falan kesicem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.