Şimdi Ara

Büyük Beklenti Ile Başladığınız Ama Hayalkırıklığı Yaratan Animeler (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
2.750
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SAO;ilk 15 bölüm çok iyi sonra Türk filmi/dizilerine döndü.

Bleach, Aizenle bitmeliydi. Aizen den sonra saçm sapan oldu/bitti.

Kyoukai no Rinne,

Fate/Zero

Code Geass

Rokka no Yuusha(aksiyonla başladı sonra kapalı bir alanda kahraman olmayan 7.kişi bulma oyununa döndü)

Madan no Ou to Vanadis

Servamp

World Trigger(Konusu güzel ama çizimleri berbat ötesi)

Soru işaretleriyle biten mi ararsın, tek sezonluk mu ararsın, böyle böyle daha birçok anime sayarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Quard -- 14 Haziran 2017; 18:32:35 >
    4-Tokyo Ghoul
    5-Tokyo Ghoul
    6-Tokyo Ghoul

Bu arada anime kültürü olan fakat Gintama'yı beğenmeyen insanları anlamıyorum, vardır sebepleri illa ki ama ben anlamıyorum işte.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elfen Lied ve One Punch.

Abi , One Punch, komik diye diye izlettiler. Abi bu kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum...

Önünüzdeki dünyanın en güzel eseri de olsa beklentiniz olduğu için alıcağınız zevki alamazsınız. (steins gate hariç )

Şans eseri yakalayıp ilk bakışta beğendiğim serileri izlerim.Leş gibi olsa da kendim bulduğum için izletir kendini

Ama tabi benim de öneri üzerine izlediğim seriler oldu.

Darker than Black'e tam olarak 3 kere başlayıp 3'ünde de dayanamayıp bıraktım.

Elfen lied ilk izlediğim anime olmasa bırakırdım animefreak.tv zamanında izlemiştim bide 144p felan. Openingi hala dinlerim o ayrı.

Arakawa: Under the bridge.

Danshi Koukousei no Nichijou (bunu hala 9gagde görüyorum bence tam bir cringe)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Samurai Champloo
    Cowboy Bebop (kapanış müziğini çok beğendim ama 1-2 bölümü hariç çok sıkılarak izledim)
    Hellsing Ultimate (diğerleri kadar değil ama yinede beklediğim gibi çıkmadı)
    Sen to Chihiro no Kamikakushi (film)
  • Code Geass. İşte hep bunlar Death Note'a benzer anime arayışı yüzünden. Ana karakter benzerliği(aslında çok da benzemiyor) dışında Death Note ile alakası olmayan, hiçbir zaman Death Note atmosferi alamadığım, deus ex machinalarla dolu sadece altı boş dram kasan bir anime. Finaldeki dram yüzünden insanlarda iyi anime havası oluşturduğunu sanıyorum, böyle abartılmasının başka anlamı yok.
    Ekleme
    Serinin en iyi yeri sonu ve sondaki şarkı. Continued Story cidden güzel bak ona laf yok.
    BlueFireTigerLionyoutube
    Code Geass - Continued Story (English & Japanese lyrics)
    https://www.youtube.com/watch?v=o8LPK6nh0rU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tilqi_Gin -- 5 Ekim 2017; 7:58:27 >

• Fair Tail
    Gintama
    Tokyo ghoul (aksiyonları iyiydi ama izledikten sonra bir havada kaldı )
    Bleach Aizeni yendiği yerden sonra bitmeliydi doruk noktasına ulasmisti zaten oradan sonra pek izleyemedim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tokyo Ghoul
    Nanatsu no Taizai
    Sword Art Online
    Arslan Senki
    Fairy Tail
    Gintama (106 bölüm izledim bıraktım)

Re Zero

Boku dake ga inai machu bunu 2 bölüm izledim gerçi belki başlarım

• @kiralik kettle Buradaki mesajları zamanında okuduğumda, yazdıklarından FMA:B, Steins Gate, Welcome to the NHK'yı sevdiğin için diğerlerine bakayım demiştim ve Higurashi'yi keşfetmiştim. Onun için teşekkür edeyim öncelikle, çok güzel seriydi.

Ön not olarak belirteyim, burada yazdıklarım "hayal kırıklığı" yaratan animeler, "kötü" animeler değil. Beklentim mükemmel bir şey olmasıyken çok iyi olan animeler de hayal kırıklığına giriyor. Serileri değerlendirirken tek tek yazacağım gerçi bu durumu ama baştan belirteyim dedim yine de.

