Şimdi Ara

Bursa'da Irak Gazisini Hastanelik ettiler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.474
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bursa'da Irak Gazisini Hastanelik ettiler

Bursa'da Irak Gazisini Hastanelik ettiler

Irak'ın kuzeyindeki operasyonlarda yaralanan ve yüzde 92 engelli olan gazi Ömür Karaman, Bursa'da oturduğu bir kafede ayaklarını uzattığı için mekan sahipleri tarafından hastanelik edildi.

Bir yakınını görmek üzere Ankara'dan Bursa'ya giden ve deniz havası almak için Gemlik sahilinde bir kafeye oturan yüzde 92 engelli gazi Karaman, burada ayağını uzattığı için mekan sahibinin sözlü saldırına maruz kaldı.

HASTANELİK ETTİLER

Gazi olduğunu ve yüzde 92 engelli olduğunu belirtmesine rağmen mekan sahibinin saldırısına uğrayan Karaman, tartışmanın büyümesi üzerine mekan sahibi ve arkadaşları tarafından öldüresiye dövüldü.

'BANA DEMİRLE VURDULAR'

Yaşadığı darp anını anlatan Gazi Ömür Karaman, "Belime demirle vurdular. Ben yere düştüm. Ellerimi ayakkabılarıyla çiğnediler. Bağırmama rağmen, 'Ben bir gaziyim, yüzde 92 engelliyim' dememe rağmen. 20 yaşlarında bir çocuk yardıma geldi. Onu da dövdüler. Dişleri parçalanmış. Daha sonra savcılığa gittik. O arkadaş da şikayetçi oldu. Daha sonra, işletmedeki çalışanlar gelip benden özür dilediler. Ben oraya onurumla gittim, aynı şekilde onurumla da çıkmak istedim. Onurumla girip çıkmama bile izin vermediler. Ben hakkımı helal etmiyorum" diye konuştu.

KAYNAK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vommel -- 14 Ağustos 2019; 22:41:43 >

• Şu adamın elini,ayağını öpeceğinize dövmüşsünüz.Hiçmi vicdanınız titremedi? Nasıl insansınız!?...
  • Bunu yapanlar en az 10 sene hapse atilmazsa ülke bitmiştir net.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hapse girmezlerrr çünkü dövdükleri adam ülkesi için bedel ödemiş bu ülkede ülkesini seveni itin bi tarafına sokarlar.

• Seçtikleri belediye başkanından sonra Bursa'dan iyice soğumuştum,bu olay da tuzu biberi oldu.
  • 10 sene mi bukadar ucuz olmamalı ağırlaştırılmış müebbet yada idam edilmeliler

• Belediye işletme ruhsatını iptal etmiş.

Terör yandaşı gibi gaziyim dediği halde dövmeye devam etmişler.Umarim adalet yerini bulur.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • önceden böyle durumlarda polis gizlice gider oradakileri döverdi diye bilinirdi, artık zaman değişti.
  • Holy Templar kullanıcısına yanıt
    Oraya gidecek polisi de döverler artık. Polisi de adam akıllı güçlü kuvvetli seçmeliler, vurdu mu indirmeli. Şimdilerde o kadar seçici değiller.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kafe sahipleri kesin kürttür.

• İstemiyorsan çıkın gidin de kapıyı göster dövmek ne demek arkadaş sanki bakmak zorunda değilsinki sanki birde zorla dövmüş altında başka iş mi var bu ne cesaret saçma sapan ülke oldu burası dingonun ağırı diye boşa denmiyor.
  • otorite olmadığından
    herkes ali kıran baş kesen
  • Dün haberde gördüm. Mekan sahipleri tutuklanmış. Kafe işletme ruhsatları ise belediye tarafından iptal edilmiş.

Oh olmuş! Açlıktan geberin, soysuzlar!

• Bu ülke için bir şeyler yapmanin karşılığı bu işte

• Bir yandan gazi olduğu için dövdüler diyor, diger yandan ayaklarını uzattığı için dövdüler diyor. Bu tür durumda mekan sahipleri dövmez, çıkışa yol gösterir. Haber gerçek mi, senaryo mu? Hangi kafe? Olayın faiileri kim, isim soyad ve resimleri yok. Dişleri kırıldı denilen 20 yaşındaki kişinin resmi, videosu? Bunlar olmadığı için haberin içinde bi senaryo olması ihtimali yüksek...

• Bursa kendi kimliğini kaybetti. Son dönemlerde çok değiştiler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ortamlarda "biz vatanımızı milletimizi severiz, askerimize polisimize saygımız sonsuz." dersin, kim bilecek?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

önceden böyle durumlarda polis gizlice gider oradakileri döverdi diye bilinirdi, artık zaman değişti.
    Eskiden millet polisten az da olsa korkardı. Polisin yaptıgı bazı şeyler de sineye çekilirdi çünkü polis işini bilirdi. Şimdi nasıl okullarda itlik yapan ögrencilere ögretmenler sesini bile çıkarmaya korkuyorsa polislikte de aynısı oldu. Polislerin yetkisi çok kısıtlı.
  • Belediyenin kiraya verdiği işletmenin işyeri açma ruhsatida yokmuş.

Bunlarin adı şanı kim oldukları hiç bir yerde yazmıyor.

.....
    Olayın ardından Bursa Büyükşehir Belediyesinin de harekete geçtiği belirtilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Olayın yaşandığı tesislerde inceleme yapan Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri, söz konusu işletmenin iş yeri açma ve çalışma ruhsatı olmadan faaliyet gösterdiğini belirledi. Zabıta tarafından tutanak altına alınan konu, acil olarak Büyükşehir Belediye Encümeni'nde ele alındı. Kanun ve yönetmeliklere aykırı tutum nedeniyle işletmeciye 320 lira idari para cezası ve iş yerinin meslek ve ticaretini icradan menine karar verildi."

• Bursa bursa olmaktan çıktı, toplama kampı oldu. Her milletten her ırktan var.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.