Cevap kendi cümlende saklı, normalde oralara gitmeyenler gitmeye başladı, kitap okuma kültürü olmayanlar malum kitapçıdan çıkmıyor. Ne kadar südürülebilir. Yapamazlar, çünkü kültürlerinde yok, yaa değiştirecekler ki çok zor, yada bir süre sonra bırakacaklar. Ama boykot edenler gidebildiği kadar yere girer, zira alternatif çok ve yerli marka olarakta alternatif sorunu yok. En fazla 1 tafta sonra o kahveciyi bomboş görebilirsin. |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (42. sayfa)

-
-
Özgür Özel, İmamoğlu ve erken seçim için imza kampanyasını bayramın ilk günü başlattı.
t24
Özgür Özel, İmamoğlu ve erken seçim için imza kampanyasını Trabzon'da başlattıhttps://t24.com.tr/haber/ozgur-ozel-imamoglu-ve-erken-secim-icin-imza-kampanyasini-bayramin-ilk-gunu-baslatti,1229257 -
Benim de tek temennim bu, umarım olayların sıcağı ile dolmuştur. Dediğiniz gibi 1 haftaya kalmaz milletin hevesi biter de boykot çok daha güzelce işe yaramaya başlar. Ben zaten fazla alışveriş yapmıyordum listedekilerle, artık hiç yapmıyorum umarım aynı bilinçlikte devam ederiz.
Yukarida bana cevap veren diğer şahısı alıntılamaya gerek bile duymuyorum, her şeyi körü körüne takip eden, hiçbir şeyi sorgulamayan tiplerden bir cacık olmaz zaten. Konuyla ilgili endişesini dile getiren kişiye hemen akp trolü damgası vurmak güzel kafa. Böyle devam et bir yerlere varırsın belki.
-
Boykot edilen kahveci, Özgür Özel'i arayıp boykutu sonlandırmak için ne yapmamızı istersiniz diye sordu. Sen diyorsun ki markalar Özgür Özel'e bizi de boykot edin diyormuş
. Sonra da niye troll damgası vuruyorsun diyorsun. Boykotun işe yaramayacağından endişe eden muhalif ile boykot işe yaramıyormuş gibi yapan, umutsuzluk aşılamaya çalışan algıcıyı ayırt edebiliyorum.
Edit:
Alıntı
metni:Markalar, özgür özel'e bizim ürünleri de boykot eder misin diye çağrı yapmaya başladı, boykot edilen yerler durduk yere yüksek profit sağlamaya başladı. Burada yorum değil iki tane teyite muhtaç iddia var. Eğer bu iki iddiaya dair geçerli bir kaynak sunamıyorsan amacın algı yaratmaktır. İddianı kanıtla ben de senden özür dileyim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarkTechno -- 30 Mart 2025; 18:11:50 >
-
Siyasetle hiç bir alakası olmayan , bu ülkenin değerli ürünlerini de boykota başlamışlar . Sleepy mesela ? bu firmanın boykot edilmesi ne kadar saçma sapan bir şey arkadaşım .
-
Vah vah ne yazık.
-
"Nasıl olsa yargılanmam" diyerek itiraf etti... Bunun şuan yargılanıyor olması lazım değil mi.
halk tv
Espressolab'ın sahibi yaptığı kaçakcılığı "Nasıl olsa yargılanmam" diyerek itiraf ettihttps://halktv.com.tr/ekonomi/espressolabin-sahibi-yaptigi-kacakciligi-nasil-olsa-yargilanmam-diyerek-itiraf-924508h -
Sahibi uzun süre Akp il başkanı olarak görev yapmış ve ailecek Akp'liler. Yetmez mi?
-
Ülkeyi hep bir elden batıralım da rahata erelim.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Akpli olunca "zaman aşımı" işliyor. Muhalif olsan 1000 sene önceki şeyden bile dava edilebilirsin.
-
AKP'li şirketlerden alışveriş yapmazsak ehonomi çoh kötü mü olacak?
-
Haber kanallarinda denk geldim. Gerci haber kanallarinin cogu yandas olmus artik, asil algiyi haber kanallari yapiyor. Siz bi haberlere bakin cogu kanallarda akp aleyhine hicbir haber yapilmiyor. Haber takip eden normal kesim bayagi yanlis yonlendiriliyor suan. Bana degil haber kanallarina saldirman gerekiyor, benim algı yaptığım bir şey yok.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu imza kampanyası işide yok oylama yaptık 15-20 milyon oy çıktı.
Yok miting yaptık 2.2 milyon insan geldi muhabbeti gibi olacaksa hiç bir kıymeti anlamı yok.
Oraya verilen imzalar resmi olmalı ki bir anlamış kıymeti olsun.
Cumhurbaşkanı adayı için verilen imzalar mantığında olmalı. NOTER onaylı flan. Yoksa çoklu imza attım amcamın dayımın dedemin yerine doldururda doldururum mantığı ile sülaleyi imza verdi gibi gösterirler. Üstüne denetim yok aynı adam 10 farklı yerde 20 farklı imza atsa kim denetleyecek ?
