Bildirim
BURSA METRO MARKET AÇILIŞI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
anatolium avm nin oralara koçtaş ta açılacak aynı gün. baya karmaşa olacak gibi oraları. -
real yerine mi aciliyormus bir teknoloji magazasi icin fazla buyk degil mi o bina -
mediamarkt ile karıştırdın galiba dostum..metro gross markette elektronik dahil olmak üzere ne ararsan var.
quote:
Orijinalden alıntı: (dark)
real yerine mi aciliyormus bir teknoloji magazasi icin fazla buyk degil mi o bina
-
Bursada 2'nci şubelerini açıyorlarmış. Açılış günü için indirim vs. ilan göremedim ben. -
quote:
Orijinalden alıntı: bluerdem
mediamarkt ile karıştırdın galiba dostum..metro gross markette elektronik dahil olmak üzere ne ararsan var.
quote:
real yerine mi aciliyormus bir teknoloji magazasi icin fazla buyk degil mi o bina
+
İçeride otomobil lastiğinden tut, giyimine züccaciyesine kırtasiyesine gıdasına balığına kadar her şey var.
Bilmeyen arkadaşlar için naçizane kısa bir bilgi vereyim. Halka açık bir market değil, Toptancı market, yani sadece Vergi levhası olanların hizmet alabildiği bir market. Bir başka deyişle perakende satış yapan işyerlerinin mal tedarikçisi bir market. Markete giriş için Metro Kimlik kartı isteniyor. Vergi levhanı vs. evrakları götürdüğünde markete giriş için ve çıkışta ödemede kullanacağın kimlik kartı veriliyor. Eskiden Metro Kimlik kartı olmayanları içeri almazlardı, şimdi rekabet arttı, biraz esnek davranıyorlar. Alışveriş için gelen vatandaşa yardımcı olduklarına çok kez şahit oldum.
-
ohh be Metro İzmir yolunda uzaktı. Gidip gelmesi zor oluyordu. Yakına geldi. Çok da iyi oldu çok da güzel oldu. -
Real'in yerine METRO ve KOÇTAŞ yanyana açılıyor. Broşür değil de resmen gazeteden büyük birşey geldi.
O yüzden scanner'la taranıcak gibi değil, kusura bakmayın. Fiyatları tek tek yazıyorum.
SONY 32BX300 82 Ekran LCD TV 900 TL ( 32BX300 ) "Stok sayısı yazmamış"
NOKİA 5800 3G CEP TELEFONU 400 TL "Stok 100"
LG X130 Minibook 400 TL "Stok 65"
CASPER T4400VGA 15,6" Notebook 700 TL "Stok 50"
HP Pavilion DV6-2175 15,6" Notebook 1500 TL "Stok 30"
ASUS K52SX1450 15,6" Notebook 900 TL "Stok 30"
CREATİVE T6160 5+1 Hoparlör 100 TL "Stok 50"
SAMSUNG S8500 Wave CEP TELEFONU 900 TL "Stok 50"
NOKİA E71 CEP TELEFONU 530 TL "Stok50"
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uçan Mürekkep -- 19 Ekim 2010; 21:14:15 > -
@sancez
82 ekran Sony LCD nin tam model adını yazabilir misin? -
Parantez içinde belirttim.
quote:
Orijinalden alıntı: Arama_Botu
@sancez
82 ekran Sony LCD nin tam model adını yazabilir misin?
-
quote:
teknoloji mağzası değilki metro -
quote:
Orijinalden alıntı: sancez
Real'in yerine METRO ve KOÇTAŞ yanyana açılıyor. Broşür değil de resmen gazeteden büyük birşey geldi.
O yüzden scanner'la taranıcak gibi değil, kusura bakmayın. Fiyatları tek tek yazıyorum.
snaırım şu linkteki lcdhttp://www.vatanbilgisayar.com/sony-kdl-32bx300-82cm-lcd-tv,-1366x768,50hz,2xhdmi,usb,kdl-32bx300/productdetails.aspx?I_ID=45052
-
METRO markete her konuda güvenim tam...Bursa'lılara hayırlı olsun...Güzel bir alışveriş yeri kazanıyorlar... -
Vergi levhanız varsa iyi yoksa kdv ler eklendiğinde pek birşey farketmiyor fiyatlarda ama haklarını vereyim eğer bir ürünü stokladılarsa satılmasını sağlayacak fiyat politikası ile fiyat belirliyorlar... Kredi kartı kampanyaları da kaymağı oluyor o zaman... -
quote:
Orijinalden alıntı: KaZAaRa
anatolium avm nin oralara koçtaş ta açılacak aynı gün. baya karmaşa olacak gibi oraları.
o kadar aşağı inmeyin..
koçtaş ve metro ikisi bir arada 2/3 metro 1/3 koçtaş olarak eski real yerinde açılıyor.. -
arkadaşlar vergi levhanız olmasada sıradan vatandaş gibi alışverişş yapılabiliyormuş bilginiz olsun ayrıca worl kart ile alışverişe çok avvantajı var......... -
quote:
Orijinalden alıntı: sancez
CREATİVE T6160 5+1 Hoparlör 100 TL "Stok 50"
SAMSUNG S8500 Wave CEP TELEFONU 900 TL "Stok 50"
NOKİA E71 CEP TELEFONU 530 TL "Stok50"
hocam rica etsem bir bakar mısın acaba tüplü 37 ekran var mı hiç stokta..
-
@omer14
Katalogda yok dostum. -
Bursa için iyi oldu.
Rekabet iyice arttı artık.
Diğer firmalar hemen kampanya düzenler görürsünüz. -
bu metro, bursada hali hazırda olan metro mu? üye olmadan bişi alamıyordun eskisinde bunda nasıl olucak?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X