Dolar ne olacak ülke ne olacak ekonomi ne olacak gibisinden hiçbir şey sormayıp hiç bir beklentim yok sizden. Zaten kk aday olmasaydı İmamoğlu olsaydı bilmem ne gibisinden söylenecek hiç bir şeyde yok. Sadece hepinizi tebrik ediyorum. Ben ve ailem kk ya oy verdik bugün yine (kk yı sevmesemde gençler ve ülke adına verdim yine) Şahsım adına bundan sonra ister Ekrem İmamoğlu aday olsun ister Mansur Yavaş, asla oy kullanmaya gitmicem. Son olarak tüm akp li arkadaşları bir kez daha kutluyorum tebrik ediyorum. |
Bütün Akp li Arkadaşları Tebrik Ediyorum

-
-
Teşekkür ederim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu arada pencere ve balkonlardan uzak duralım halk çok coşkulu sağa sola ateş ediyorlar.
-
Kötü gidişata devam dediler ben tebrik etmiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
eyvallah kardeşim sağolasın
-
Ümraniye'deyim bizim apartmanda birinin cama geldi.
Allahtan bir şey olmadı
-
dolar kuru ile hükümetleri indiremezler.
dolar kuru arttı diye askerimizi şehit edenlerin elini sıkmayız.
dolar kuru arttı diye çocuklarımızın geleceğini emparyalist odakların insiyatifine emanet edemeyiz.
dolar kurunun hiçbir önemi yok.
birikimini lirada tutma altın al.
maaşını alınca altın al.
her ürünün fiyatını altın olarak hesapla. örneğin 1gram altın = 6kg et olarak hesapla. ve bu oyunu gör artık.
30yıldır asgari ücret 350-450dolar bandında gezdi.dolar kaç lira olduğunun önemi var mı? sene başı 450oldu seni sonuna doğru belki 300ü gördü ama tekrar zam alınca tekrar 400lerin üstüne geldi. dolar kuru önemsiz. asıl önemli olan ülkenin ispanyanın 5e bölünmesi gibi paramparça edilmemesi gerek.asıl önemlisi bu.
kk gelince ülke uçacaktı tüh be aga..
-
dostum ortada sadece dolar sorunu yok keşke tek derdimiz dolar olsa bu ülkeye kayıtlı kayıtsız kaç kişi girdiğinden haberin varmı suriyelisi afganı bilmem neylisi türk genci bırakın çocuk yapmayı yapsa bile bu sayı 1-2 yi geçmiyorken ve büyük çoğunluğu ekonomi sebebi ile evlenemiyorken elin suriyelisi patır patır doğuruyor bir düşününce ilerde bu durum ne olacak ? şimdiden bile ülkeyi sahiplenen türkiye bizim diyen suriyeliler var paramparça edilmesin en önemlisi bu diyorsunuz ama hiç bu etkeni düşündünüzmü bunuda geçtim ülkede eğitim sistemide bitik her yer üniversite mezunu ama sorun bakalım kaçı okuduğu alanı için çalışıyor bir cumhurbaşkanı düşünün kendi türkiyenin yetiştirdiği doktorlarına giderlerse gitsinler biz bize yeteriz gibi cümleler kurabiliyor zamanında hizbullahla partimizi ilişkilendirmek namertliktir diyen biri şuanda ne yaptığı ortada bunların kaçını açıklayacaklar askerimizi şehit edenlerin elini sıkmayızda demişsiniz evet kesinlikle öyle ama gene birisi aynen şu cümleyi kuruyor:
hüda par meselesi bakın geliyorlar tarıyorlar orda 2 kişiyi öldürüyorlar bunu ne ile izah edicekler
daha saymamı isyenler varsa sayabilirim dediğiniz gibi dolar kuru önemli değil artık bu noktada çünkü bu iş bambaşka bir hal aldı muhalefetinde suçu çok büyük onun sayesinde bu kadar yıldır iktidarda ama şuda bir gerçek çoktan değişmeliydi bu iktidar ülkenin geleceği hakkında bu sonuçlar doğrultusunda hiç iyi görmüyorum şurda tr de yaşayan herhangi bir gence bir seçenek sunulsa burasımı yada başka ülkedemi yaşamak istersiniz diye yüzde kaçı tr yi seçer acaba ?
daha ilk mesajın troll olduğunda belli zaten ama ben burdaki arkadaşlar için genel olarak yazdım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mvnmt35 -- 28 Mayıs 2023; 23:3:32 >
-
Sen gitme kardeşim boşver suriyeliler gider senin yerine oy vewrmeye.
