< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Merhaba arkadaşlar üzerinde dahili usb girişi olan bi klavye arıyorum. Alışveriş sitelerini incelediğimde klavyeler hep tepeden çekim haliyle. Kullandığınız herhangi bir marka modele açığım. Maksimum 500tlye kadar çıkabilirim. Üzerinde usb giriş olması şart çünkü ds4 takıp oyun oynuyorum. Şu an kullandığım model logitech g413 ama tuşları artık teklemeye başladı bi basıyor bi basmıyor. |
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bu fareye bir göz atarsın. Gamepower Renji Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe https://www.akakce.com/mouse/en-ucuz-gamepower-renji-optik-kablolu-oyuncu-fiyati,754016248.html |
|
Arkadaşlar gaming değil normal fare lazım. Solağım ancak eskiden beri sağ el ile fare kullanırım. Müdürlükte kullandığım Logitech m185 baş parmağımı ve işaret parmağımı ağrıtıyor. Daha büyük bir fare ile düzelir diye umuyorum. Kablosuz ve büyük bir model tavsiyeniz var mı? |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Kvothe_ -- 25 Ağustos 2021; 10:28:16 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kusura bakmayın en önemli kısmı atlamışım max 150TL civarı düşünüyorum. |
Intel Core i5-10400 | MSI CORE FROZR L | MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI ATX LGA1200 | Asus GeForce RTX 2060 6 GB STRIX GAMING OC | ADATA XPG SPECTRIX D41 16 GB (2 x 8 GB) DDR4-3200 CL16 | ADATA XPG SX8100 512 GB M.2-2280 NVME SSD | XPG Battlecruiser ATX Mid Tower Case | SeaSonic FOCUS Plus Gold 650 W 80+ Gold
|
Çok teşekkür ederim, orijinal bir ürüne benziyor. |
Arkadaşlar 500-550tl civarı mekanik sorun çıkarmayacak bir klavye arıyorum. Ne tavsiye edersiniz? Sessiz olsun gece takır tukur ses çıkarmasın. G413 bakıyordum ancak yorumları gördüm sorunları varmış başka neler önerirsiniz? |
Reddragon bu konuda çok iyidir. REDRAGON Redragon K586-PRO BRAHMA Mechanical Keyboard , Tactile & Light-speed Fast Optical Blue Switche Türkçe Klavye - inventus https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=10894 |
lenovo k300 klavye kullanan var mı arkadaşlar, bu model dikkatimi çekti; piyasaya bakıyorum daha wired 600 ün eline su dökebilecek ışıklandırması olan klavyeye rastlayamadım... 200-250 tl yi geçmeyecek bir öneriniz var mıdır? |
|
Tavsiyenle Redragon markasını tanımış oldum. Biraz araştırdım K555 modeli hoşuma gitti şuan onu kullanıyorum. Teşekkürler tavsiye için. |