Şimdi Ara

BURSA ULAŞIM HAKKINDA BİR SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.322
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Cumartesi günü istanbuldan bursa-mudanyaya feribotla gideceğim.günü birlik bir gezi yapacağım yeşil türbe,ulu cami gibi.

Mudanyadan bursaya nasıl ulaşabilirim? f1 diye bir otobüs var belediyenin ama güzergahlara baktım o kadar uzatmışlarki yolu bütün günüm otobüste geçer ona binersem.Yardımlarınızı bekliyorum.

• Dolmuşlar var yolun karşı tarafında, hükümet konağının önündeki ana caddeden geçiyor. Onlardan birine binip Organize Sanayi veya Emek veya Korupark Metro İstasyonunda in. Metro ile şehir merkezinde Şehreküstü veya Osmangazi durağında in. Ondan sonrası gezeceğin rotaya bağlı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafein34

Merhaba Arkadaşlar.

Cumartesi günü istanbuldan bursa-mudanyaya feribotla gideceğim.günü birlik bir gezi yapacağım yeşil türbe,ulu cami gibi.

Mudanyadan bursaya nasıl ulaşabilirim? f1 diye bir otobüs var belediyenin ama güzergahlara baktım o kadar uzatmışlarki yolu bütün günüm otobüste geçer ona binersem.Yardımlarınızı bekliyorum.

Mudanya-Bursa dolmuşlarına bin, onlar seni metro duraklarından birine getirecektir. Oradan metroya bin ve şehreküstü durağında in. Oradan yürüyerek kapalı çarşı ve ulu camiyi gez. Oradan yine yürüyerek Yeşil türbe, emir sultan vs. gidebilirsin.
  • çok basit birde bursalı olacaklar ulaşımdan haberleri yok

mudanya iskelede in,sonra orada minibüse bin 2 tl falan...

ordan bursaya gelirken son durakta inicen,orası metro istasyon durağıdır...orda biletçiden 2 tl ye bilet alcan metroya binicen,ordan gökdere bulvarında inicen....

gökdereden sora sora yukarıya 500 metre yürü,yeşil türbe camiler falan görürsün....sonra ordan 6a ya binicen heykelde inicen orası şehrin merkezidir....
  • paran varmı zenginmisin,benzine katkı yaparsan bide iskender ısmarlarsan seni feribottan alır gezdirir feribota bırakırım....gezer dururuz seni heryere çıkarırım
    bide en iyi iskenderden yediririm,bide kapalı çarşıda yürüyüş oh
  • sıkıntı yok yapabiliriz ama ben biraz manevi bir gezi yapıcam:) toplam 9 türbe gezicem gün içerisinde.Bursalılar baya duyarlıymış teşekkür ederim bursalı değilsenizde teşekkür ederim:)

Gideceğim yerler burası.Ben rotayı sırası üzerine yazdım.En uzak noktadan en yakına doğru birbirine yakın yerleri yazdım sırasıyla.
    Birde unutmadan bukart dolmuşlarda geçiyormu? bukart almalı mıyım 24 saatlik ?

1. EMİR SULTAN
    2. MOLLA HÜSREV (Emir Sultanın kabrinin doğusunda medrese)
    3. YEŞİL TÜRBE
    4. ORHAN GAZİ
    5. ULU CAMİ
    6. ESKİCİ MEHMED DEDE (üç kurnalar veziri cami sokağında)
    7. ÜFTADE HZ. ( Ulu Camiden, Üç kurnalar camine giderken arasında kalıyor)
    8. İSMAİL HAKKI BURSEVİ (İsmail Hakkı Caminde.Orhan gazi türbesinin ilerisinde. ilerisinde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atesbaz -- 25 Şubat 2014; 11:40:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: |cash|

quote:

Merhaba Arkadaşlar.

Mudanya-Bursa dolmuşlarına bin, onlar seni metro duraklarından birine getirecektir. Oradan metroya bin ve şehreküstü durağında in. Oradan yürüyerek kapalı çarşı ve ulu camiyi gez. Oradan yine yürüyerek Yeşil türbe, emir sultan vs. gidebilirsin.

Emir sultan ile ulu cami arası yürüyerek ne kadar sürer? ben şöyle yapmaya karar verdim.Dediğiniz gibi metroya kadar gelicem.metroya binip şehreküstünde inicem.gezeceklerim zaten hep orada.en uzak mesafe dediğim gibi emir sultan-ulu cami arası.orası arasındada taksi tutabilirim ama gezmek daha mantıklı tabi 1 saat sürmüyorsa arası:)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ispark hakkında bir soru
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ulu camiye git sonra ana cadde var heykel ordan bilet al öğrenci de 36-a hangi durakta duruyorsa bin ona emir sultan da indirirmisin de şoföre önünde indiriyor giderken yola bak geri dönerken yürürsüz dün cadde çünkü
  • Belediye otobüslerinden birine atla metroya götürüyor zaten.Orada inip arabayatağı metrosuna binip sehrekustu de ineceksin.Hatta mümkünse yürüyerek heykele çıkmanı tavsiye ederim biraz yorucu olsa da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TikDiyenTüleyman -- 25 Şubat 2014; 11:58:59 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Başlığa bakınca burs arıyosun sandım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu kaybolucak gibi duruyor yanına yicek falan al gece ulaşım olmuyor 12.00 den sonra otobüs metro minibüs hiç biri yok
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: |cash|

quote:

Merhaba Arkadaşlar.

Emir sultan ile ulu cami arası yürüyerek ne kadar sürer? ben şöyle yapmaya karar verdim.Dediğiniz gibi metroya kadar gelicem.metroya binip şehreküstünde inicem.gezeceklerim zaten hep orada.en uzak mesafe dediğim gibi emir sultan-ulu cami arası.orası arasındada taksi tutabilirim ama gezmek daha mantıklı tabi 1 saat sürmüyorsa arası:)

En fazla 2-3 km dir. geze geze gidersen 40-45 dk. yürürsün. Hemde şehri gezmiş olursun. Otobüslerle falan uğraşma sen gezmeye geliyorsun. Diğer arkadaşlar çok bilmiş olsa da Bursa'yı gezmenin ne olduğunu bilirim. Ben İstanbul'a geldiğimde Sultanahmet'ten Eminönüne yürüyorum mesela :)
    Benim dediğim şekilde sana mantıklı, öyle yap.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |cash| -- 25 Şubat 2014; 13:28:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baris195

bu kaybolucak gibi duruyor yanına yicek falan al gece ulaşım olmuyor 12.00 den sonra otobüs metro minibüs hiç biri yok

• Budo ile gelirsen eğer minibüsle ulaşımın kolay olur. ido'yla gelirsen biraz sıkıntılı. ayrıca şehreküstü durağında in kime sorsan gösterir. sadece emirsultan olayına takıldım biraz.. o biraz uzak gibi.. neyse iyi gezmeler (: bursaya hoşgeldin diyelim şimdiden.
  • taksi çağır git işte15 km yol gidicen 20 tl verirsin tamam kafan rahat olur
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.