Şimdi Ara

Bus Simulator 2012 (TML) (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
2
Favori
97.420
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhabalar bu oyunda kaydetme mevzusu yokmu her gırdıgımızde sıfırdanmı baslayacaz ...
  • Sürüş dinamikleri açısından, OMSI'nın tırnağı olamaz. Onun dışında evet, ince düşünülmüş her şey ama en önemli kısım berbat. Çok ekmek tüketmesi lazım.
  • Omsı mi bu mu ? indircem ona göre ?
  • Yama çıktı çoktan. Oyunu kurduktan sonra 1.3.1 Patch ardından 1.3.2 Patch yüklüyorsunuz. Oyun tamamiyle ingilizce. Resmi güncellemelerdir. Oldukça iyileştirme yapılmış, grafik anlamında özellikle optimizasyonu geliştirmişler. Sürmesi neredeyse keyifli hale gelecekmiş ki yine yolların dapdar olması; kesinlikle çoğu ara yol dönüşlerinde otobüsün sığmaması keyif bozuyor. Eğer harita için geliştiricilere yol açarlarsa mükemmel olur.

    Şu haliyle OMSI gibisi gelmedi diyebiliriz :)
  • oyunu yeni kurdum , garaja giriyorum otobüslerden birisinin kapısı acık ama nasıl çalıstırıcam.. duvarda zaman çizelgesi gibi birşey var açıyorum birini seçiyorum ama birşey olmuyor.. tekrar otobüse gidiyorum çalıştıramadım bir türlü nasıl yapıcam ?
  • Merhaba.
    Benim kafamda üç sorun var.
    1.yolculara bilet keserken bazıları para vermeden içeri giriyor veya para veriyor tıkladığımda ne kadar para verdiğini göstermiyor bunlarda pat diye içeri dalıyor. bu durumu çözmenin yolu varmı.
    2.videolarda izliyorum otobüsü içerden veya dışardan istediği kamera açısı ile döndürüyor. bunlar hangi tuşlardır.
    3. son durağa girdiğimizde yeni güzelgah bilgilerini nasıl gireriz.
    yardımlarınızı bekiyorum arkadaşlar.
  • Bu oyunda kayıt etme seçeneği yok mu ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar tecrübe ederek 2 sorunun yanıtını buldun.
    dışardan kameayı serbestçe döndürmek için mousenin tekerini döndürerek ve mouse oynatarak istenilen yakınlaştırma, uzaklaştırma , dödürme görüntüsünü alıyoruz. içeriye bakmak için içerde iken c tuşuna basıp şöförün gözünden içeriyi kontrol edebiliyoruz veya + tuşuna 3 kere basınca iç görüntüyü veriyor.
    son durağa geldiğimizde başlangıç durağına gitmek istediğimizde entera basıp ibiste f tuşuna basıp sağ sol yön tuşları ile course seçeneğini seçiyoruz. sağ sol yön tuşları yardımı ile in ise out , out ise in i seçip kaldığımız yerden aynı rotada otobüsü sürüyoruz. rota belirlemek için ise ibiste f tuşuna basıp route seçeneğinden f7 tuşuna basıp bakarak istediğimiz numarayı girip beste tuklıyoruz. ibiste hata yaptığımız zaman c tuşu sorasında best tuşuna basıp ibisi resetleriz.
    fakat yolcuların pat diye içeri dalmasına ve parayı aldıktan sonra bilet kesilmeden üstünü almadan içeriye girmesini anlayamadım çözen arkadaşdan yardım bekliyorum. birde oyunu kaydetme seçeneği yok galiba ben bulamadım.




  • arkadaşlar yolcuların parayı bırakıp üstünü almadan geçmelerini önlemek için entera basıp ibisi görüntüleri mousenin sağ tuşuna basıp para kasasına zoom yaparız ibise dönmek istersek tekrar sağ tık böylece yolcu kaçakları en aza iniyor. şimdi kafamda 2 soru işareti var. 1. oyunu kaydedemiyorum. 2.kasada bozuk para bitince yerine nasıl koyacaz yolcular hep büyük para veriyor. yardımlarınızı bekliyorum.
  • Gerçekten süper oyun. Otobüsle ilgili tek hayalim bir gün M.Benz Travego sürebilmek.
  • Abiçim indiriiyoruz basite tıklıyoruz 2 tane error alıyorum NOLURRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR YARDIMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM




  • quote:

