Şimdi Ara

Sakarya üni vs Kocaeli üni

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
7.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Sakarya üni vs Kocaeli üni

(En Son Oy Tarihi: 24.8.2024)
Giriş
  • Arkadaşlar bu talihsizlik oldu ve 90 bindeyim. Yapcak bişey yok

Mühendislik için hangi üni yazılmalı. Bilgisayar veya elektrik elektronik için soruyorum. Hatta daha çok elektrik elektronik için

Bilgisi olan yardımcı olabilir mi lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HeLLsTeR -- 11 Ağustos 2018; 13:59:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• oturduğu yerde iş olanaklari kötü okursan işsiz kalırsın tarzı seyler yazanları dikkate alma aç linkedin tarzı uygulamalara bak mezunları suan nerelerde çalışıyor işsiz varmı vs sn kötü twiitterdan bak okuyanlarla konuş burda sınava 3 4 kere girip iyi sonuc yapmayı marifet saniyolar sormuyolar maddi manevi imkan varmı
  • Up

• Dostum bu ikisinin de iş olanaklari kötü, sadece bu ikisi değil bu siralamalardaki çoğu üni böyle, o kendini geliştirme klişesine de inanma çok çok az kişi becerebiliyor onu, ünide sürekli gelecek kaygisi ve baş ağrilari geçirirsin, şansin varsa mezuna kal

• quote:

Orijinalden alıntı: xKisaBoylu

Dostum bu ikisinin de iş olanaklari kötü, sadece bu ikisi değil bu siralamalardaki çoğu üni böyle, o kendini geliştirme klişesine de inanma çok çok az kişi becerebiliyor onu, ünide sürekli gelecek kaygisi ve baş ağrilari geçirirsin, şansin varsa mezuna kal
    Hocam az çok araştırdığım kadarıyla sakarya iyi diyorlar, staj imkanı vs teknoparkındada mevcutmuş. Neden tamamıyle kötülüyorsunuz bilginiz var mı aşırı derecede
  • up
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ankara üni vs bilkent üni
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • oturduğu yerde iş olanaklari kötü okursan işsiz kalırsın tarzı seyler yazanları dikkate alma aç linkedin tarzı uygulamalara bak mezunları suan nerelerde çalışıyor işsiz varmı vs sn kötü twiitterdan bak okuyanlarla konuş burda sınava 3 4 kere girip iyi sonuc yapmayı marifet saniyolar sormuyolar maddi manevi imkan varmı

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0B61B042B

oturduğu yerde iş olanaklari kötü okursan işsiz kalırsın tarzı seyler yazanları dikkate alma aç linkedin tarzı uygulamalara bak mezunları suan nerelerde çalışıyor işsiz varmı vs sn kötü twiitterdan bak okuyanlarla konuş burda sınava 3 4 kere girip iyi sonuc yapmayı marifet saniyolar sormuyolar maddi manevi imkan varmı
    Doğru diyosun hocam araştıdğım kadarıyla ortalama bi üni zaten. Öyle ahım şahım bişeyded beklemiyorum, hani eğitim gören veya mezun olan varsa yorumunu merakettiğimden açtım konuyu veya üniiyi araştırıp bilgisi olan.

Sizin kocaeli ve sakarya hakkında bilginiz var mı
  • Up up up

• Sıralaman tam 90k mı? Benim 91k, kocaeli bilgisayar ve elektrik yazdim.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeLLsTeR

Doğru diyosun hocam araştıdğım kadarıyla ortalama bi üni zaten. Öyle ahım şahım bişeyded beklemiyorum, hani eğitim gören veya mezun olan varsa yorumunu merakettiğimden açtım konuyu veya üniiyi araştırıp bilgisi olan.

Sizin kocaeli ve sakarya hakkında bilginiz var mı

Alıntıları Göster
    Matematik hocamın eşi sakarya eem mezunu şuan kral gibi hayatları var bunlar boş beleş yerler değil sanayi şehri olduklarindsn stajlarda vs sıkıntı çekmezsin aldigin puana göre ideal yerler yani burdaki elemanların çoğu odtu itü boun dışındaki yerlere aynıymış gibi bakiyolar ama öyle degil iste

• Kocaeli sizce nasil hocam sakaryadan daha mi iyi sizce

• Hocam sizce kocaeli nasil

• quote:

Orijinalden alıntı: Diligoglu

Hocam sizce kocaeli nasil
    Hocam ben sana tam bilgi veremem istedigin bölümün akademik kadrolarına bak kaç tane prof var bu proflar nerden meuzn olmuş vs ona göre knedin karsr ver

• Anladim hocam baktigimda sakaryada daha fazla oldugunu gördüm kocaeli bana İstanbula yakinligi ile cazip geliyor ondan sormustum (istanbulda oturuyorum)

• Up up

• Sakarya Üniversitesi nde teknopark var. Öğrenci iken çalışma imkanınız var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.