Şimdi Ara

Büyük Beklenti Ile Başladığınız Ama Hayalkırıklığı Yaratan Animeler (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Elric.

çizimler göze batıyor, karakterler çöp şans faktörü fazla, diyaloglar kalitesiz

top 5 code geass diye liste olsa code geass o listeye bile giremez

Alıntıları Göster
    Çizimler sadece ilk sezonun ilk bölümlerinde kötü bunun sebebi ise çok basit 2006 yapımı.

Orijinalden alıntı: Guest-E94B9CA23

Çizimler sadece ilk sezonun ilk bölümlerinde kötü bunun sebebi ise çok basit 2006 yapımı.

Alıntıları Göster
    tarz olarak bahsettim ben karakterlerde bir bacak var maşallah

Alıntıları Göster
    Cowboy bebop 1998 yapımı

Orijinalden alıntı: Zodion

Cowboy bebop 1998 yapımı

Alıntıları Göster
    Yok artık cowboy bebop gerçekten code geass ile aynı kalitede çizimi olduğunu mu düşündün gerçekten

Yok artık cowboy bebop gerçekten code geass ile aynı kalitede çizimi olduğunu mu düşündün gerçekten

Alıntıları Göster
    Yok,sen çizimi kötü çünkü 2006 yapımı deyince karşı argümanımı sundum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 6 Ocak 2020; 18:0:3 >

Yok,sen çizimi kötü çünkü 2006 yapımı deyince karşı argümanımı sundum

Alıntıları Göster
    Karşı argümanın biraz zayıf kaldı gibi çünkü aralarında dağlar kadar fark var çizim konusunda.

Karşı argümanın biraz zayıf kaldı gibi çünkü aralarında dağlar kadar fark var çizim konusunda.

Alıntıları Göster
    Ben de onu diyorum.Cowboy bebop daha eski olmasına rağmen daha iyi.Demek ki isteyince yapılıyormuş,yılla ilgisi yokmuş

Ben de onu diyorum.Cowboy bebop daha eski olmasına rağmen daha iyi.Demek ki isteyince yapılıyormuş,yılla ilgisi yokmuş

Alıntıları Göster
    Cowboy bebop çizimlerinin gerçekten Code Geass'dan biraz bile iyi olduğunu düşünüyorsan göz doktoruna gitmelisin.

Cowboy bebop çizimlerinin gerçekten Code Geass'dan biraz bile iyi olduğunu düşünüyorsan göz doktoruna gitmelisin.

Alıntıları Göster
    Karakter tasarımları(cowboy bebop)
    Çevre tasarımları(cowboy bebop)

Belki pixel sayısı falan daha kötüdür

Yani overall da bebop daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 6 Ocak 2020; 19:9:43 >

Alıntıları Göster
    Code Geass'ın yönetmeninin Code Geass'dan önce yaptığı (dolayısıyla tribüne henüz bu derece teslim olmadığı) tek bir seriyi yada SD olmayan herhangi bir Gundam serisini bile izlememiş, Code Geass R2'nin ilk bölümünde Kallen'in omurgasının 360 dereceye yakın döndüğünü Lelouch fanboyluğundan farketmemiş, götünden partiküller çıkartarak uçan adamları aynı sebepten umursamamış birisi Code Geass'ın Cowboy Bebop'dan daha iyi olup olmadığına racon kesemez der ve giderim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akuma_Blade -- 7 Ocak 2020; 20:56:55 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Code Geass'ın yönetmeninin Code Geass'dan önce yaptığı (dolayısıyla tribüne henüz bu derece teslim olmadığı) tek bir seriyi yada SD olmayan herhangi bir Gundam serisini bile izlememiş, Code Geass R2'nin ilk bölümünde Kallen'in omurgasının 360 dereceye yakın döndüğünü Lelouch fanboyluğundan farketmemiş, götünden partiküller çıkartarak uçan adamları aynı sebepten umursamamış birisi Code Geass'ın Cowboy Bebop'dan daha iyi olup olmadığına racon kesemez der ve giderim.

Alıntıları Göster
    Code Geass daha iyi demedim çizim olarak daha ileride diyorum. İnsanlara fanboy diyip burada cowboy bebop fanboyluğu yapıyorsun kaybol.

• Bu kadar eye candy meraklılığı da ayrı bir gariplik. Cowboy Bebop 8 yıl öncesinin animesi olmasına rağmen bana daha oturaklı ve kaliteli geliyor çizimleri ve karakter dizaynları. Zevk meselesi yani bu işler.

AMD Ryzen 9 7950X3D | ARCTIC Liquid Freezer II 360 (Rev. 7)
    MSI MPG X670E CARBON WIFI | CORSAIR VENGEANCE® RGB 64GB (4x16GB) DDR5 DRAM 6000MHz C40 Memory Kit — Black
    PNY GeForce RTX™ 4090 24GB XLR8 Gaming VERTO™ EPIC-X RGB Triple Fan | SAMSUNG 980 PRO 1TB | WD Ultrastar DC HC520 12TB
    CORSAIR RM1000x SHIFT | CORSAIR iCUE 4000X | MSI G274QPF-QD | 2 x ASUS VP279QGL
    RAZER Viper Ultimate | SteelSeries QcK Edge XL | Cooler Master MasterKeys MK750 | HyperX Cloud Alpha S
    Arch Linux | Windows 11 IoT Enterprise LTSC
  • Code geass ı bende bitiremedim yani çekmedi beni sonraki bölümler bi türlü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Code Geass daha iyi demedim çizim olarak daha ileride diyorum. İnsanlara fanboy diyip burada cowboy bebop fanboyluğu yapıyorsun kaybol.

Alıntıları Göster
    Code Geass'ın Cowboy Bebop'dan daha iyi çizimlere sahip olduğunu söylemen yeterince troll, bak Bilal'e anlatır gibi yazıyorum, Goro Taniguchi'nin Code Geass'dan önceki tek bir serisini bile izlemediğin çok barizken boş boş racon kesemezsin. Cowboy Bebop'un sadece animasyonları değil, bir karakter dramı olarak anlattığı hikaye bile Code Geass'a göre çok daha yetişkin işi ve çok katmanlıdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Akuma_Blade

Code Geass'ın Cowboy Bebop'dan daha iyi çizimlere sahip olduğunu söylemen yeterince troll, bak Bilal'e anlatır gibi yazıyorum, Goro Taniguchi'nin Code Geass'dan önceki tek bir serisini bile izlemediğin çok barizken boş boş racon kesemezsin. Cowboy Bebop'un sadece animasyonları değil, bir karakter dramı olarak anlattığı hikaye bile Code Geass'a göre çok daha yetişkin işi ve çok katmanlıdır.

Alıntıları Göster
    Boomer kaybol hadi cevabımı verdim ben çizim diye bahsediyorum gelmiş hala bana yok karakter tasarımı falan diyor manyak ya. Kafayı yemiş millet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E94B9CA23 -- 10 Ocak 2020; 9:52:51 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.