Şimdi Ara

BUZDOLABINA BENZEYEN ARAÇLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
1.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-porsche-turker-motors-2010-cayenne-3.0-dizel-beyaz-gts-paket-201739312/detay
    örnekte olduğu gibi

arkadaş bir renk bir arabaya bu kadarmı yakışmaz ki o renk en çok tercih edilen renk olsun. babamdada vardı bu hastalık illa beyaz olsun.
    filo falan diceniz kısmen doğruda beyaz alan kişisel kullanıcıda çok bence arabanın güzelligini törpülüyor bu renk. motor kaputunu açınca sanki içinden mutfak malzemeleri çıkıcak gibi duruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi korkanadam -- 23 Mart 2015; 13:22:29 >

• bende şu aracı doğalgaz kombisine benzetiyorum

• D sınıfı ve üzeri araçlara hiç yakışmıyor. Ben de şunu beyaz yatak odası takımına benzetiyorum, karyola gibi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şıh Hazretleri -- 23 Mart 2015; 13:43:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Klimayı açınca Tanıma tam uyar.

• ben de bu ikisini çok benzetiyorum yav. bazen tuhaf geliyor bi tek ben miyim acaba diye ama 2-3 arkadaşıma da söyledim benzettiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hysteria_ -- 23 Mart 2015; 13:49:24 >
  • Degisik benzetme olmus,renkli araba gorunce bende drek yuruyen gerhane dyorum..

•  BUZDOLABINA BENZEYEN ARAÇLAR

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hyundai Accentin içine su girdi.
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyaz ve gri Türkiye'de en çok tercih edilen renk. İşine gelirse.

• Kesinlikle almam beyaz yada gri araç.
  • Ilk ilandaki araba olsunda varsın beyaz olsun..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu an mavi grande puntom var.
    beyaz renk çok kullanışlı,
    bundan sonraki arabam beyaz olacak muhtemelen.
    siyah renkli ilanları hiç açmıyorum bile.
    beyaz kullanışlı bir renk.
  • 2. El kaygısı beyaza zorluyor.

• Beyaz rengin tek tük yakıştığı modeller var ama bunun dışında olur olmaz her araçta tercih edilip artık işin cıvığının çıkartılmasının bana göre üç açıklaması var :

- Zevksizlik.
    - Metalik boya parası vermemek için başvurulan bir yol.
    - Kiri çiziği pek göstermediği iddiası nedeni ile pasaklı kullanıcıların tercihi (bana göre bu da bahane, arabayı iki ayda bir temizletiyorsan bu rengin değil, senin suçun ).

"güneşte arabanın içi ısınmıyor"muş falan hikaye. Kızgın güneşin altında kaldıktan sonra renk falan affetmiyor, camları açıp havalandırmak zorunda kalıyorsunuz her türlü.

Bazen ikinci el ilanlara bakıyorum, dışı beyaz-içi siyah, dışı siyah-içi siyah, siyah-beyaz-siyah-beyaz-siyah-beyaz, bir noktadan sonra fenalık geliyor.

•  BUZDOLABINA BENZEYEN ARAÇLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vincentvega -- 23 Mart 2015; 14:53:00 >
  • Beyaz 10 numara renk.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buzdolabi denilince üstüne tanimam.

• Beyaz her araca yakışmıyor.Ancak bazı araçlara beyaz çok iyi gidiyor.Özellikle eskiden siyahın en çok yakıştığı markalardan Mercedes'e artık beyaz rengin yakıştığını düşünüyorum.Sebebi de şu.

Mercedes'in yeni modellerinde bol girinti çıkıntı ve gölge oyunları var.Bu da beyaz renkte çok belli olurken siyahta belli olmuyor ve daha sıradan bir görüntü oluşuyor.

Bir de Mercedes'in beyazı hafif kreme yakın.Onun da etkisi var bence.Filo arabalarındaki gibi süt beyazı pek hoş durmuyor ve sıradan görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de arabalara beyaz rengi çok yakıştırıyorum
  • siyah da tabuta benziyor

kirmiziyi zaten malum yumuşak ruhlu arkadaşlar kullaniyor.birde bayanlar.

gri zaten şirket arabasi rengi.

• Beyaz renk furyasını başlatan araç Audi Q7 zaten birtek ona yakışıyor. Onun rengi de inci beyazı idi. Tabi 7000€ renk fiyatı olunca,kullanıcılar opak beyaz almaya başaldı vs derken premium marka bir çok araca sıçradı gitti.

Bir aralar siyah renk modaydı,şimdi de beyaz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.