Sword Art Online: Bir oyunun içinde kapalı kalan oyuncuların oyunu bitirmeye çalışması. Tam aradığım tarzda bir senaryo. Keşke izlemeden önce oyunla alakasının son derece sınırlı olduğunu bilseydim. Ben zorlu boss savaşları beklerken saçma sapan romantizm çıkmıştı karşıma.

Log Horizon: Sword Art Online'ın aynısı, sadece saçma sapan romantizm yerine medeniyet kurma falan var.

No Game No Life: "Her şeye oyunlarla karar verilen dünya" fikrini çok beğendiğim için direkt başlamıştım buna. Bu fikir çok iyiydi ve bu yüzden de belli bir seviyenin üstünde ama ecchi sahneleri, aşırı abartı bazı olaylar yüzünden de büyük bir hayal kırıklığı yarattı.

Mirai Nikki: Steins Gate'e benziyor dedikleri için başlamıştım buna. Yaşadığım hayal kırıklığını anlatmak için başka bir şeye gerek yoktur herhalde.

Made in Abyss: Üstte saydıklarımın aksine bu gayet güzel bir seriydi ama beklentim daha da yukarıdaydı. Belki de benim beklentim hatalıydı.

Kaiji: Kumar animesi olunca ilgimi çekti bayağı ama çok gereksiz sahne vardı içinde. Bölüm doldurmak için gereksiz yere uzatılmış gibiydi sahneler.

Kakegurui: Kumar animesi olunca bu da ilgimi çekti ama bunda da her kumarda kızların orgazm olması can sıkıcı taraftı. Finalinin mangadan bağımsız olması da bir diğer kusuru.

Naruto, Bleach, One Piece: Hepsinin kendi içinde farklı farklı sıkıntıları olsa da, bunların ortak sıkıntısı bir anda ortaya çıkan yetenekler ve bazı (ya da birçok) karakterlerin ölmemesi için saçma sapan olayların olması. Benzer türde olan Hunter X Hunter'la kıyaslayınca bayağı hayal kırıklığı oldular benim için.

Aklıma gelirse daha yazarım. Elfen Lied gibi çöp animelerden zaten öncesinde beklentim çok düşük olduğu için hayal kırıklığım da olmadı.

• Rica ederim, begendigine sevindim. aslında o listeye higurashiyi koymaktan da emin olamamıştım çünkü herkese hitap etmiyor, biraz sabır istiyor ve doğrusu bir FMA, NHK kalibresinde de degil. Ama anime dünyasında eşi benzeri de yok, kliselerle ve izleyicinin bakış acısıyla oynamasını da iyi beceren bir anime o yüzden begenilmese bile tecrube edilmesi gerek.

Kumar değil de borsayla alakali(aslında tam borsayla da alakalı değil no game no life gibi bir sey) bir anime var Money of Soul idi adı sanırsam bir bak derim. Çok iyi değildir ama baya özgün ve popülerlik acısından underrated bir seridir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kiralik kettle -- 8 Ekim 2017; 2:2:29 >

+ 1

Sebebi ise olayların benim açımdan fazlasıyla tahmin edilebilir gelişmesiydi. Başından sonuna kadar bende merak uyandıran tek kısım
    Hohenheim
    idi o da şaşırtmadı.

İzlediğim ilk animelerden biri olsaydı severdim muhtemelen. Myanimelist'te 1. olması da belki de beklentimi çok yükseltti.

Orijinalden alıntı: Periah

Burada yazılan mesajlardan hercekten zevklerin goreceli oldugu anlamini cikariyorum. Cunku

Mirai nikki

Fate Zero
    Fairy Tail
    Another
    Code Geass

Sword art Online

Berserk filmlerini gercekten begenmistim. Tabiki ozellikle Mirai Nikkide ana karakter insani cok sogutuyordu ama aninenin genel durumu kendisini kurtariyorfu.

Diger yandan bu serilerin hepsinin tutmus ve unlu seriler olmasi pek cok insaninda begendigini acikca ortaya koyuyor ve butun bu insanlarin anime zevkine laf etmek yerine belkide kendi zevkinizfe bir sorun oldugunu dusunebilirsiniz diye dusunuyorum.

Dogrudan satasma olmasaydi boyle bir yanit vermezdim.

Konuyu açmadan önce fark etmedin mi :D tabikide göreceli, herkesin kendi fikrini soruyorsun sonuçta :D nasıl herkesin aynı şeyi düşünmesini bekliyorsun :D

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.