Şimdi Ara

Bütçeye göre Mouse - Mousepad - Klavye Tavsiyesi (Güncel) (76. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.977
Cevap
51
Favori
72.979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: osasuna2

Bana göre de Rampage daha kaliteli duruyor fakat FPS türü oyunlar oynuyorsanız brown switch daha mantıklı olur. Mavi switch gece kullanımda sıkıntı yaratabilir ses konusunda. CK104 ile CK108 arasında öyle aman aman fark göremedim CK108 Brown switch kullanılsa şahane olurdu o ayrı mevzu. benim tavsiyem logitech g710+ olur bildigim kadarıyla brown switch kullanılıyor.

Teşekkürler g710+ kullandım güzel klavye ama artık rgb olsun diyorum rampage içinde 250 ye alma imkanı var ama değermi bilmiyorum motospeed de sonuçta çin markası ve üst düzey bir ürün değil o alınıp kullanılıyorsa alanlar memnunsa rampage de alınabilir diye düşünüyorum.

Mesela everestin adı motospeed olsa kimse şuan ki motospeedin yüzüne bakmazdı diye düşünmekten kendimi alamıyorum videolarda çok kaliteli duruyor kasası ama canlı görmek test etmek lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• up
    Kalite müşteri memnuniyeti diyorsanız düşünmeden G710+ almalısınız diğerlerine bakmadan. everestte güzel mekanik klavyeller var RGB Hydra modeli benimde çok hoşuma gitti tasarımı şahane olmuş tek eksi kısım blue switch bana göre. markadan dolayı insanlarda önyargı oluyor biraz. ben kendi açımdan şimdilik rampage blade r10 düşünüyorum brown switchli oldugu için. alırsam deneyimlerimi paylaşırım
  • G710+ almam herhalde tekrar değişiklik olsun istiyorum corsair razer logitech in rgb li klavyelerine de okadar para vermek istemiyorum gereksiz geliyor bana bir klavyeye 500-600 lira vermek hatta 700 lira o nedenle uygun alternatiflere yöneliyorum motospeedi araştırırken rampage r6 hydrayı gördüm daha tercih edilebilir geldi.Ama rgb olmasın dersem dediğinize katılıyorum g710+ en iyi seçenek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion4201 -- 13 Şubat 2017; 23:21:13 >

Orijinalden alıntı: black37

100 tl bütçem var
    Bir önceki mousem g300s di,açıkçası hiç memnun değildim aşırı küçük geldi elime,aim alırken aşırı zorlanıyodum
    Şöyle geniş ferah ele oturaklı claw finger arası tutuşa uygun bir mouse öneribilir misiniz?
    Aklımda bloody a9 var bayağı bir araştırdım tam aradığım mouse gibi geldi,sizin düşünceleriniz nelerdir?

Claw finger arasi ise bloody v7 daha mantikli gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Aklımdaki mousepadler de şunlar:
    www.amazon.com
    Amazon.com: ROCCAT Taito Control - Endurance Gaming Mouse Pad: Computers & Accessories
    https://www.amazon.com/ROCCAT-TAITO-Control-Endurance-ROC-13-170-AM/dp/B0102OA1BG/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1487440476&sr=1-1&keywords=roccat+taito

Razer goliathus

Steelseries Qck

Hangisini önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WexaR -- 18 Şubat 2017; 21:0:10 >

• quote:

Orijinalden alıntı: WexaR

Uzun zamandır sanalmarketimin steelseries qck benzeri olan mousepadini kullanıyordum, artık yeni bir mousepad almak istiyorum.
    -100lira civarında bir bütçem var.
    -1200dpida kullanıyorum mouse'umu ve fps oyuncusuyum.

Aklımdaki mousepadler de şunlar:
    https://www.amazon.com/ROCCAT-TAITO-Control-Endurance-ROC-13-170-AM/dp/B0102OA1BG/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1487440476&sr=1-1&keywords=roccat+taito

Razer goliathus

Steelseries Qck

Hangisini önerirsiniz?

Steelseries Qck öneririm.

• WexaR kullanıcısına yanıt
    hocam konumuzla alakasız ama 1200dpi aim kaymıyormu? yada pixel atlamasi olmuyormu?
  • Merhaba arkadaşlar,

FPS türünden oyunlar oynuyorum Farcry, BF4, CS:GO vb.

