Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (78. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.977
Cevap
51
Favori
73.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7677787980
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takılmıyor.

Orijinalden alıntı: TigTheBand

Takılmıyor.

teşekkürler.tavsiye edebileceğiniz var mı hocam. kulaklık takılabilen.
    Valla benim ilk kullandığım oyuncu klavyesi açıkcası diğer modelleri hiç kullanmadım.B120de multimedya tuşları biraz sıkıntılı sanırım örneğim Spotifydan şarkı dinliyorum Fn tuşu ile daa sonraki şarkıya geçiş yapayım derken hızlı bir şekilde şarkıları tek tek geçiyor durduramıyorsun.Bu sıkıntı arkadaşımda da var.Ama diğer fonksiyon tuşları çalışıyor.
    Yakın zamanda mekanik klavyeye geçmeyi planlıyorum.
    Ek olarak bu klavyeyi alacaksanız temizlerken space tuşunu sökmeye çalışmayın.Space tuşu vidalarla sabitlenmiş.İlk vidaları sökmek gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akabeyss -- 12 Nisan 2017; 14:42:12 >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • rainmanstern R kullanıcısına yanıt
    Yurtdışından alma imkanınız varsa benim de araştırdığım bir model önerebilirim. Daha önce de bu boyutlarda mouse kullandığım için her şeyiyle çok beğendiğim bir ürün.

aliexpress.com
    US $42.59 |Bilgisayar ve Ofis'ten Fareler'de A4TECH Kanlı R30 Kablosuz Oyun Fare dünyanın En Hızlı Anahtar Tepki R30 Altın Ruh Lityum Şarj Edilebilir Kablosuz Oyunu Fare AliExpress'da
    https://tr.aliexpress.com/store/product/A4TECH-Bloody-R3-golden-spirit-lithium-rechargeable-wireless-gaming-mouse/229805_32397192240.html

• quote:

Orijinalden alıntı: rainmanstern

Tutuş şeklim palm, kablosuz mouse önerisi alabilirmiyim. şimdiden teşekkürler

G403 kablosuz versiyonu tavsiye ederim.
    \______
    /__|___\___
    [(O)_____(O)\
  • Merhabalar arkadaşlar 50-60 dolara mekanik klavyeler var brown-blue-red hertürlü birde aynı zamanda anti ghostingli water resistance lı yani suya karşı falanda dirençli ve 50 milyon tuş ömrü diyorlar ama yorumları okuduğumda amazonda cherry lierin replikası vs.diyor Şunu sormak istiyorum sonuçta cherrylerde 50 milyon bunlarda 50 milyon mekanik klavye her mekanik klavyenin iletim hızı aynımıdır ? Alsam bir sorun çıkarmı ? yoksa illa gidip 100-200 dolara razer logitechmi almak zorundayım 50 dolarlıkda aynı işi yapar değilmi ? macro dışında diğer özellikleri aynımı mesela iletim hızı hepsinde aynımı 1ms yada 0.1ms felanmı ?

Mesela bunda 0.2ms diyor rasgele arattım benim almayı düşündüğümde aynı mıdır ? Eğer aynıysa boşu boşuna sırf macro özelleştirme vs.için diğerlerini almak istemiyorum sağolun şimdiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 18 Nisan 2017; 22:4:11 >

• Seriouslyman kullanıcısına yanıt
    Linkteki ürün mekanik değil.Hepsiburada ve Sanalmarketim üzerinde şu sıralar G710+ 300TL ben olsam onu alırdım bunu yerine.G610 da bu fiyatlarda.

0,1ms ile 1 ms arasında sayısal olarak fark var ama bunu hissetmek mümkün değil. Şöyle söyleyeyim sen hesapla 1ms saniyenin 1000de 1i.
    Yüksek fiyatlı mekanik klavyelere bakarsan hepsinde 1ms yazar.Bloody burada bizimki en hızlısı algısı yaratmaya çalışmış. :)
  • ya hocam öyle diyorlarda baya fark ediyor mesela monitörlerde 5ms 1ms baya baya fark ediyor 144 hzlerde hani 60 hz ile 75 hz arasını bile baya baya fark ediyor ya tabi gene fark olurda çok az dediğiniz gibi örnek verdim böyle nette 18 dolara mekanik klavye gördümde kargolanmıyor Ulen yurtdışında yaşamakda var 40-50 dolara mekanik klavyeler ama işte gelmiyor 50 dolar üstüne free shipping diyor sırf kargo parasıyla 45dolara çıkıyor Türkiyede ucuza yokmu hocam ? ben öylesine attım örnek olarak o klavyeyi Türkiye'den almam ama genede sorayım ucuz amazonda felan tavsiye ettiğiniz yada Türkiye'de varmıdır ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seriouslyman -- 18 Nisan 2017; 23:44:41 >
    Ben 144Hz kullanıyorum 60Hz ile arasında akıcılık farkı var.Monitördeki olay input lag o farklı bir konu.Klavyeye bakma sen o işin standartı 1 ms dir.Bloody firması 1ms ile 0.2 ms arasındaki farkı nasıl hesaplamış ilginç.
    Dediğim G710+ G610 Cherry Mx Brown kullanıyor ve kaliteli gözüküyor bence alınır.Yurt dışından alırsan EU versiyonları Windowstan Tr ye çevirince rahatlıkla kullanamabiliyorsun ama bence yurtdışına gerek yok.
    Türkçe tuş takımı derdin yok ise Corsair Strafe önerilen klavyeler arasında.
  • Yok input lag olayını biliyorumda hocam sonuçta onda da pek fark yok falan diyorlar ondan dolayı bu arada oynadığınız oyunlar arasında fps oyunları varmı cs go gibi ? eğer varsa bir şey daha soracağım.Birde o zaman klavyelerin mouselar kadar farkı yokmu yani normal zarlı klavyenin iletme hızıyla mekaniğin arasında fark yoksa almama gerek yok ilginiz için teşekkürler iyi akşamlar hocam :)