    Orijinalden alıntı: casualities

    UFAK BİR İNCELEME :

    Çıkış noktası çok iyi oyunun, aracın neredeyse tüm özelliklerine hakim olmak gayet güzel. Fakat bu kadar kontrolü direksiyon setlerine nasıl atayacağız? Atasak bile-ki G27 kullanıcısı olarak-yetmiyor. Aynalara ve arkaya bakış çok kullanışsız. Bu konuda türünün en iyisi ve halen de öyle olan OMSI'den örnek alsalardı keşke. Şehre sanki gri bir filtre ile bakıyoruz, doğal durmuyor hiçbir şey. Gökyüzü hiç gerçekçi değil. Hat almayı OMSI'de karışık bulanlar bu oyuna hiç girişmesin; sinir bozucu. Midtown Madness haritası gibi bir haritada yolculuk yapmak hiç keyifli değil, tam olarak araştırmadım fakat göz gezdirdiğim kadarıyla haritalara, otobüsün dinamiklerine erişemiyoruz. Yani mod yapmak oldukça kısıtlı, yalnızca repaint için geçerli. Oyun ayarları çok ayara izin vermiyor gördüğüm kadarıyla. Şehirde trafik yoğunluğunu vs. ayarlayamıyoruz. Şehir doğal gözükmüyor yazmıştım fakat kaldırım, durak vs. gayet başarılı, trafik levhaları biraz büyük geldi nedense. Bu durumu başka bir forumda da belirtmişler. Karışık gidiyorum kusura bakmayın, yapay zekaya geri dönersek ayar yapamadığımız gibi gayet yapaylar gerçekten. Harika bir trafik akışı beklemiyordum ama yine de başarısız.

    En önemli kısma yani BUS SIMULATOR anlamını veren otobüse ve kullanımına gelirsek, OMSI ile kıyas yapmaya gerek bile yok. Otobüs bir o kadar güzelken, Crazy Taxi oynarmış gibi otobüs kullanıyoruz, vites geçişleri, fren hissiyatı, hızlanma, el freni, kneeling vs. hem ses hem de akıcılık olarak çok basit kalmış. Yine de gayet başarılı modellenmiş ve tam teşekküllü bir konsolda otobüsü sürmek biraz unutturuyor. OMSI için yapımı devam eden MAN NG272, MB O305, MB O405 Camo ve MB Citaro bittiği zaman, bir daha yüzüne bakılmayacak sanıyorum BS2012'nin.




    selam hocam. ben de bu oyunu g25 ile oynuyorum fakat çevre detayları, sesler, vb. sorunlarla pek uğraşmıyorum. benim yaşadığım tek sıkıntı direksiyonu neredeyse 90 derece yapana kadar aracın direksiyonu tepki vermiyor. sen de aynı sorunla karşılaştın mı? karşılaştıysan nasıl çözdün yardımcı olursan sevinirim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the beast -- 29 Ağustos 2012; 1:36:44 >




  • Arkadaslar merhaba. 3 sorum olacak.
    1. Oyunu kaydetmenin bir yolu yok mu?
    2. Yolcuların bir kısmının para bölmesine zoom yaptığım halde ücretsiz geçmesine ve uyarı gelmesine engel olamıyorum çözümü yok mu?
    3. Yolculara verilen para üstlerinde bozukluklar bittiğinde takviye yapamıyor muyuz? Yada onların verdiği bozuklukları para bölmesine yerleştiremiyor muyuz? Para üstü vermeyince ücretsiz biniyorlar. Bunun çözümü yok mudur?
  • uplayalım
  • otobüse binince sağda kullanıcı adı ve şifre istiyor ya çalışması için ona ne yazıyoruz bnden herhangi bi hesap oluşturma falan sormadı orayı geçemiyorum helppppppppppppppppppppppppppppppp....?????
  • City bus simulator vardi, ondan aldigim keyfi hicbirinden alamadim :(

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu oyunlar pc üzerine yapılırken niye opti kötü oluyor.zaten sistem o kadar iyi değil birde optimizasyon sorunundan çoşuyor
  • link ölü yardım edin. bana da lazım :/
  • takılmaıy çözen oldu mu ?
  • Hüsami kullanıcısına yanıt
    ben oyunu indirdim açtım ve oynadım 5 günden beri körüklü alıyorum ama 90dk sonra donuyo ve hata veriyo ne yapmamı önerirsiniz
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.