Logitech G300s modeline baktım ama çok küçük benim için, şu an bloody a9 var aklımda

Claw ve fingertrip tutuşunu daha çok tercih ediyorum, Ellerim büyük bu yüzden biraz büyükçe bir mouse arıyorum

Bütçem 120 TL, önerisi olan arkadaşlar alıntı yaparak cevaplayabilir mi? İyi forumlar

Ekleme: Gözüme şu set çarptı arkadaşlar, nasıldır almaya değer mi?
    Mouse A9 sanırım
    Eğer iyi yorumları varsa bunu almayı düşünebilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi King Of Birds -- 19 Şubat 2017; 16:43:42 >

• Arkadaşlar cs go - overwatch oynuyorum aklımda zowie ec2-a var sizce iyimidir bundan iyi mouse varmı fps için tutuş rahatlık

Orijinalden alıntı: xxsavasxx2

Arkadaşlar cs go - overwatch oynuyorum aklımda zowie ec2-a var sizce iyimidir bundan iyi mouse varmı fps için tutuş rahatlık

G403 ve g pro bakabilirsiniz. İkiside çok iyi. G403, g pro'ya göre biraz daha büyüktür. O nedenle eliniz büyükse G403 tavsiye ederim

Razer DeathStalker Chroma almayı düşünüyorum sadece dota 2 oynuyorum diyebilirim aramızda kullanan arkadaşlar varsa artılarını ve eksilerini yazabilirmi veya buna verceğim parayla daha iyi bişeymi alsam bilemiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum

son olarak mekanik klavyenin oyunculara sunduğu çok büyük artıları varmı, normal klavyelerden farkı ne?

iyi forumlar
    Merhaba dediğiniz mouse güzel kaliteli bir mouse bende g502 var alacağım zaman o indirimdeydi onu almıştım ama deathstalker chroma da seçenekler arasındaydı alırsanız pişman olmassınız eğer elinize uygun gelirse.

Mekanik klavye konusunda da g910 orion spectrum var eger moba oyunları için konusursak oyunculuğa büyük bir artısı yok ama konfor ve görüntü olarak büyük bir artısı var mmorpg yada onun gibi makro gerektiren oyunlarda daha büyük artısını görürsünüz iyi forumlar.

mouse olarak Razer DeathAdder Chroma almayı düşünüyorum

yinede sağolun hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: FURRRRRY

ups kusura bakmayın Razer DeathStalker Chroma klavyeden bahsediyodum ben şöle linkte atıyim

https://www.amazon.com/Razer-DeathStalker-Chroma-Multi-Color-Membrane/dp/B00ZTRW020/ref=sr_1_1?s=pc&ie=UTF8&qid=1487689167&sr=1-1&keywords=Razer+DeathStalker+Chroma+-+Multi-Color+RGB+Membrane+Gaming+Keyboard

mouse olarak Razer DeathAdder Chroma almayı düşünüyorum

yinede sağolun hocam

Hocam attığınız klavye mekanik değil(Yukarıda mekanik klavye sorduğunuz için uyarmak istedim). Mekanik olmayan klavyelere bu paraları vermeyin bence.

• FURRRRRY F kullanıcısına yanıt
    Pardon hocam ben yanlıs okudum deathadder mousedan bahsediyorsunuz :)

Klavyeye gelirsek arkadaşında dedigi gibi mekanik değil o klavye onun yerine başka model almanızı tavsiye ederim bende.

bu arada sadece dota oynuyorum yani mekanik klavyenin bana ne gibi artısı olur onu merak ediyorum veya eksileri neler neden mekanik klavye almalıyım?

tekrar sağolun hocam iyi forumlar

Orijinalden alıntı: FURRRRRY

hocam o klavyeyi tercih etmemin nedeni tuşlarının ince olması tuşlar arasında hızlı geçiş yapmamı sağlar diye düşünüyorum ama baya kararsızım razerin birkaç mekanik klavyesini önerebilirmisiniz

bu arada sadece dota oynuyorum yani mekanik klavyenin bana ne gibi artısı olur onu merak ediyorum veya eksileri neler neden mekanik klavye almalıyım?

tekrar sağolun hocam iyi forumlar

Rica ederim. Hocam bence mekanik klavye aşırı derecede önemli değil. Bende g610 mekanik klavye almıştım. Aman aman bi fark yok. Hatta evinizde sesten rahatsız olacak kişiler varsa tavsiyede etmiyorum. Yani razer mekanik klavyeler ucuzda değil. Hiç zorlamayın.

Anladığım kadarıyla mouse'unuzla uyumlu olması için razer klavye istiyorsunuz. O zaman uygun fiyattan deathstalker alabilirsiniz.

• Merhaba;
    Arkadaşlar günlük kullanım için kablosuz mouse tavsiyesi istiyorum.İlk sayfada belirtilen turuş şekli (palm).
    *A4 Tech G10 (daha önce aldım beğenmedim 3 defa garantiye gitti) ve Logitech m705 (fiyatı biraz pahalı) hariç max 100 TL olacak şekilde, tavsiyelerinizi bekliyorum..A4 Tech olmasın evde 4 tane bozuk A4 tech mouse var..
  • 
Sayfa: önceki 7475767778
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.