Şimdi Ara

İxora parfüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
14.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İxoradan önerebileceğiniz parfümler ve kodları nedir ? Ayrıca one millionun kodunu arıyorum.

• E218,E171,E095
    aldım
    Cevap gelmeyince :)
  • one million niye almadın? E201 kodu
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspcü

one million niye almadın? E201 kodu

Kodunu bulamadım sence 3ünden hangisiyle değiştireyim ?
  • ixora'nın kokusu kalıcı mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yeni klavye

ixora'nın kokusu kalıcı mı ?

Bilmem deniyeceğim.Orjinal burbery classic aldım o bile kalıcı değil açık deniyeceğim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 16 Aralık 2010; 22:10:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blank42

quote:

Bilmem deniyeceğim.Orjinal burbery classic aldım o bile kalıcı değil açık deniyeceğim

kandırmışlar seni :)

peki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bargello Erkek Parfüm Önerisi
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

kandırmışlar seni :)

peki.

Hepsiburadadan aldım

Bu mu sahte ?

• quote:

quote:

hiçbirini denemediğim için kesin bişey diyemem ama ben olsam beckham'ı almazdım one million'u kesinlikle tavsiye ederim ama, ixora'nın belki de iyi yaptığı kokudur, kalıcılık ve benzerlik çok çok iyi, orjinalden neredeyse fark yok, hele d&p hiç yarışamaz
  • quote:

quote:

quote:

hiçbirini denemediğim için kesin bişey diyemem ama ben olsam beckham'ı almazdım one million'u kesinlikle tavsiye ederim ama, ixora'nın belki de iyi yaptığı kokudur, kalıcılık ve benzerlik çok çok iyi, orjinalden neredeyse fark yok, hele d&p hiç yarışamaz

beckham hangisi oluyor ?

• quote:

E218

http://www.kozmetikvar.com/urunDetay.asp?urunid=207

Söyledim teşekkürler
  • Orjinal parfumler oyle acik parfumler kadar agir kokmaz ama tom ford ve chanel in bir modellerinin parfum oranlari yuksek orjinal olarak almanizi oneririm baymaz ama kalicidir. Orjinal kenzo power 2. tercihim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: azawarai

Orjinal parfumler oyle acik parfumler kadar agir kokmaz ama tom ford ve chanel in bir modellerinin parfum oranlari yuksek orjinal olarak almanizi oneririm baymaz ama kalicidir. Orjinal kenzo power 2. tercihim.

Ben yine bir ixora denemeni tavsiye ederim. Öyle ağır kokusu yok düşündüğün gibi. deneme ihtimalin varsa bir orjinal parfümcüde dene bi de ixorada.
  • ixora dan yeni parfümlerim geldi az önce :)) 2 tane aldım 2 tane de hediye verdiler. diesel only the brave (e236) birebir gidip orjinalini koklayın aynısı resmen kokusu da baharatlı ve fresh karışımı bi koku ama gerçekten güzel bi koku tavsiye ederim.

ikinci parfümüm black xs (e188) die bişi. tatlı bi kokusu var. çilek gibi. esmerlere çok yakışıcağını düşünüourum. yine çok benzetmişler gerçekten bunuda tavsiye ederim eğer orjinalini beğenirseniz güzel yapmışlar.

üçüncüsü sculptere (e099) die bişi ama pek beenmedim bunu. biraz ağır ve baba kokusu gibi geldi. ağır kokulardan hoşlanmadığım için olabilir.

son kokum ise zen die bi koku kodu e229. çok seviyorum bu kokuyu çok fresh ve ferah ve farklı bi kokusu var. Ama bunun orjinalini bilemioyrum denemedim. Ama güzel kokuyor.

bu arada testerlarda geldi.
    kodları e236 , e188 , e068 ,e101 e 208 bunlardan birini merak eden olursa söleyebilirim kokularını :))

• nereden aldın. (netten aldın sanırsam ondan soruyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: eediz

ixora dan yeni parfümlerim geldi az önce :)) 2 tane aldım 2 tane de hediye verdiler. diesel only the brave (e236) birebir gidip orjinalini koklayın aynısı resmen kokusu da baharatlı ve fresh karışımı bi koku ama gerçekten güzel bi koku tavsiye ederim.

ikinci parfümüm black xs (e188) die bişi. tatlı bi kokusu var. çilek gibi. esmerlere çok yakışıcağını düşünüourum. yine çok benzetmişler gerçekten bunuda tavsiye ederim eğer orjinalini beğenirseniz güzel yapmışlar.

üçüncüsü sculptere (e099) die bişi ama pek beenmedim bunu. biraz ağır ve baba kokusu gibi geldi. ağır kokulardan hoşlanmadığım için olabilir.

son kokum ise zen die bi koku kodu e229. çok seviyorum bu kokuyu çok fresh ve ferah ve farklı bi kokusu var. Ama bunun orjinalini bilemioyrum denemedim. Ama güzel kokuyor.

bu arada testerlarda geldi.
    kodları e236 , e188 , e068 ,e101 e 208 bunlardan birini merak eden olursa söleyebilirim kokularını :))

hocam İxora nın ne olduğunu tam bilmiyorum DP gibi mi, birde fiyatlar nasıl

• evet dp gibi bi firma. Dp gerçekten güzel bi firma ama benim heryerimi yara yaptı :(( bütün açık parfümleri denedim bende (malum öğrenciyiz ) aklınıza gelen herşeyi. ixora da karar kıldım kalitesi çok güzel. Gerçekten çok kalıcı ve yağlı değil. Tabiki bazı parfümleri tutturamıolar ama genel olarak iyi gerçekten.

trk netten aldım. ama bi çok yerde bayisi var zaten hatta en fazla bayisi olan açık parfüm markası denilebilir. Bence bi şubesine git ve dene :)) özellikle one million ve lacoste red harika.Aksini söyleyen biri çıkamaz.Orjinalden daha iyi ikiside emin olabilirsiniz.
  • bu arada fiyatlartan bahsetmedim.Bayide 100 lük 30 tl yanında 35 ml hediye veriolar. İnternette de hediyeler aynı ama 28 tl 100 ml fiyatı temsilci koduyla birlikte 25 e düşüyor.Fiyatlar dp ile aynı hatta biraz daha uygun kaliteside daha ii olunca alerji yapmadığı için ixora 1 numara :)
  • teşekkürler hocam bilgiler için bahçelievler metroportta varmış bigün uğrarım,

birde sormak istediğim, rochas - one million kokularını denedinmi, bu tarz kokuları seviyorum şekerli çikolatalı kokuları yada önerebileceğin varmıdır
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.