Şimdi Ara

## Bus Driver 2007 ##

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
9.282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski de olsa güzel bir oyun ve sistem gereksinimleri çok az , bu yüzden paylaşmak istedim , benim bitirmeme az kaldı , sıradan bir oyun olmasına karşın zevkli :)

## Bus Driver 2007 ##

## Bus Driver 2007 ##

## Bus Driver 2007 ##

## Bus Driver 2007 ##

Bus Driver piyasaya çıkmış ender otobüs sürüş oyunlarından biri. Oyun bu sebepten de ötürü otobüs meraklılarına veya bu tür oyunlara ilgisi olanların dikkatini çekmeyi kesinlikle başarıyor.

Oyunda tahmin edeceğiniz üzere birçok farklı otobüsü farklı işlerde kullanabiliyoruz ki bu gerçekten oldukça eğlenceli.

Oyunda toplam orjinal halleriyle birebir aynı ve ayrıntılı bir biçimde modellenmiş 12 farklı otobüs modeli bulunmaktadır. Bunun dışında oyunda otobüs sürücülüğle ilgili birçok farklı meslek yapabilirsiniz. Bunlar ise; okul otobüsü şoförlüğü turist otobüsü şoförlüğü suçlu otobüsü şoförlüğü gezi otobüsü şoförlüğüdür.

Oyunun grafiklerinin oldukça iyi olmasının yanında ayrıntılara da önem verilmiş. Örneğin gün içinde hava durumu değişebiliyor. Bu da gerçekçiliğin üst seviyelere çıkmasını sağlıyor. Ayrıca oyundaki şehirler oldukça ayrıntılı bir durumda. Kendinizi oyunun havasına kaptırmamanız oldukça zor.

Bunların dışında oyunda otobüsünüzü sürerken trafik kurallarına uymak zorundasınız. Aksi halde ceza yiyebilirsiniz. Sonuç olarak ise oyun oldukça başarılı. Gerçekçilik unsuru ön planda ve grafikler de oldukça güzel.

Asgari sistem gereksinimleri:
    ● 1 Ghz İşlemci
    ● 256 MB RAM (Bellek)
    ● 32 MB Ekran Kartı
    ● 300 MB Boş Alan

Tier 1 , Tier 2 gibi 5 tane Tier bölümleri var ve Tier 1'deki görevleri bitirdiğinizde ancak tier 2'ye geçebiliyorsunuz , kapalı araçlar filan var , gayet zevkli bir oyun bence :)

• Ben de bitirmiştim bunu, çok güzel bir oyun...
  • Kokpit kamerası var mı ona göre indircem
  • quote:

Orjinalden alıntı: seF[o]

Kokpit kamerası var mı ona göre indircem
    Ben de merak ettim
  • quote:

yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: heroburakgs

quote:

yok
    keşke olsaydı kokpit kamerası güzel oluyor böyle oyunlarda
  • bus driver bayagi oynadim bitirdim kokpit kamerasi modu vardi gibime geliyor ama emin degilim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bende var diye hatırlıyorum.
  • Oyunun normalinde Kokpit kamerası yoktur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Oyunun normalinde Kokpit kamerası yoktur.

Evet maalesef kokpit kamerası yok ama farklı bir sürümünde veya yama yapılarak belki kokpit kamerası eklenebilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

quote:

Orjinalden alıntı: SeRo-34

Oyunun normalinde Kokpit kamerası yoktur.

Evet maalesef kokpit kamerası yok ama farklı bir sürümünde veya yama yapılarak belki kokpit kamerası eklenebilir.

millet ben indirdm bunu demo olarak tabi yalnız crack yapmam gerekıyo nasıl olacak aynı sorun eurotruck da da var lutfen yardım
  • İnternette var crack dosyaları.
  • Oyun güzelde şu frenleme işini yapamıyom aniden frene basınca otobüstekiler bağırıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: GöKHaN 35

Oyun güzelde şu frenleme işini yapamıyom aniden frene basınca otobüstekiler bağırıyor

Ben frene basarken sesi kapatıyorum
  • Direksiyon alınca ilk indireceğim oyunlardan biri.
  • görüntü kamera açılarını hangi tuşla değiştirebiliyoruz.
    normal kullanırken otobüsü tam boy olarak kullanılıyo ama ben direksiyon kamera açısından
    kullanmak istiyorum yani otobüsün içinden,,yardımcı olursanız sevinirim..
  • Hakkaten fren işi çok uyuz..
    Madem freni o şekilde yapıyosun insan bi motor freni koyar...
    Bende bitirdim ama çok güzel değil bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: bjkliali

Hakkaten fren işi çok uyuz..
    Madem freni o şekilde yapıyosun insan bi motor freni koyar...
    Bende bitirdim ama çok güzel değil bence

Eski bir oyun olduğu için çok fazla bir şey beklemek doğru değil zaten.

quote:

Orjinalden alıntı: kubilayonur

arkadaşlar ben bu oyunu indirdim yükledim ama oyunu açıp PLAY dediğimde karanlık bi ekran geliyo sağda solda falan menuler var ama otobus görünmuyo karanlık sadece lambalar yanıyo....

yardım edin sabahtan beri pcnın başında erdim....HELP

Oyunda problem vardır başka bir yerden tekrar yükleyin.

quote:

Orjinalden alıntı: »By%dOnJuAn«

görüntü kamera açılarını hangi tuşla değiştirebiliyoruz.
    normal kullanırken otobüsü tam boy olarak kullanılıyo ama ben direksiyon kamera açısından
    kullanmak istiyorum yani otobüsün içinden,,yardımcı olursanız sevinirim..

Maalesef kokpit kamerası mevcut değil oyunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr.dRe` -- 5 Haziran 2009; 12:42:45 >

• quote:

Orjinalden alıntı: tcddmusa

quote:

Oyun güzelde şu frenleme işini yapamıyom aniden frene basınca otobüstekiler bağırıyor

İstersen sesi kapat ama puanın yine de düşmüş olacak , insanlar bağırınca ani fren yapmış oluyorsun zaten alt köşede gösteriyor fren derecesini , o yüzden 100 puan düşüyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

quote:

Orjinalden alıntı: tcddmusa

quote:

İstersen sesi kapat ama puanın yine de düşmüş olacak , insanlar bağırınca ani fren yapmış oluyorsun zaten alt köşede gösteriyor fren derecesini , o yüzden 100 puan düşüyor.

Oyun gerçekten harika dediğin gibi ileri tuşuna bastımı ses artıyor ve araba ilerliyor var mı böyle bir teknoloji ya harika

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.