Şimdi Ara

Buzlu Espresso Çarpar mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

iİş yerindeki kahveciden arkadaş ofisteki herkese ısmarladı.

ilk defa denedim ama yarısına gelmeden sarhoş gibi oldum.

Arkadaşa içine ekstra bir aroma koyup koymadığını sordum; “Ne aroması abi, düz espresso işte!” dedi.

Hergün yarım litre kaynar espresso içerim sorun olmaz ama neden buzlu olunca çarptı anlamadım…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Buzlu olduğundan değil çekirdeğindendir bence o.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Cem_Alim C kullanıcısına yanıt
    Hocam dikkat edin ben de çok içerdim birgün 3. Bardağı gömerken
    Anksiyete tetikledi bende elim ayağım uyuştu heycan ter tansiyon fırladı ambulansla acile gittim 6 ay depresan kullandım yeni yeni iyileştim
    Tek başına kahve değil tabi Stres faktörü de var tabi ama çok kafein vücuda zarar
    Tedavi döneminde kahve içerken sarhoş gibi oluyordum çarpıntı falan da yapıyordu şuan geçti ama sınırladım kafeini falan
    Birde kahve türü kavrumu da önemli eğer darkl roast dediğimiz kömürümsü kavrumsa ağır gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 9 Ağustos 2024; 11:21:22 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • az iç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 haftadır lejyoner hastalığı ile cebelleştiğin için e haliyle vücud buz gibim bi içecekle karşılaştığında afallıyor ve sen de kendini kaymon çarpmış gibi hissedeyyon...

• Soğuk kahve çarpıntı yapmaz sarhoş olucak kadar fakat kafein toleransın yoksa yamultabilir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.