Orijinalden alıntı: rainmanstern

Bir mouse a o fiyatı nasıl verelim, max 100 tl uygun benim için..

Butce belirtmemistiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Ben şuan Bloody B120 kullanıyorum.2-3 güne Masterkeys Pro L gelecek.Rainbow Six Siege oynuyorum K/D oranım 1,91 daha da artıyor ama mekanik ile müthiş fark edeceğini düşünmüyorum. :) Mouse daha çok fark ettirir.Klavye alacaksan mekaniklerde daha uzun ömürlü olur tabi o var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sipihrz -- 19 Nisan 2017; 4:8:18 >

-Everest SGM X7
    -TRUST GXT 101
  • Mouse almak istiyorum. Lakin benim combo makro ile işim şimdilik yok. Belki ileride olabilir. Çok pahalı bir şey istemiyorum açıkcası bir kaç model beğendim. Dikkat ettiğim husus elim çok büyük değil, simetrik olması ve click iyi olması dayanıklı olması sade tasarımlı olması. Yan tuşların rahatsız etmemesi. Her şeyden önemlisi taraması iyi olması ve fare ucunu imlecini istediğim gibi ilgili yerlere tutturabileyim. Fare imlecinin yalpalamaması yani.

Bunların içinde en çok beğendiğim model Redragon Phoenix modeli. Ancak bu markayı bilmiyorum , kalitesi nasıl hiçbir yorum bulamadım. Görünen o ki steelseries sensei modeline benzetilmek istenmiş tabi 250 tl vermek istemeyen olursa indirimli 90 tl'ye bunu alsın mantığıyla yapılmış Optik mouse. Omrom switch ile uzun süreli tıklama dayanıklılığı varmış.Makrosu da bedava galiba.

İkinci beğendiğim model MSİ dan MSİ Interceptor DS 100 . Bu Lazer bir mouse ve bedava makrosu da var . İndirimli 90tl+kargoya satan yer var. Omron kadar olmasa da 8 milyon click dayanıklılık diyo.
    https://tr.msi.com/Multimedia/Interceptor-DS100-GAMING-Mouse.html#hero-overview

Üçüncü beğendiğim gene MSİ dan MSİ Clutch GM-40. Diğerinden farklı olarak bu optik mouse ama omron switch kullanılmış tıklama ömrü çok uzun. Makrosu da var bedava. 95 TL+Kargo
    https://www.msi.com/Multimedia/Clutch-GM40-GAMING-Mouse.html#hero-overview

4. beğendiğim Asus Cerberus modeli. Bir yerde kargo dahil 89 TL buldum. Makrosu yok klasik optik mouse. Ancak çoğu yerde 130tl üzeri bu mouse neden orada 89 tl hala anlamadım. Makrosuz bir mouse için.
    https://www.asus.com/tr/Keyboards-Mice/Cerberus-Mouse/overview/

Ya da çok para vermeyip diğer marka-modellere mi yöneleyim? Mesela Inca nın lazer mousesi var ,mouse padiyle birlikte 35 tl http://incatech.net/tr/urun/1879/

Ya da şöyle bir şey var 60 tl ye

Şunu bile beğendim ama tuşları sert uzun süre kullanan ağrı yapar diyorlar. Bir de click sesi çok yüksekmiş hiç sevmem click sesinin yüksek olmasını.
    http://www.everest.info.tr/urunler/everest-sm-313-usb-3d-optik-oyun-mouse-krjou/

En çok kullanılan Logitech G300S galiba lakin o mouse kaba geldi bana. Şu an mouse Padle kargo dahil 104 TL. Geçen 138 TL ye Logitech G302 alacaktım kararsız kaldım ertesi günü reyondan puff olmuştu. Açıkcası 100 TL yide geçirmek istemiyorum. Başka da bildiğiniz varsa bunlar gibi olan iyi olan yazabilirsiniz.Mesela motospeed nasıldır v30 v40 hoşuma gitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Disection -- 20 Nisan 2017; 4:30:5 >

• bir şeyi alacaksanız en iyisini almanızı tavsiye ederim kablosuz klavye ve şarjlı mouse pil derdide olmasın sorun yaşanmasın birde parmaklarınızın rahat hareket edebildiği mouseları tercih edin yani tuşlar kalın olsun yoksa yazı yazarken yanlış yazıyorsun çoğu kez ve zaman kaybı oluyor dikkatte bozuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaand12@ -- 13 Mayıs 2017; 13:29:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.