Şimdi Ara

Bursada İngilizce Kursu Tavsiye !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu sene ingilizce kursuna gitmek istiyorum. bursada önerebileceğiniz ingilizce kursları var mı acaba. düz lise mezunu olduğum için ingilizcem iyi değil. ama gerçekten işinin hakkını vererek yapan bir kurs arıyorum. ingilizceyi tamamen çözene kadar da gitmeyi düşünüyorum önerilerinizi alabilir miyim?

• Hocam ben de Bursa'da okuyorum ve arkadaşlarımla araştırmalarımız sonucu şu an 2 kursun arasında kaldık.Biri Tömer diğeri Amerikan Külür Derneği.Tömer kur başına 40 saat her kur 1 ay sürüyor ve 242 lira fiyat veriyor.Tömer bu arada Ankara Üniversitesine bağlı,fiyat standart.Bir arkadaşım gitmiş ve memnun kalmış fakat sınıflar kalabalık biraz 16 kişi sanırım.Sözleşme yapmıyorlar kuru bitirdikten sonra istersen 1 yıl sonra devam et.Tömer 12 kurda upper'ı bitiriyormuş.
    Amerikan Kültür 3 kur için 1900 lira fiyat verdi,eğer 3 kişi daha bulup gidersen fiyatı 1750 civarına indiriyordu.1 kur 2.5 ay sürüyor yani toplam 7.5 ay.Sözleşme yapıyorlar,memnun kalmasan da gidiyorsun 7.5 ay.Bir kur 140 saat,eğer aldığın kurda başarısız olmuşsan aynı kuru bedavaya bir daha veriyorlar ama bunun için %90 devam zorunluluğu var.Sınıflar 4 kişilik.Tömer daha yakın gibi daha karar veremedik.
  • teşekkürler arkadaşım ama tömer baya kalabalıkmış ve ay bazına vurduktan sonra fiyatlardan aynı yere çıkıyor neredeyse amerikan kültür 4 kişilik sınıflarda olmasıda büyük bir avantaj gibi geldi bana
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.