|
Ofiste yeni mini buzdolabı aldım, 3 gündür kullanıyorum ve kullanmaya başladığımdan beri elektrikte anlık dalgalanma oluyor. Parazit midir veya neden kaynaklı bilemiyorum. PC, modem, lamba vs sıkıntı gözükmüyor fakat buzdolabı ve monitör gidip geliyor. O an buzdolabından yeni çalışmaya başlamış gibi ses geliyor. Yani aslında çalışmaya başladığında/durduğunda mı dalgalanma yaratıyor yoksa dalgalanmadan dolayı mı elektriği gidip geliyor bilmiyorum ama monitör de kararıp anlık geliyor. Ofiste en fazla 8-10 saat duruyorum ve bu durumu belirsiz aralıklarla günde ortalama 5-6 kez yaşadığım (ya da fark ettiğim) oldu. Yaygın denilebilecek bir problem midir? Tesisatta veya direk buzdolabından mı kaynaklanıyordur? Daha fazla beklersem ciddi problemlere yol açabilir mi? Buzdolabı servisi mi yoksa elektrikçi mi durumu çözebilir? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oommeerr89 -- 13 Temmuz 2023; 2:39:40 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler