Bildirim
bursadaki opelcilere bir soru
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Hocam benim aracım yaklaşık 1 haftadır Yüce hünkar Opel servisinde..Büyük bakımı yapıldı şu an şehir dışında olduğum için orda bekliyor araç pazartesi teslim alıcam o yüzden daha yapılan işin kalitesi bakımından bir yargıya varamadım.. Ama müşteri ile ilgililer çalışanlar güler yüzlü.. Arabanın durumunu an be an telefonla bildirdiler.. Birde %25 indirim var şu sıralar 3yaş üstü opellerde o yüzden ücretlerde makul seviyelerde... -
Bursa Nescar`dan komşumuza geçenlerde yeni corsa aldık 1-2 kez gittik almadan önce satış temsilcileri vs herkez çok ilgili aracı alırkende her türlü yardımcı oldular kötü yanlarını görmedim daha öncede yine 1-2 kez gitmiştim arkadaşımın chevrolet aracını bakıma filan götürmüştük satış sonrası ve servis hizmetlerinide bu şekilde görmüş oldum bu açıdanda başarılılar yine her türlü ilgileniyorlar aracınızın yanında filan durabiliyorsunuz gülzer yüzlüler. Ben kötü yanlarını görmedim açıkçası Yüce Hünkarı hiç bilmiyorum oraya malesef hiç gitmedim. -
ben neskar daha iyi gibi düşünüyorum önceden yüce hünkar tek iken ilgi çok kötüydü neskarın açılması çok iyi oldu.yüce hünkarda yeni yeriyle kendini topladı baya.
ayrıca yetkli servis 2tane değil sadece satış araç satış bayileri 2tane servisleriyle ama daha birsürü büyük opelci var onlarda kaliteli çalışıyolar baya çakır oto vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi desiya -- 26 Nisan 2007; 23:47:16 > -
Opeli bilmiyorumda Ford servisler berbat ötesi bu kadar laubali insanlar görmedim.umarım opel o şekilde değildir. -
İlgi güzel ama, servis nasıl?
30000 bakımında silecekleri de değiştirelim mi dedim; bakalım dediler. Ben arka sileceklerden rahatsızdım, önler bozuk dediler. Onay verdim, geçen yıl Temmuzdan beri yarım yamalak kullanıyorum işte. Eskşden hemen akırdı, şidi çekerken iyi, toplarken berbat. Son harekette camın üzeri çil çil.
El freninin daha hassas ve yumuşak olmasını sordum, usta neredeyse yiyecekti beni. Tamam cevap almak da iyi ama, "Ben 8 yıldır buradayım, bunlar böyle olur" tavırları hoş değil.
Neskar böyle, Hünkarı bilmem.
Ama yine de oto servisleri içinde oldukça iyi bir yerdeler. Soru sorunca cevap veriyolar, fiyat çekiyolar falan.
Isınamadım.
.oO°Oo. -
o yönden bizdede aynı sorunlar vardı eski aracımızla. silecek durumu bizdede oldu bigün çalışmıyo sona gidip yaptırdık 1-2 saat beklemeden hemen çabuk bir iş olduğu için aldılar aracı yaptılar.belkide tanıdık vardı ondan biraz daha ilgili davrandılar ama yoksa zaten servise fazla gitmedik bakımlar haricinde ondan dolayı pekte bişey diyemiycem ama inanabilirsinki tek hünkar oldugu dönemde hakkaten çok kötüydü şimdi iyileştiler adamlar eğer bir parça varsa diğerine yönlendiriyolar seni aynı kurum falan değil am abu yönlerini sevdim hemen arıyolar sizde varmı hocam bu cam var abi tamam gönderiyom bi arkadaşı hemen ilgilenin falan bikaç kere denk geldi bu yönlerini sevdim -
orayı burayı bilmemde ADANA OPEL(ARPEL) berbat... -
opelci değilim ancak yuce hunkar daha iyi ve deneyimli olarak bilirim. -
Nescar`ın şöyle bir dezavantajı olabilir chevrolet, saab, opel 3 firmayı birden yürütmeye çalışıyorlar satış ve satış sonrası servis hizmetlerinde.
quote:
Opeli bilmiyorumda Ford servisler berbat ötesi bu kadar laubali insanlar görmedim.umarım opel o şekilde değildir.
Aracın garanti dahilindemi ben 2001 focus aracımı izmir yolunda bi özel servise götürüyorum uzun zamandır çokta memnunum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brada -- 27 Nisan 2007; 1:25:38 > -
quote:
Orjinalden alıntı: umut976
orayı burayı bilmemde ADANA OPEL(ARPEL) berbat...
Adana da tek servis oldukları için sanki küçük dağları ben yarattım havalarındalar, müşteri şikayetçi elemanı şikayetçi daha nereye kadar gider bu iş bilemiyorum. -
gncll -
Ben zonguldak ereğlidekine 1 2 kez gittim sonra tövbe ettim garantiden bile çıkardım aracı. Servistekiler pek anlamaz arabadan, asgari ücrete talim ederler, sürekli rotasyon vardır, işi öğrenen kendi dükkan açar, geriside arabanızı hiç eder diyim. Sanayide dukkan açanda sürekli öğrenme modunda deneme yanılma yapar bazılarıda parayı vurayım dıye ora bura olmadık yerlerden masraf yaratılar sıze. Yaşlı başlı ustalar bulun kendınıze benım yaptıgım gıbı, yoksa çok gider gelirsiniz para harcarsınız.
Diğer hususta opelin garantisi 2 senedir. İlk 1 sene aracınızda bi problem çıkmadıysa zaten daha çıkmaz fabrikasyon hatalardan dolayı, garanti bozulmasın dıye her sene gıdıp 400 500 vermeye gerek yok kanımca 100 ytl lik iş için. Yinede siz bilirsiniz ben sahsen opel servislerinden memnun değilim vatandaşı kaz görme durumu var.
Bir kez de sakaryada servise mecburen gittim yolda sorun çıktı baskı balata değişti. 300 liralık balataya 900 verdim geldim hakkımıda helal etmiyorum dedim yüzlerine bozuldular :).. Bilyada olsa bir nebze anlarım oda olsa 1500 vercektik demek.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X