Şimdi Ara

Büyük Şehirlerde Prim Yapması Muhtemel Bölgeler ? ( Arsa - Ev )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
2
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Böyle bir konu eksikliği var , bulunduğu büyük şehirden kesine yakın bilgiye sahip kişiler buraya yorum yazarlarsa harika olur.

• Aynen dostum, daha yeni Silivri tarafından arsa aldım.İlerde arsanın ne olacağını bilmek isterim.İmar gelsin yeter :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: trktlh

Aynen dostum, daha yeni Silivri tarafından arsa aldım.İlerde arsanın ne olacağını bilmek isterim.İmar gelsin yeter :)

H.olsun , pek ilgi gösteren olmuyor nedense.
  • bgs0 kullanıcısına yanıt
    Saolun hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncel tutalım....
  • İstanbul ev için Tuzla
    Arsa için Tekirdağ kadar olan yerler.
  • Maltepe ugurmumcu buralar suan degerli zaten ancak herkesene minimum 25 - 50 hin arasi deger katiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Maltepe ugurmumcu buralar suan degerli zaten ancak herkesene minimum 25 - 50 hin arasi deger katiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: eyoruk

İstanbul ev için Tuzla
    Arsa için Tekirdağ kadar olan yerler.

Hocam tuzla olayına takıldım , acaba neden değerlenir buradaki evler ?

Ayrıca hangi tarzda ev satın almak mantıklıdır ? Büyük firmaların satışa sunduğu evler mi ?

Ayrıca 1+1 - 2+1 -3+1 evlerden hangisini satın almak daha mantıklıdır ?

Eğer biraz vaktinizi ayırıp sorulara cevap verebilirseniz çok iyi olurdu , şimdiden teşekkürler.
  • mALUM İstanbul da pek boş alan kalmadı Bir ucu Tekirdağ diğer ucu Gebze kadar olacak yakında !

Metro gelecek olması,havalimanı,yeni üniversiteler falan..Yeterli oluyor gelişmesi için.

Gerisi bütçeye kalıyor.
  • Bence Kağıthane daha da değerlenecek.
    Eyüp ve Beyoğlu da değerlenecek.
  • inşaat demiri fiyat takibi, demir fiyat arşivi, gelişen demir piyasaları haberleri ve yorumları için Güleç Demir Çelikwww.gulecdemir.com.tr firmasının sunduğu ücretsiz bilgilendirme yapanwww.demirfiyatlari.com adreini tavsiye ederim
  • emlakta balon var.nakitte kalmakta fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

emlakta balon var.nakitte kalmakta fayda var.

Hocam bu iddianız hakkında elinizde kaynak var mı ?

Bende çok defa bu tip iddialara denk geliyorum , aslında bencede öyle.

En son geçenlerde sağlam bir kaynaktan bu tip bilgi almıştım.
  • beyler benden tavsiye arsa alirsaniz 100 bin tl den az degerde arsalar alin alicisi cok olur cabuk elden cikarabilirsiniz.

emlakta gercekten balon var dumankaya hi fit projesinde daire fiyatlari mayista 99 bin tl den basliyordu şimdi 157 bin tl den basliyor . 2 bloktan olusan projenin 1 bloktaki daire satislarinin %70 i bitmis (satis stratejisi de olabilir)

Ben abartili fiyatlara asla daire almam . Millet ne kadar para savuruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bgs0

quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

emlakta balon var.nakitte kalmakta fayda var.

Hocam bu iddianız hakkında elinizde kaynak var mı ?

Bende çok defa bu tip iddialara denk geliyorum , aslında bencede öyle.

En son geçenlerde sağlam bir kaynaktan bu tip bilgi almıştım.

hocam bu sosyal bir gerçek kanıta gerek yok.
    ha illa kanıt isterim derseniz 1+1 70 m2 dairelerin 800 bin lira satıldıgı projelere göz atın.
  • Bizim köyümüzde değerlenebilecek yerler varmı ?
    izmir
  • son 5-6 aydır silivri ve çerkezköy kapaklı taraflarında arsa bakınıyorum fiyatlarda şişkinlik var.bilmediğin bölgelerde komisyoncular fazla fark koyuyor,talep olan bölgelerde fiyatlar hemen artıyor,ucuz yerler yerleşime uzak,kolay değil bu işler çok gezmek gerekiyor.
  • arkadaşlar arnavutköy tarafı ne durumda acaba? bir kaç yıl önce almaya niyetlenmiştik ama alamamıştık. uygundu fiyatları. ayrıca ankarada 50-60 bin civarı arsa tavsiyeleriniz nerelerdir? kimileri temelli yi uygun görüyor. fikir verirseniz memnun olurum
  • İstanbulda emlak balon. Esenyurt kurtköy vs vs. Binlerce konut inşa ediliyor ve edilmeye devam edicek. Peak noktası bilinse bile nato kafa nato mermer mutahitlerin umrunda değil. Patlayacak. Müneccim olmaya gerek yok. Şu an sadece tüketiyoruz ileriyi düşünmüyoruz. Aynısı araç içinde geçerli. Bu ötvle bu kurla araba satışları tam olarak dizginlenmedi. %30 civarı düştü ki yeterli değil. Gayrimenkule yatırım yapcaksanız ege akdeniz yazlık yatırımı iyidir. Çok iyi kondisyondaki evleri almaya gerek yok. Ufak kasabalar şehirlerde araziler evler hala 100 300 bandında ilerlemekte. Alıp kenara atmakta fayda var. İlla değerlenir yol geçti havaalanı yapıldı derdi yok. İnsanımız büyük bir sallantıdan sonra araba alıp betonarme rezilliğin içinde oturmaktan sıkılıcak. Tatil kültürüde hafiften oturuyor. Ev alıp kalabalık ailelere günlük kiraya vermek mantıklı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.