CHP çıkacak aaa biz 30 milyon imza topladık dese seçime 3 yıl varken hangi işsiz sayacak ki olnarı !!! Resmi imza olmadıktan sonra hiç bir anlamı ve kıymeti olmayacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 30 Mart 2025; 19:42:40 > -
Konu akp li şirketleri geçti ekonomik boykot boyutuna geldi.
İhtiyaç harici hiçbir şey almamaktan bahsediliyor. Esasen doğrusu da budur, bu boykot amacıyla da yapılmamalı. Ben çocuğuma istek mi, ihtiyaç mı sorgusunu yapmasını yıllardır tembihlerim zaten.
Ama bunu birden darbe olarak yapıp, yek vücut ekonominin içinden geçme çabası hepimize vurulmuş bir darbe değil midir?
Siyasilerin koltuk kavgası yüzünden benim alım gücüm neden daha da düşsün arkadaşım? Özgür Özel’in gelir durumu çok iyi olmalı ki dünya umurunda değil tabi. Ben umursuyorum açıkçası.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
100 tane farklı ürün aldınız, ne olduğu fark etmez.
Domates, telefon, araba, bilgisayar, uçak, kalem, kağıt, şeker, çikolata, kahve vb.
Bunların kaç tanesi yerli, yerli olanların yüzde kaçı yerli?
Eğer bu durumda yerlilik oranı %50'nin üzerinde ise boykot etmek pek iyi bir şey değil.
Ama tam tersi ise yurt dışına para çıkmamış olmuyor mu?
Ithal ürünleri daha az almamız daha iyi değil mi ekonomi için?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Halk kendi iradesi ile bir ürünü markayı boykot edebilir.
Ancak siyasi bir partinin markaları boykot çağrısı, aslında o partinin beceriksizliğidir ve o partiye dönüşü ağır olabilir.
Neden?
*** Boykot ettiğin firma yerli ise, sermayesi ve çalışanları büyük oranda yerlidir. Her firmayı bir parti gibi düşünün. O firmanın zarar görmesi, bi kere çalışanlarını etkilediğinde, o çalışanın -seçmenin- o partiye oy vermesi asla beklenemez. (bi kaç istisna belki).
çalışan şunu düşünecek : "ulan, oy verdiğim partinin lideri bizim şirketi boykot etti, ben de işsiz kaldım:("
Daha muhalefetteykene ekonomiye zarar veren bir liderin, iktidarda iken aksini yapacağına inanmak aptallıktır. Seçmen asla aptal değil.
---
*** Bu ticari markaların aynı zamanda partilerle de ticari bağları var, bu markalar üstü kapalı bu partileri ambargoya koyarlarsa, bu partilerin kendisi bundan zararlı çıkacaktır.
---
Doğuş Grubunun Ceo'su ve patronu bundan sonra CHP'ye nasıl bakar sizce? Bu adamların amacı para kazanmak ve kâr etmek ve ekonomik istikrar. Daha muhalefetteykene bir partinin bunların ticari faaliyetlerine zarar vermesi, sizce bu şirket yöneticileri ve ortakları için kabullenebilir değil.
Ülker Grubu, önce boykot sonra listeden çıkart :)) n'apıyoruz, bilgisayar oyunu mu oynuyoruz! Ülker, Özgür Bey'e bundan sonra nasıl bakacaktır.
----
Ticari şirketler para odaklıdır. Piyasa enflasyonist de olsa, öngörülebilir bir piyasayı isterler. Özgür Beyin politikalarında yarın n'olacağını kimse bilemedi.
----
Diğer taraftan, bu markaların Chp'ye bir ambargosu olmadı. Bazı şubelerinde adamlar Özgür Beyin sokağa çağırdığı kalabalığı işletmelerine almamışlar. Bundan daha doğal olanı ne var ki? İşletme orası, sığınma evi mi?
---
CHP KENDİNİ BİTİRMEYE ANT İÇMİŞ.
-
Masal anlatma hadiii
-
-- Köpek gibi korkmuşlar köpek...
-- Burada korkudan mesaj atmaya başlamışlar.
-- Beyler boykota devam. Sadece markalarla sınırlı kalmamalı mahallendeki bakkal akpartii mi alma kardeşim. Sen nasıl yok sayılıyorsan onun nezlinde, sen nasıl onun partisi dışında partiye oy verdiğinde terörist ilan ediliyiorsan yapma alışveriş.
--
-
bim,a101,şok gibi ucuzcu marketleri aslında sadece boykot maksatlı değil,sağlık maksatlı da kullanmamak gerek.
kalitesiz sağlıksız ürünler tüketerek tasarruf yapmış hissediyoruz ama yanlış çünkü kalitesiz ucuz yiyecekler insan vucudunu hasta eder,ve doktorlara ilaçlara vereceğiniz para markette ettiğiniz 3 kuruş tasarrufun 10 katı nı çıkartır,hele bir de kanser olursanız 100 katını,bin katını bile çıkartır.
-
HIQ nutrition alma aldırma... (spor yapanlar bilir)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X