-
Futbol maçı mi bu neyin tebrigi? Seçimin sonucunu ortak yaşayacağız hepimiz ( iyi veya kötü, zaman gösterecek )
Ak partiyi tebrik edersin anlarım, RTEyi tebrik ederim anlarım, ama AKP'li arkadaşları tebrik ederim nedir arkadaş. Ülkenin her kesimi mi cahil olur
bunları yazdın belki birkaç yüzyıl geriye gitsek seninde geçmişin osmanlıya göçeden bir göçmendi.seni de almasaydı osmanlı o halde.
sanki suriyelileri evlerinden kaldırıp sınıra doğru yürüten erdoğandı. suriyeli geldiyse adam karşılığında eu dan destek aldı.maddi destek vermezseniz sınırları açarız dedi.suriyenin kuzeyinde toplu konut yapıp geriye göç planları da var inşaat devam ediyor.göçmen krizi bugün dünyanın heryerinde var.git fransada sokaklarda zenciler yürüyor.ingilterede pakistanlı hindistanlı dolu.almanyada türk dolu.amerikada hertelden ve meksikalı dolu. umarım o göçmen sorununa da çare bulurlar tabiki ben de mutlu değilim her trafik lambasında farklı suriyeli dilenci görmekten.kılıçdaroğlu gi-de-cek-ler dedi.nasıl gönderileceklerini anlatmadı bile,belki sadece oy toplama taktiğiydi.kılıçdaroğlu açıklamasında biz ypgyi terör örgütü olarak görmeyiz dedi.o halde başta kılıçdaroğlu olsa bile ypg nin suriyenin demografik yapısına müdahale etmesine ses çıkarmayacaktı aynı sonuç çıkacaktı anlamı çıkarıyorum ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi silence999 -- 29 Mayıs 2023; 8:19:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
dolar ne olacak önce toprak bütünlüğü korunmalı sıra ekonomiyede gelecek meraklanmayın batının tüm planları suya düştü.
-
Senin dolar cinsinden maaşın değişmedi ama
Dışarıdan dövizle gelip burada toprak satın alıyorlar resmen
Çünkü paraları burada 20 kat değerli minimum
Cari açık deli gibi artıyor döviz cinsinden bu da seni TL kazandığın için etkiliyor 20 kat
Dolar kalmadı memlekette hükümet deli gibi faiz veriyor
Deniz bitti maaşlara her 3 ayda bir zam yaparak nereye kadar gidecek
Hayatında iyi şeyler yaşamayan insanlara iyiliği anlatamayız.
Söylecek sözüm bu kadar.
-
Küreselciler kaybetti. Türkiye ikinci bir Ukrayna faciası olmanın eşiğinden döndü dün gece. İlerleyen zamanlarda bunu daha net anlayacağız.
Merkez üssünün Pasifik olacağı ve mevcut bütün küresel sistemin topyekün değişeceği bir savaş yaklaşıyor , buna hazırlanmalıyız..
-
bence dediğinizin tam tersi olacak.
küreselciler yine kazandı ve Türkiye Afganistan gibi ülke olacak
demişti dersin.
akp genel başkanı Tayyip diyorya tüm Türkiye kazandı diye,aslında tam tersi Tüm ülke kaybetti.
-
Ne tebriği lan siz dün yaşananı seçim mi sandınız bu seçim gibi görünen bir referandumdu bir tarafta değişim bir tarafta kalım vardı ben değişimin karşısında oy veren annem babamda dahil kimseye saygı falan duymuyorum tebrikte etmiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
millet ingiltere amerika sözünü dinlersek yolunda gidersek ingiltere gibi oluruz sanıyor. hindistan olursun hindistan...
Hindistan'ın ABD ve İngiltere ile arası o kadar da iyi değil yalnız.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Kötü gidişata devam dediler ben tebrik etmiyorum.
|
Bugün Almanya'da temizlik işi yapan biri 5-6 kişilik ailesi ile burada 2 hafta 5 yıldızlı otelde tatil yapıyor. Senin yurt dışına gitmen giderek zorlaşıyor ise, tatil yerleri çoğu insan için Avrupa'nın geliri en düşük doğu bloğuna kayıyorsa burada bir sorun var. Geçen gün Almanya'daydım. Asgari ücret net 10,45 eur/saat ve asgari ücretle çalışma oranı %5-6 olarak veriliyor. Hannover'de Mövenpick cafede - ki en pahalılarından biri- ödediğin bir şinitzel 13 eur, bir bira 4 eur toplam 17 euro. Yani en kötü 1,6 saatlik ücretle akşam yemeğini yiyorsun. Bu en düşük gelir senaryosu. İki gün akşam aynı şeyi yedim burada. Şinitzel 150 TL - bira 100 TL : 250 TL yapar ki asgari ücretle bakarsan 5,3 saatlik çalışma yapıyor. Şimdi dışarıda yeme falan diyeceksiniz, 1 kg yoğurt geçen baktım 2,5 eur gibi bir paraydı. Yani 0,25 saatlik bir çalışma. Bizde en uygunu bir markaya bakıyorum 1 kg. 29,5 TL : 0,6 saat yapıyor. Et-tavuk-yumurta gibi ürünlerde bu makas daha da fazla. Yani biz her türlü üründe erişimimiz Avrupa'ya göre pahalı ve aradaki makas giderek açılıyor. Demek ki bir yerlerde hata var. Hele geçen gün iPhone 14 PRo aldım ki aradaki fark muazzam ötesiydi burası ile. Adamlarda %0 faizli taksit bile var üstüne. Araplar vs gelip arsaları evleri kapıyor. Üstüne bir de vatandaşlık satıp seçme hakkı veriyorsun. Hiçbir yerde böyle vatandaşlık alamazsın sana oturum izni verirler. Yaşın belli ki çok değil, eskiden tatil yerlerinde İngiliz-Alman-Fransız vs. gelen turistler orta direk oluyordu genelde en az. Hatta iyi bir otele gidersen onlardan da üst gelir gruplu tipleri görürdün. Şimdi buraya Avrupa-Rusya'nın fakiri geliyor fakiri, adam açık büfeyi videoya çekiyor hayatında böyle bir şey görmemiş çünkü. Kaç defa gördüm. Araplar geliyor parasını bozdurup çatır çatır harcıyor. Asıl siz oyunu görün diyeceğim ama belli ki gören yok. Bu ülkenin demografik yapısı kasıtlı olarak değiştiriliyor, sonuçlarını ileride göreceksiniz. |
dolar kuru ile hükümetleri indiremezler.
dolar kuru arttı diye askerimizi şehit edenlerin elini sıkmayız. dolar kuru arttı diye çocuklarımızın geleceğini emparyalist odakların insiyatifine emanet edemeyiz. dolar kurunun hiçbir önemi yok. birikimini lirada tutma altın al. maaşını alınca altın al. her ürünün fiyatını altın olarak hesapla. örneğin 1gram altın = 6kg et olarak hesapla. ve bu oyunu gör artık. 30yıldır asgari ücret 350-450dolar bandında gezdi.dolar kaç lira olduğunun önemi var mı? sene başı 450oldu seni sonuna doğru belki 300ü gördü ama tekrar zam alınca tekrar 400lerin üstüne geldi. dolar kuru önemsiz. asıl önemli olan ülkenin ispanyanın 5e bölünmesi gibi paramparça edilmemesi gerek.asıl önemlisi bu. |
bence dediğinizin tam tersi olacak. küreselciler yine kazandı ve Türkiye Afganistan gibi ülke olacak demişti dersin. akp genel başkanı Tayyip diyorya tüm Türkiye kazandı diye,aslında tam tersi Tüm ülke kaybetti. |
Küreselciler kaybetti. Türkiye ikinci bir Ukrayna faciası olmanın eşiğinden döndü dün gece. İlerleyen zamanlarda bunu daha net anlayacağız. Merkez üssünün Pasifik olacağı ve mevcut bütün küresel sistemin topyekün değişeceği bir savaş yaklaşıyor , buna hazırlanmalıyız.. |
dostum ortada sadece dolar sorunu yok keşke tek derdimiz dolar olsa bu ülkeye kayıtlı kayıtsız kaç kişi girdiğinden haberin varmı suriyelisi afganı bilmem neylisi türk genci bırakın çocuk yapmayı yapsa bile bu sayı 1-2 yi geçmiyorken ve büyük çoğunluğu ekonomi sebebi ile evlenemiyorken elin suriyelisi patır patır doğuruyor bir düşününce ilerde bu durum ne olacak ? şimdiden bile ülkeyi sahiplenen türkiye bizim diyen suriyeliler var paramparça edilmesin en önemlisi bu diyorsunuz ama hiç bu etkeni düşündünüzmü bunuda geçtim ülkede eğitim sistemide bitik her yer üniversite mezunu ama sorun bakalım kaçı okuduğu alanı için çalışıyor bir cumhurbaşkanı düşünün kendi türkiyenin yetiştirdiği doktorlarına giderlerse gitsinler biz bize yeteriz gibi cümleler kurabiliyor zamanında hizbullahla partimizi ilişkilendirmek namertliktir diyen biri şuanda ne yaptığı ortada bunların kaçını açıklayacaklar askerimizi şehit edenlerin elini sıkmayızda demişsiniz evet kesinlikle öyle ama gene birisi aynen şu cümleyi kuruyor: hüda par meselesi bakın geliyorlar tarıyorlar orda 2 kişiyi öldürüyorlar bunu ne ile izah edicekler daha saymamı isyenler varsa sayabilirim dediğiniz gibi dolar kuru önemli değil artık bu noktada çünkü bu iş bambaşka bir hal aldı muhalefetinde suçu çok büyük onun sayesinde bu kadar yıldır iktidarda ama şuda bir gerçek çoktan değişmeliydi bu iktidar ülkenin geleceği hakkında bu sonuçlar doğrultusunda hiç iyi görmüyorum şurda tr de yaşayan herhangi bir gence bir seçenek sunulsa burasımı yada başka ülkedemi yaşamak istersiniz diye yüzde kaçı tr yi seçer acaba ? daha ilk mesajın troll olduğunda belli zaten ama ben burdaki arkadaşlar için genel olarak yazdım |
Benzer içerikler
- kürtçe yasağını kim kaldırdı
- türev integral kalktı mı
- 14 temmuz filmi
- çürük raporu nasıl alınır
- efe oak barrel fiyat
- dmsf holding
- türksat 6a ne zaman hizmete girecek
- telsiz kullanım ücreti aylık ne kadar
- skoda elroq
- kapanan hat nasıl açılır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X